Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 37
ducky spune:
Din motive personale, independente de vointa mea, mi-este imposibil sa mai pun vreun pachet saptamana aceasta. Deci cele care au castigat ceva de la mine, va rog sa trimiteti adresa si le pun pe luni, marti. Mersi de intelegere.
Paltalonasii F156 au urmatoarele marimi: L 46cm, mijloc 25cm (are la spate elastic, dar n-am tras de el) si 28cm cracul pe interior.
PS Fetelor, cand primiti pachetelele de la mine, dati un semn. Mersi
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
boticelina spune:
Buna dimineata!
Am trimis pachete ieri pentru alex_andra, mercedes, danyalo, rhyanna si flowers. M-am intalnit cu Georgipuia si am predat si hainutele pt ana_l
Georgi sunt f simpatice hainutele si multumim pt buretel. O singura observatie am, tu pusesei hainutele la grupa 2-3 ani dar ele sunt una pt 9 luni si alta pt 18 luni. E adevarat ca sunt mai maricele si probabil ca baietelului tau i-au venit pe la 2 ani, dar de exemplu lu' fi-mea nu i-ar mai veni acum. Probabil finutului meu ii vor veni acum dar nu si la gradinita, de la toamna, (io i le luasem pt gradi, unde au nevoie de multe bluzite din astea bumbacoase). Oricum io de dat inapoi nu le dau ca am unde sa le plasez si daca-i sunt mici finutului, dar alta data va rog sa specificati ca "scrie xxx pe eticheta dar i-au venit.... bla-bla"
Astept o multime de pachete, si postasul m-a sarit ieri, n-a adus nimic in cutia mea burtoasa
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
georgipuia spune:
Buna dimineata si multumesc fetelor pentru promptitudine apropo de masuratori...
Au plecat aseara 2 colete de la mine catre Ada_coman si Ina Popescu.. tin pumnii sa ajunga pana in we...
Si am primit coletele de la Selene_bunny, Mistral si Katy + preluat direct produse de la boticelina
Iau pe rand...
Camasuta de la Katy e superba... o pastram pentru la anu ca e nitel lalaie lu Teo vara asta
Selene_bunny - Raiatul de blug e mare, dar ii vine lui randul...
Mistral - blugul mov ii va veni sper eu la toamna sau primavara... zici ca e nou si Mony e ff incantata de paietele de pe el si de curea... M&B parca scrie si ea a dedus ca de la Monica ... cat despre sapcuta ii vine numai bine si adora iepurasul...(v-am zis ca ma innebuneste ca sa-i cumpar iepuras?)
De la Boticelina am primit bluzita RW, numai buna pentru la toamna la cresa... si salopeta aceea SUA (ralph laure???) dea dreptul superba...
Sper din suflet ca nu am uita sa mentionez vre-un produs ca tare greu ma orientez azi prin bazar.. Acu sa ma uit ce s-a mai licitat...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Leditia spune:
novus,rochita are 31,5-32 de cm,rochita in sine si cu tot cu chilotel 40cm.
Daca tot am facut masuratori,va rog sa le si scrieti la produs,poate liciteaza altcineva pe viitor si e mai bine sa stie exact cat este de mare.Este vorba de D41.Mi-a luat ceva s-o gasesc:)))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
katty spune:
Georgipuia, ma bucur ca a ajuns coletul, si ca va place camasuta!
Simonapro, am vazut ca ai primit si tu avizul, inseamna ca au zis bine la posta, Constanta 2 zile, azi-maine trebuie sa primeasca si Ellinia avizul!
alexandrina spune:
Avem o licitatie dubla finalizata. Biberoanele pentru diana si nushulica. Bravoo!
ACTUALIZEZ
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Georgi sunt f simpatice hainutele si multumim pt buretel. O singura observatie am, tu pusesei hainutele la grupa 2-3 ani dar ele sunt una pt 9 luni si alta pt 18 luni. E adevarat ca sunt mai maricele si probabil ca baietelului tau i-au venit pe la 2 ani, dar de exemplu lu' fi-mea nu i-ar mai veni acum. Probabil finutului meu ii vor veni acum dar nu si la gradinita, de la toamna, (io i le luasem pt gradi, unde au nevoie de multe bluzite din astea bumbacoase). Oricum io de dat inapoi nu le dau ca am unde sa le plasez si daca-i sunt mici finutului, dar alta data va rog sa specificati ca "scrie xxx pe eticheta dar i-au venit.... bla-bla" |
Am inregistrat observatia... cu scuzele de rigoare ma voi revansa... promit...Cat ziceai ca are finutul? si inaltime si kg??? adevarul este ca am gandit ca din moment ce lu Teo i-au venit la 2-3 ani... acum le-am scos din uz... asa le-am incadrat pentru ca eu nu ma pot baza pe marimea de pe eticheta...Sper sa nu mai intampin probleme din acestea... si cu alte fete...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)