Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 36
kid spune:
actualizez
CristinaT Da, este bine; trebuie sa spui pentru ce produs licitezi sau supralicitezi si suma pe care o oferi.
edit2: La N47 ai supralicitat dupa finalizarea licitatiei
edit:
a scris Valenita masuratori la compleu:
Compleul este foarte frumos, culoare caramiziu, l-am luat sa-l fac cadou unei fetite de 10 ani, dar ii este stramt, desi ca lungime ii era bun, chiar un pic cam lung. De-aia am conchis eu ca ar fi pentru o fetita slabuta de 8-10 ani, poate chiar mai putin de 8 ani, insa ar trebui scurtat.
Uitati si niste masuratori, sa va faceti o idee:
sarafan:
lungine totala : 75 cm
latime- la nivelul subratului: 34 cm
bolero:
maneca:40cm
maneca interior:32 cm
latime la nivelul umerilor: 30 cm
daca mai vreti alte detalii, dati-mi va rog un PM , ca nu apuc sa citesc tot ce se scrie pe forum
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
simonapro spune:
Buna!
Am revenit din plimbari, maine o sa fac plata pentru produsele castigate si am primit si avizul de la katty.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Carmina multa sanatate Nadiei si tie fii tare caci au nevoie de tine cei mici.Si o rugaminte daca castig A129 o pot plati pt Bogdan sau David ca voi avea plati de facut si pt ei si niciodata nu ma uit innainte de a licita pt cine va trebui sa pun banii sa nu merg la toate bancile posibile si mi-e greu sa vizitez 3 banci asa 2 mai merge. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
Pentru Ionela poti sa depui la BRD, cand depui pentru David, tot la BRD.
kid spune:
citat din mesajul lui anca_27 Supralicitez R228, 7 lei. Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
Nu gasesc R228. Te rog sa dai un link.
szivarvany spune:
Cristina, ce ma bucur sa te vad
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
Licitatii finalizate pentru: boticelina, alex_andra, ana_l, mari_paun.
Tanti Zavaidoc spune:
Leditia, multumesc pentru promptitudine! Stai linistita, chiar nu e graba. Cand vine coletul, vine!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui ana l De la o mamica cu suflet mare avem un sling http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475654977121038866 copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008) |
Ana e sling reglabil...caci are inele...
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!