Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 33
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valenita Licitez R289 |
trebuie supralicitat
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica licitez si eu asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475532393478099426 daca nu o vrea nimeni altcineva de David si 21+ |
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
L460 lungime 54 cm si latime 44*2.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
diana2242 spune:
Alex&Andra astia sunt din material de ciorap dar mai gros sau microfibra?nu imi pot da seama ce marime sunt?http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5470496631038340642
Bazar general pe DC
kid spune:
Carmina Multa sanatate Nadiei, sa nu aiba nevoie de operatie si tie multa putere!
ducky Poti sa masori pantalonii astia, te rog?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5474364936248924066
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2 Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
ma gandeam si eu cum de nu a luat-o nimeni...nu o mai supralicitez ca nu mi-o doresc in mod deosebit o luam doar ca sa nu ramana
dodo sper maine seara sa pun poze cu produsele destinate lui dodo si apoi s-o fugaresc pe mama la posta cu coletul poate pe vineri
de David si 21+
diana2242 spune:
Carmina multa sanatate Nadiei si tie fii tare caci au nevoie de tine cei mici.Si o rugaminte daca castig A129 o pot plati pt Bogdan sau David ca voi avea plati de facut si pt ei si niciodata nu ma uit innainte de a licita pt cine va trebui sa pun banii sa nu merg la toate bancile posibile si mi-e greu sa vizitez 3 banci asa 2 mai merge.
Bazar general pe DC
marybehappy spune:
Carmina, sanatate fetitei tale !
Diana2242, a pus sotul pachetul pt tine cu Geanta postasului in seara asta .
Scrie-mi te rog cand ajunge.
Mary
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
hehe ce barbatel frumos acolo!!!ma bucur mult ca va place si noua ne-a placut si e f practica edit:cat are vladut?tot rascolesc sa fac colet pt dodo dar nu stiu ce sa pun ca sa se dea cat mai rpd de David si 21+ |
Multumim Noi suntem clienti fideli la produsele de la tine, tocmai am mai castigat 3 din cele pe care i le-ai trimis lui pisellino Vladut are 1 an si 3 luni.
e simplu, doar sa vrei!
nushulica spune:
ana numele vi-l :furam: asa il va chema pe bb2 al nostruso...ma duc sa rascolesc sa vad ce donez mai ales ca zici ca sunteti fani
de David si 21+