Bazar Umanitar * 20
Raspunsuri - Pagina 32
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Alex_andra am vazut ca ai intrebat si cateva fete carora le-am raspun pe PM, Nadia are o malformatie a valului palatin care trebuie operat, asta daca se confirma diagnosticul, urgent. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
of, carmina, multa sanatate nadiei, va tin pumnii sa fie bine si tu sa te isterizezi in baie, sa nu te vada copii, ca incep si ei si o sa fie haos in toata casa
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
mari_paun spune:
citat din mesajul lui georgipuia Mari-paun Raiat 3/4 Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
raiatii au o lungine de 69 cm de la betelie pana la finalul mansetei
am trimis coletul catre cristaluna
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 19+ si mami de Ema
diana2242 spune:
am lipsit dar vad ca au fost confirmati banutii mei si lucrusoarele mutate.mercic mult si pupici.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
marybehappy spune:
Am platit azi bluzita F146-5lei,geogipuia pt Bogdan http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5473011221159084642
Am achitat: 5 lei+ 10 lei= 15 lei
Am trimis chitanta pe e-mail.
Multumesc
Mary
nushulica spune:
citat din mesajul lui anna-mama Nushulica, uite-l aici pe baiatul meu imbracat cu vesta de la tine. Este super, am tot folosit-o de cand am primit-o. Multumim! Edit: am uitat sa pun link-ul http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CopiiFrumosi#5475575793819927282 e simplu, doar sa vrei! |
hehe ce barbatel frumos acolo!!!ma bucur mult ca va place si noua ne-a placut si e f practica
edit:cat are vladut?tot rascolesc sa fac colet pt dodo dar nu stiu ce sa pun ca sa se dea cat mai rpd
de David si 21+
nushulica spune:
licitez si eu asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475532393478099426 daca nu o vrea nimeni altcineva
de David si 21+
Dodo-pui spune:
au plecat de la mine produsele castigate de Selene si ellinia...va rog anuntati cand le primiti
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
actualizez
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ducky spune:
Deci...
L450 are maneca pe exterior de la umar pana jos 43 cm si pe interior de la subsoara 30 cm.
L452 are cracul interior 48 cm
L447 are L 57cm si bust 47 cm.
Ce sa mai masor?
O seara placuta, fetelor !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA