LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Vorba lui roller - nu stiu daca azi am capul descleiat, dar parul sigur il am... tocmai am venit de la coafor...

Mai, abia astept sa plec la mare...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

...iar e liniste pe aici...Incep si eu sa cred ca a plecat lumea in Grecia... fara mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani AmironeanuMulta sanatate si fericire alaturi de cei dragiTe mai asteptam pe la noi cu poze si povesti despre cei mici!
La multi ani,Vrabiutza!!
Io-s cu nerfii si parul valvoi...a inceput de ieri sa apara cate-o buba..asa ca avem varsat de vant!!Sa o luam pe rand,vreau sfaturi pliiz de distrat /tinut cupil in casa,sfaturi ce sa-i dau sa manance ca iaca este o saptamana de cand nu mananca mai nik...si-n afara de mixtura mentolata/calamina cu ce sa ma aprovizionez...aaa si cat dureaza eruptia?!
Leeloo vrem poze cu noua freza
Dana merci mult pentru mail!
Mitzu te mai asteptam pe la noi da' musai cu poze cu Marutza si Tudor.Roxi sa ne povestesti cum a fost la serbare!
Daria bafta la actiune!
Robi si pana la urma cum ti-au iesit analizele?
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Eu una sigur nu m-am dus la gretzili...:))))

La multi ani amironeanu!
La multi ani vrabiuta!

Ioana, exact ce va lipsea. Sper sa treceti repede peste asta, eu nu ma pricep asa ca sper sa-ti da sfaturi fetele care s-au luptat cu asta.
Destul de complicat pe caldurile astea. Sanatate multa Mariucai!
Am admirat-o pe Maria printre baieti...:)
Iar pozele de la expozitia de trandafiri sunt superbe

Daria, succes in actiune..:)
Gabi, ai apucat sa ii tunzi?! Sa iti fie de bine
Roxana, am admirat-o pe Eva cu pantofi......O dulceata.
Mitzu, sanatate multa. Vrem poze...:)
Roberta, bafta cu intabularile si intravilanle (ca asa am inteles eu, sper sa nu fie total pe langa subiect...:))

V-am citit dar n-am apucat sa scriu. Azi avem serbare si vreau sa plecam la mama, nu stiu cand apuc sa fac bagaj...Miercuri a fost concurs si zi in forta la minister, ieri multe masuratori si lectie de inot...

Ma duc sa pregatesc Maria de serbare. O zi frumoasa si un weekend linistit!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
lma Andreea, Marcela!!
Cristal, succes Mariei la serbare si sa plecati cu bine la bunici.
Ioana, doh.. bube.... mixtura mentolata, calamina si rabdaaaare. de mancat nu o forta. ii dai mancare usoara - carnita gratar, fructe, legume la abur.. din astea. sper sa treaca rapid eruptia.
la serbare a fost ff bine, copiii au fost la inaltime desi serbarea a fost lunga si grea. azi se duc sa sarbatoreasca doi colegi... si cam atat si cu anul asta. cand ma gandesc ca la anul pe vremea asta va fi chiar ultima zi de gradi.... doamne ce a trecut timpul!!!
o zi excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

La multi ani, Andrea!
La multi ani, Marcela!

Monica, bafta la serbare! Poze de la concurs/ inot/ tuns?
Roxane, dap, mai e putin si pleaca de acasa...
Daria, cum fuse actiunea de ieri?
Ioana, multa sanatate! Si muulta rabdare! Sfaturi nu dau ca nu stiu decat de pe pielea mea de 20 de ani Cu placere pentru materiale - daca e nevoie de clarificari, explicatii, ceva, doar spune-mi si incerc sa lamuresc...
Robi, cum esti?
Ma'c sa mai studiez... O zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

LA MULTI ANI Marcela si Andreea!!!

Ioana...uf, tocmai acum?? Sanatate multa, rabdare si sa treaca repede! Nu am freza noua, doar m-am vopsit si mi-am aranjat bretonul, sa fiu frumoasa in concediu!

Sunt pe aici...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu si Vrabiuta

La actiune fu ... bine , dar trist.
In rest pe aici, am luat salaru` si -l dau mai departe
Ioana, pupa Maria sa treaca cu bine toate
Sunt pe aici ... nebunie la birou

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI ANDREA SI MARCELA!

Ioana, offf, macar sa treaca de tot pana plecati in concediu...
Eu l-am dat pe Matei de cateva ori pe zi, pe tot corpul, cu pudra cu propolis (este cicatrizanta si antiinflamatoare). Nu am facut treaba buna cu calamina si mixtura mentolata pentru ca se enerva si nu-i placea deloc mirosul de calamina, asa ca am trecut pe pudra. Il dezbracam complet si il pudram tot, tot, inclusiv pe pielea capului. Si s-au uscat tare frumos, nu a ramas cu nici un semn, nu l-au mancat in exces... In primele zile, cat a durat eruptia, i-am dat si Clorocalcin ,10 picaturi pe zi si Aerius, de capul meu, recunosc, dar i-a calmat mancarimile.
Matei a fost cooperant, l-am invatat sa nu se scarpine, i-am aratat pe Net poze cu bube supra-infectate si cicatrici, asa ca se apasa usor cu podul palmei sau venea la mine sa il ajut cand il mancau tare.

M-ati intrebat cum sunt eu...sunt neagra de nervi, ne-au respins cererea la cadastru de trecere in intravilan, nu e clara situatia PUG-ului in zona asa ca ne ramane casa intabulata pe teren extravilan. Avem ceva solutii de finantare dar ramanem cu rate uriase... oricum, numai in Romania se poate ca o casa construita pe o strada intre case de jur imprejur, cu un act de la Primarie care confirma ca e in extindere intravilan conform PUG sa fie declarata lipsita de valoare pentru ca nu s-a evidentiat la cadastru situatia zonei...
Eu sunt o luptatoare de felul meu si oricum o sa termin anul acesta casa dar pe zi ce trece ma gandesc la Noua Zeelanda...

Asta e, revin cand sunt mai calma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bonjureanu la doamne, sa nu ma acuzati de tradare ca n`am plecat nicaieri fara voi doar ca`n gindu` meu de`a ajunge la zeus am dat peste fii`su, ares;)) da` v`am citit, se pune?;)) am vazut si poze, de prin gradina botanica, de pe la petreceri si serbari, din delta. sanatate gorodicai ca`nteleg ca a pus`o de scarpinici
cristal, bafta!
gabi, pile, relatii, ai incercat? de ce primarie apartii? si mai zi`mi daca constructia e facuta prin firma, eu asa am inteles da` vreau sa ma asigur ca am inteles bine. noi aproape am batut palma cu unii, da`fiindca te declari multumita de ei ma gindeam ca inca un deviz nu strica;)) bafta, daca te pot ajuta cu ceva, tel mi
la multi ani, sarbatoritelor, sa vi se indeplineasca tot ceea ce va doriti

edit, cui ii ie dor de noi http://family.webshots.com/album/577844440YWefKF

Mergi la inceput