LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Hai sa-mi traiasca cuscrii si sa fie fericiti impreuna inca o suta de ani!!!pupicei si aniversare frumoasa...Auzi cuscrelo daca nu-s indiscreta ce cadou i-ai luat sotziorului....ca si noi peste cateva zile facem 11 ani de casnicie si-s in totala lipsa de inspiratiune
Si daca tot dai de beut io vreau ceva tare...sa ma scoata din starea asta,fusei cu cupilu la analize...cica daca vreti gratis veniti pe 7 septembrie....asa ca am cotizat un milion doua sute...da' macar a stat mandra tare cuminte,acu-s cu morcov sper sa nu-i iasa rele analizele...ca de mancat tot nu mananca bine
Cristalina nuuuuu tunde fetele,pliiizzz!!!
Noi ieri am fost la expozitia de trandafiri din gradina botanica care este superba...am pus si niste poze

http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/serbare%201%20iunie%202010/?start=all

hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza din tzara obositelor
Vazut toate pozele cu Maria, serbare si gradina si picnic
Cristalina, nu le tunde Succes la dansuri
Io`st obosita rrrau, parca nici nu a fost weekend si nici munca in casa n-am prestat
Joi am zi libera ca mergem la o actiune caritativa si astept deci sa treaca azi maine si poimaine

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc de urarile cu bafta la banca... din pacate, am aflat ieri ca exista o problema privind situatia terenului -se afla in extindere intravilan si pe intabulare l-au trecut extravilan, astfel incat deocamdata nu se face evaluarea Birocratia ne omoara...
Am inceput de dimineata drumuri pe la diverse institutii si am obtinut un termen de solutionare in 3 zile... Inima mea deja o ia razna cu totul...

Ioana, eu mi-am facut analizele la un centru nou in Podu de Piatra si nu am platit nimic, mergi la inceputul lunii cu trimiterea...
Bafta sa iasa bine, eu nu reusesc sa il conving pe Matei sa coopereze...
Monica, uau, faza pe judet? Bafta!
Roxi, poze cu noua casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multi Ani Fericiti impreuna Alice!!

In rest, o saptamana frumosasa si de la mine, eu iar am de alergat toata saptamana si nu stiu pe unde o sa scot camasa cu cate drumuri am planificate!!

Cristal, io zic sa le tunzi ca o sa aiba timp la 16 ani sa stea in oglinda non stop. Si eu ii tund pe ai mei maine sau poimane, cheliuta ii fac pe amandoi.

Vic mi-a trantit de vineri o febra din aia feroce 39-39.5 si ta-su nu ma lasa sa ii dau decat nurofen si paracetamol.. si noi vineri plecam la mare Doamne Ajuta sa ii treaca pana atunci (ca de' inghetata, picioare goale si nepurtat maieu i-a trebuit)!! Imi vine sa ii bat pe amandoi, parca-l aud pe ta-su "lasa draga copilul in pace, nu vezi ca ii e cald?"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ce liniste pe aici, vad ca toata lumea a inceput saptamina in forta...
Si eu sunt singura la birou, colegul meu mai e inca doua zile in concediu, incontinuu il bomban ca tocmai acum i-a trebuit sa plece in concediu si sa ma lase singura sa fac toata treaba...de aia e nasol sa ai un singur subaltern...

Inteleg ca Alice se aniverseaza cu sotul - la multi ani fericiti impreuna!!! Ca dna. Andries are pui mic (dar mare ) bolnav - multa sanatate si sa-i treaca pina vineri ca sa ai concediu linistit! Unde plecati, ca nu mai tin minte, m-am ramolit de tot...? Ca Giulika si Luca au fost staruri la gradi...bravo! Mi-a mai scapat ceva?? A, bafta Mariucai miine!!!!! (si eu am hotarit sa-l tund scurt de tot pe Tudor - are niste coji pe pielea capului de care nu mai scapa si nici nu ma lasa sa-l spal cum trebuie, asa ca in weekend ne ducem sa-i tundem - pe Tudor de tot, pe Stefan mai scurt la breton ca sa-l vada si pe el soarele la prinz!

In rest numar zilele pina plecam la mare - mai sunt 10!!!

Va pup si va urez o saptamina usoara, atit cit se poate...!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
da, liniste mare ieri, eu cred ca totusi se pregateste lumea de vacanta
Andries, sanatate la junior!
Robi, imi pare rau de faza cu terenul, sper sa se rezolve cat mai rapid.
Gabitz, tot singura si azi? spor la trebi. si la tunsul lui Tudor
noi.... ok. ieri am fost in parcul de langa casa, care are avantajul de a fi plin de colegii de gradi ai lui Pat. asa ca de abia l-am smuls de acolo la 7.30 (ca asta e ora maxima pentru Pupu...ea la 8 deja cade din picioare de oboseala ) am doar cateva poze noi facute de mama... cu ocupatiile lor: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Iunie2010#5480272139220054850
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Alice, cat mai multi ani fericiti impreuna!
Vazut trandafiri de la Moldova si florile si fetele!
Oliv, gata garda?
Monica, Vic merge de un an si mai bine la inot. Primele luni au fost balaceala, abia acum a mai prins cate ceva, dar tot nu's convinsa ca s-ar descurca singur in bazin... Macar el se simte bine si i se formeaza corpul foarte frumos. Cat despre tuns, desi fetili is fromoase foc asa, la ce calduri ne asteapta... io le-as tunde. Spre binele lor. Ca parul tot creste...
Daria, ceva activitati sapt asta? unde mergeti la actiunea de caritate? O iei si pe Giulik?
Robi, multa bafta si tensiune scazuta!
Andries, sanatate cat cuprinde! Si o vacanta linistita!
Gabitza, AMR...

De azi intr-o sapt am examen si de azi stau si invat. Sper sa si reusesc, ca-mi simt capul varza tocata. Breeee, ce-nseamna varsta... Cat ma chinui acu' pentru examenul asta acu' fro' 8 ani zburataceam cate 2 odata..
Deseara am a treia consultatie pentru parinti. Tema: comunicarea cu copilul. POimaine materialele sunt disponiblile - pentru cine e interesat.
Ma'c sa ma trezesc cu o cafea. BUNA DIMINEATZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Superba donsoara Pupu Si pescarul
Roller, merge grupa noastra de gradi la o casa familiala e a doua actiune de acest gen si e benefica, din cate am vazut, desi Giuli nu are nicio treaba sa doneze jucarii sau haine.
Eu voi vrea materialele
Roberta, cum esti ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

In primul rand,sanatate la bolnaviori!
ALICe, La Multi Ani fericiti impreuna!

Daria, saru'mana de intrebare, sunt varza de obosita, ieri am alergat la pranz sa il hranesc pe Matei, am stat 10 minute cu el, am fugit la birou, peste 5 minute intram in interviu, la 6 am ajuns acasa, la 6.15 am plecat la tara sa ducem copilul, la 10,00 eram inapoi in Iasi, fugi la casa sa hranesti cainele, de oboseala nu am putut sa adorm pana la 2...Faza e ca le duc eu pe toate dar lucrurile se precipita foarte tare la serviciu si atmosfera este incarcata, asa ca stresul atinge cote pe care le gestionez cu greu
Ieri abia am reusit sa il desprind pe Matei de mine la pranz cand am fost acasa, s-a prins de piciorul meu plangand ca vrea sa stau cu el. Este prima data cand face asta, nu stiam cum sa reactionez... mi-e mila de el, vrea sa stea mai mult cu noi...

V-am pupat, revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Robi cat de mult te inteleg!! Sa stii ca pana la urma vor trece toate, uite noi ne apropiem de momentul in care ne vom muta in casuta noastra, acum in iunie se fac 2 ani de cand am dat prima "cazma" de buldozer si vreau sa spun ca acesti doi ani au fost cumpliti, de parca aveam doua joburi de cate 8 ore fiecare!! (si asta in conditiile in care noi am facut ft mult cu firma si s-au ocupat de aprovizionare, depozitare, transport, manopera, carti de munca, etc). Eram dimineata la gradi, apoi la birou 2 ore, apoi pe santier sau la constructor, dupa masa la banca, pe la 3 eram inapoi la birou si-mi incepeam conferintele cu irlanda si peste ocean, la 9 terminam si ajungeam acasa (unde-mi gaseam copiii colectati deja de la gradi de husband) si ma apucam de facut mancare si pe la 11-12 noaptea calculam preturi si facturi!! Sa nu mai spun ca nu am avut menajera acesti 2 ani, am spalat, calcal si smotruit la greu amandoi si eu si husband.

Dar per ansamblu eu zic ca a meritat (mai ales ca nu as fi avut bani sa-mi iau la cheie). Tot timpul voi spune ca daca-ti iei casa la cheie castigi timp si sanatate!!

Andries

Mergi la inceput