LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
g_ioana spune:
Super tzarancutza cu coditzele impletitesi tortul albinutzelor
Noi tot in greva foamei
Super baietii cu opera si teatru....mandrei mele ii place oriunde numai sa plece de acasa,cu tacsu seamana asa ducace
Vivia adik tu speri sa schimbi ceva din atitudinea educatoarelor?...io am observat ca de exemplu educatoarea mandrei s-a pliat exact pe cerintele parintilor...adica zero cerere zero oferta....la sedinta ni s-a explicat ca la inceputul anului de grupa mare a cumparat un xerox din fondul clasei pentru ei dar inca nu l-a folosit...si tot din fondul clasei se va cumpara o casutza cu un topogan pentru curte..dar inca nu s-a cumparat....numai mie mi s-au parut ciudate lucrurile astea...ei mai au un an si slabe sperante sa se foloseasca de cele doua chestii...restul parintilor erau multumiti
La noi este o vreme tare ciudata,soare,nor, vant.....mandra ar sta numai in parc calare pe bici....de cand si-a scos rotile se ia la intrecere cu toti baietii...intrebare,intrebatoare,daca primul caz de varsat de vant in grupa, a fost raportat pe 30 mai...cat mai am de asteptat ca sa zic ca am scapat?????
hai sa avem un week-end placut
alice2004 spune:
Repede, sa ii raspund cuscrelei mele - doo saptamini incepind cu 30 mai, desi se poa si mai putin, ca nu stii exact cind si cit s-au "pupacit" copchii la gradi inainte de 30 mai ... si daca nu apare nik in aste 14 zile, poti zice ca ai scapat !! Acu depinde si de imunitatea fiecaruia, dar daca ma intrebi pe mine, mai bine s-o faca acu - varicela - la virste mici, cind e mai usor de trecut peste, decit ca mine la patruj de ani, cind am zis ca mor, nu alta !!
Sou, una peste alta, bafta !!
Revin io dupa ce culc gizmoul ...
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
g_ioana spune:
Merci mult cuscrela...meii si io as vrea sa o faca cat mai repede...sau prin iulie incolo....ca pe 21 iunie plecam in concediu.
Io ma pregatesc sa fac saratele poate am succes
alice2004 spune:
Spor la bucatarit !
Acu o saptamina a cam trecut din 30 mai, mai astepteaza inca una si ai scapat !!
Ma-c sa vaz poze si filmuletze, ca-s restanta rau !!
Alice si Andrei
roller025 spune:
Daria, fromoase poze!
Oliv, unde la Piatra? Io's pro tabere, dar parca nu am curaj sa-l las pe domnu' o saptamana cu altii...L-as fi trimis la tabara de munte... ca la mare mergem in famelie.
Ioana, tinem pumnii sa fie bine!
Victor s-a rezit azi la 10, Paul la 8. Asa ca cica is odihnita. Am alergat 1 ora juma prin parc si apoi am fost la experimente. Azi am invatat despre baze si acizi, cum isi schimba culoarea sucul de varza rosie. Si la intoarcere se uita prin magazin dupa varza Acu asteptam sa iasa tarta turul 2 - cu capsune (am pus la fructe cre' ca se coace maine )
Oseara usoara!
szivarvany spune:
Am pus o frantura de muzica
Azi avem adunare DC la Oradea sa fac io poza de concurs, iar vremea tine cu noi, e soare si cald, in sfarsit
Sa aveti si voi o duminica insorita
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Buna dimineata si din capitala ! E o zi superba azi ... ce fain !!
Am vazut poze minunate si filmuletze cu copii talentati si frumosi, ii pup pe toti si sa fie sanatosi !!
Io serbez azi un car de ani de la cununie - stati sa numar citi, ca am pierdut sirul,...fro treishpe ! Asa ca va invit la petrecere, sa ne mearga bine toata saptamina !
Alice si Andrei
roxanaz spune:
buna dimineata!
Alice, la multi ani fericiti impreuna!
Oliv, super misto suna tabara aia. si vad ca s-au distrat bine la serbare
Robi, succes azi la banca.
Daria, frumoase dansurile!
eu is o fiinta fericita, de ieri si cu copiii acasa, adica la noi acasa. si am gatit si am stat impreuna. iupi
o saptamana excelenta tuturor!
cristalina spune:
Neata!
Alice, multi ani fericiti impreuna!
Daria, frumoasa foc Giulia!
Roxana, ma bucur ca ati terminat. Sa il locuiti sanatosi!
Roberta, bafta la banca!
Ioana, lasa ca e bine ca se ia la intrecere Mariuca ta.
A mea e o fricoasa si jumatate, fara roti ajutatoare nici nu se gandeste sa mearga. La bazin ieri a jelit de numa', ca ei ii e frica, nu poate sa inoate, nu stie sa faca...ofof...Ioana a refuzat sa intre in bazin! Una peste alta m-am lamurit, e clar ca nu o iasa inotatoare de performanta
Asa ca din 10 ore platite Oana a facut una, macar mergem la bazin si se bucura Maria de balaceala...:)))
Maine Mariuca are maine faza pe judet (?!) pentru ca au castigat locul I la dansuri. Se duce cu bunica in excursie la Otopeni, eu voi fi la minsiter cu treaba.
E bronzata de numa', sambata a stat in bazin 2 ore si nu mi-am dat seama ca frige soarele asa tare...se cam arsese...Ieri am dat-o cu crema dar iar a prins-o soarele.
Si ca sa aveti de ce sa-mi sariti in cap, le tund imediat ce iau vacanta. Maria a facut o pletana de nu se poate, ii sta frumos dar jumatate din timp il petrece in oglinda pieptanandu-se iar Ioana s-a trezit vineri dimineata si mi-a zis foarte serioasa "te rog sa ma duci sa ma tunzi pentru ca imi intra parul in ochi"
Hai ca ma intinsei. O saptamana excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi