LMA * Copilasi de Iulie-August 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ieri am fost la dentist sa scoatem primul dintisor (urlete, vomitaturi in cabinet, tremuraturi...tot tacamul).
Dupa ce am plecat cu dintele intr-un pahar si o jucarie in buzunar a declarat "mai vin!"
L-am scos la dentist pentru ca de abia ieri la concurs am observat ca ii crescuse celalalt in spatele lui, e stramb saracul dar se va indrepta el...Maria era foarte incantata si a zis ca vrea aparat dentar...

Oana in schimb a fost supertare, s-a pus pe scaunul dentistei, a deschis gura ca sa-i faca un periaj, a clatit frumos si s-a sters singura cu servetelul (ca eu aveam treaba sa o sterg pe Maria de vomitatura si sa o opresc din urlat!)
Am vazut-o si eu cum se catzara ca sa ajunga la chiuveta sa scuipe, super dulce a fost!

De 1 iunie au primit biciclete, mare bucurie pe ele. Mie nu-mi place pentru ca a Mariei mi se pare mica (comandasem una mare pe internet dar nu a venit vaporul asa ca a trebuit sa alegem alta).
http://family.webshots.com/photo/2069760090101722968JuzepU

Ieri am sarit o zi de munca pen' ca am avut concurs..deh. Maria declara ca a fost "plictisitor"
http://family.webshots.com/photo/2718183100101722968gJKBul
http://family.webshots.com/photo/2454033550101722968RylzhN

Azi incepem cursurile de inot. In aer liber la piscina, sper sa tina vremea cu noi...:)

Ma duc savad ce ati mai scris. O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutam,
Ce fac fetele? Io sunt pe ultima suta cu proiectu meu... bag mare
Eva a plecat azi cu gradi in danemarca cu vaporul... nu va spun cat m-am coit (scuzati...) daca sa o las sau ba... azi dimineata am dat ture imprejurul gradinitei pana i-am vazut iesind din curte, de manuta cate doi... dar tot stau ca pe ace, de ce nu stiu prea bine sa va esplic. Cert e ca socrela, care e la noi din cauza de hazband plecat 2 sapt in brazilia, zice ca sunt cam dilie In fine, la ora 14 fix sunt in fata gradinitei in pozitie de drepti
Rox spor la mutat!! cand dormiti prima oara la noul ap?
Nu am apucat sa o vad pe Giulik si tortul ei, dar si mie mi se pare ca e foarte gratioasa si pare facuta pt dans... am mai spus asta
Va pupez, o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza la un capuccino de vanilie
Liliana las ca-i bine sa te sarbatoresti si cu petreceri de cupii simti ca intineresti...mandra mea s-a apucat de plans aseara ca ea vrea sa creasca pana la 7 ani si eu sa raman asa cum sunt,sa nu imbatranesc
Leeloo da va cam chinuiti nu gluma cu noul program...
Robi cica de ieri nu mai face nimeni greva si se trec toate notele in catalog ca au primit ordin sa-i dea afara pe cei care nu fac lucrul asta
Vivia ce mai face Uka?
hai sa avem o zi buna,la noi este cam urat afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Vazut Giulik si Maria pup 2 fete frumoase
Daria m-am dumirit cu fluturasii si florile, dar sirenele??? exista asa ceva de mancat?? Cred ca Eva ar fi maxim de incantata de un tort ca asta de ziua ei. si apropo... eu tot nu sunt hotarata cu cadoul... as vrea ceva deosebit pt un copil mare de 6 ani care incepe scoala... dar ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina ce frumoasa-i bucovineanca...meii sa nu mai tunzi fetele!!!!!!!!
Cori....io zic sa-i iei un telefon mobil....bafta si spor la lucrare>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, sar`na ca ati vizionat cocostarcul meu
Cristal, dementiala Maria deci aveti un dinte in borcan
Corina, un ceas cu multe diamante ?! Zic si io
Si da, imaginile sunt fabricate in Arad, din napolitana subtire si poti trimite si poza copilului
Rox, felicitari, asteptam pozele cu copiii instalati
Ioana, ce mi place de Maria ta e asa sensibila.
La noi cand vine vorba de astea Giulia o ia pe partea practica: tu mami imbatranesti apoi mori si mie mi lasi toate
Kim, ce mai face Luca, cum e cu gradi, ce face pe perioada vacantei ? Mult spor la tine la munca

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Giulia o ia pe partea practica: tu mami imbatranesti apoi mori si mie mi lasi toate

Tare Giulia
Am admirat-o dansand, este tare gratioasa!

Ioana, pai sa faci bine sa nu imbatranesti..:)

Roxana, bravo! Daca ai bucataria aranjata e ca si gata apartamentul...:)

Corina, sa ne povestesti impresii din calatoria cu vaporul.

Olivia, mie mi se pare aiurea ca nu aveti analize gratuite sau masa de pranz la spital! Oricum sistemul este asa de putred ca eu, sincer, am impresia ca nu se va ajunge la un sistem apropiat de normalitate nici in 50 de ani...
In invatzamant la fel...

Roberta zic si eu ca Ioana, ca e de la oboseala. Sanatate multa si sa ne spui ce a zis doctorul.

Gabi, cand Stefan are vacanta (in afara de concediul vostru) cum o sa va descurcati?!

Liliana, te-ai distrat cu copii, ai mancat tort, ai baut vodca-orange sau cum i-o zice...:)))
La noi a venit cineva cu o idee tembela de a da un mesaj automat cu "la multi ani Nea Cutare din partea conducerii si colegilor!" Avem o colega care a zis ca ea il ia la bataie pe admin daca de ziua ei o sa faca si calculatorul misto de ea...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ma intrebati de Luca..este ok, muult mai ok cu gradi decat inainte . La gradi se vorbea de tabara...si m-ar cam bate gandul daca se oreganizeaza sa-l trimit..si incerc eu sa testez terenul si-l intreb..
Vrei in tabara?
El: Fara voi? Cat timp?
O saptamana...
El: Nu vreeauuuu....cine ma sterge la fund?????
asta era problema..

Mey de azi cica stoc la medicatie si alte produse la spit. jud este...ZERO! S-au pus prin biserici ...cutii ale milei..nu pot sa cred!!!
Oricum luna aceasta pt ca am spor de vechime si am trecut in anul 2..ajunsesem si noi la 34 de milioane amandoi..ceea ce era pentru o vreme ok...si exact acum ne taie..noi de cand am venit in Ro nu am trait doar din salariu..ci din banii agonisiti..dar astia se termina odata cu punerea termopanelor si atunci s avezi depresie pe noi..
Corina ce mai face Eva?
Alice pe unde umbli?
Ioana deci nu se mai face greva??
Rox cum se simte Eva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor!!

eu sunt pro orice fel de excursie sau tabara!! de ex anul asta vic pleaca in tabara la munte si poate si la mare!!

am vazut si eu stirea cu spit jud ctanta si cutiile milei, sa stiti ca in mai toate spitalele e aproape la fel. eu cunosc foarte multi medici din aproape toate spit din buc si pot sa spun ca nu stiu macar un singur spital in care sa nu treb sa cumperi cate ceva (in cel mai bun caz cumperi chestii ieftine, dar sunt situatii in care treb sa cumperi inclusiv medicamentele si consumabile pentru aparatura medicala folosita). mai nou, nu stiu daca ai vazut vor sa bage plafon pe numarul de consultatii pe episod acut de boala, mai exact maxim trei cumulat med fam si specialitati. deci med fam nu mai poate decat sa-ti faca un consult si sa-ti dea maxim 2 trimiteri care se vor transforma in inca doua consulturi decontate, atat.

am alergat si eiri si azi ca o nebuna de colo colo, si acum am terminat sedintele si alergatura si cica ar trebui sa ma apuc de scris documentatie. Mor!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutari de pe cimpii, ca tot intreba Olivia pe unde umblu ! Mi-am luat cercurile si am plecat la zburdat liber, ca toata situatia asta cu greve, taiat de salarii si criza ma depreseaza teribil, nu mai zic dale mele de acasa !?
La Multi Ani penntru toti sarbatoritii pe care i-am ratat , sa fiti sanatosi si fericiti !
Eu sint singura acasa fro citeva zile, Florin a plecat la intilnirea din Slovenia (parca) a volvo-istilor, asa ca incerc sa imi mentin o atitudine pozitiva alaturi de gizmo-ul care s-a facut un obraznic si juma !
Vad ca vorbiti de tabere, nu cred ca as avea curaj sa il las pe Andreiush singur, din mai multe motive plus ala cu stersu' la fund, hehehe ! De trimis l-am trimis in excursia de o zi pe care a facut-o cu grupa de la gradi la cabana Trei brazi (si au avut noroc de o zi superba, dupa ce plouase si tunase nush cite zile la rind !!).
Mai nou s-a procopsit cu o durere in git (cred ca de la neshter pucncte dalea albe pe amigdale) si era catranit nevoie mare, bey, io nu am vazut copil care sa se tinguie mai abitir ca fii-miu !! Si tot ragushit este, ca nu reusesc si pace sa il fac sa tina vocea la nivele normale, nu l-am lasat nici la gradi, doar doar o face pauza vocala, dar cum iesim in parc, cum da de gashca de baieti si incep urlaturile (nu mai zic de bataliile din sufrageria personala, care trebuie musai insotite de strigaturi ca-n jungla) !
Sou, cam asta fac eu ... nu mare lucru deosebit, nu am o stare super, mai ales ca azi ar fi trebuit sa fie ziua de nastere a tatalui meu !
Dar sint pe aici, va citesc ...

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput