Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor, cu cate kg mai defilati?

Eu m-am cantarit cand m-am trezit si am +13

tina 31+ cu Tudor Gabriel

AMR 8+ si vine
Doamne ajuta!

+8.5...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Aoleu Eladea vrei sa ne faci in ciuda...8,5kg...eu am luat in jur de 11-12...si o sa mai iau...noi sa fim sanatosi ca sunt sigura ca o sa le dau repede jos

GEO 34+ cu Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
ce ziceti?
- tampoane de san de la Avent de unica folosinta sau refolosibile?
- solutie pentru sterilizat sau aparat de sterilizat?

Eu am primit tampoane de san Avent de unica folosinta in pachetul promotional de la Cora.
Le-am folosit preventiv cand luam o bluza uni, ca se vede aiurea daca te patezi. Dar niciodata nu mi-a curs lapte, le-am aruncat ca ma plictisisem de ele. Plus ca am avut sutiene cu dublura de bumbac sau cupa dintr-un burete foarte subtire, cam greu sa treaca laptele prin ele.
In concluzie e bine sa ai in casa un set de unica folosinta, in caz ca nu vrei sa risti daca mergi undeva la o ocazie.
Am vazut insa la mamici care aveau nevoie ca improvizau, puneau buretei de la sutiene.

La punctul 2 nu ma bag ca foarte rar am sterilizat ceva, fetele mele n-au vrut nici suzeta nici biberon iar cand faceam incercari sa le invat la ceva puneam la fiert pentru sterilizat.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea,no, ca acu is in toane bune, ca eu urlu, si apoi imi trece :)
da ziceam asa pt fetele care ami au pb cu sotii ca mai sutn si alte cazuri..eu am dat numa un ex recent, asa de dragul discutiei, ca de ma apuc in fiec zi gasesc cate un motiv..:):)
nu ma despart frate, pai ce am facut copii sa ii cresc singura?:):)sa si-i duca la fotbal, ca-s baietii lui :):)
si cu altu care nu-i ta/su n-a fi mai bine.
desi..cu 2 copii as avea dreptul la pensie de 33% din salariul lui..hm..
mi-ar placea mie sa fim asa numa un lapte si-o miere, ce faci draga meu, cum esti dragul meu..da daca nu e, nu e si gata..

ma,. eu vb asa mai in gluma mai in serios, nu o luati ca atare :):)

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Victo nu te mai supara

dar eu sunt convinsa ca daca nu ai mai putea face tu nimic, ar face el...nici sotul meu nu facea mai nimic inainte si era foarte foarte dezordonat...

dar acum sa nu il recunosc...

dar asa, daca tu poti, el de ce sa se chinuie?

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

auziti, fetelor astea care ati pus sub 10 kile..ia va rugam sa nu ne mai faceti in ciuda, pai ce treaba e asta??????? cred ca aveti cantarele defecte..

sa ma pun si eu pe al meu???????na, ca am mai stagnat si noi. tot plus 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata....of ce ati mai scris...abia am recuperat...dar nu mai stiu nik ce si cum.
Eu aseara am citit pana tarziu si dimineata a venit sotiorul si am mai dormit putin imbratisati... ca nu e "tartorul" acasa sa ne desparta. E casa goala fara Ale...acum bag munci la birou si din cand in cand o sa ma asez in pat....vineri merg la control..si sper totusi sa fie bine.
Va imbratisez pe toate!

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

da mai racusor da fix la 9 fara un sfert el se baga in jocuri..ba, nu mai poate rabda 15 minute..ca de aia m-am enervat mai mult.
elenita, cum sunt fetele? au facut pana la urma amandoua varicela? burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu o cantarire ca la carte nu am mai avut de cateva zile, +12 kg sigur. ce sa fac, soarta, le dau jos dupa.
Azi am patit o treaba naspa tare, am vomat si mi-a iesit si pe nas, ma termina stomacul, cred ca-i cocotat spre iesire , daca nu-i reflux combinat cu o aciditate de zic ca scuip flacari am niste dureri, parca da careva cu un cutit. Rennie pt mine nu face mare minuni, asa ca incerc sa ma amagesc ca am intrat la AMR, dar chestia e ca el de-acuma creste cel mai mult , spre sa ma obisnuiesc si sa ramana amintiri ca greturile alea tampite care au tinut pana in sapt 20...

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

victo, ce tare esti

pai trebuie sa fim ca mamicile din reclame baietii cu tatii la formula 1, la fotbal si mamicile campioane la curatenie

doar ca mamicile din reclame cred ca sunt casnice

si eu ma gandesc ca inainte de bebe nu eram harnicia intruchipata, venea femeia sa ne faca curat o data la 2 saptamani, intre timp mai faceam si eu, papa doar in weekend, in rest ne plimbam cat puteam, ieseam in oras, la filme...

de acuma gata cu boieria, copil, casa, mancare ca de, sunt femeie la casa mea

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput