Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Ma pregatesc pt intalnire, multumesc pt urari!! ![]() |
Multa bafta!

Aelita, frumoasa camera
Si mie imi place culoarea verde f mult!Racusor, vb Alinei...mai ai putin si bifezi toata lista!
Bravo tie!Puiutz, bine ai revenit!
Ma bucur sa aflu ca esti bine!
Carla!!! Ce mai faci?

tina
31+ cu
Tudor GabrielAMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
Cris petrecere frumoasa, sunt sigura ca o sa fii o nasa de senzatie 
doar sa nu te obosesti prea tare, sa mai mergi sa te odihnesti, ar fi bine daca ai avea o camera unde sa mai mergi sa mai stai intinsa din cand in cand...
te asteptam cu pozici de la nunta !
noi promitem ca suntem cumintele si te asteptam inapoi cu tot cu delfinasi in burtica 
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:
Crissy, sanatate multa bunicutei. Mama mea a fost crescuta de bunica ei, a fost totul pt ea

Am dat voturile, of course![]()
Alina
30+ cu 
gargarita
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui matusa77 si noi mergem astazi la control, sa vedem cum mai stam cu masuratorile. |
Multa bafta! Vrem vesti bune!

tina
31+ cu

Doamne ajuta!
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
DEci nu pot sa cred....de sambata 3 capitole???am de recuperat serios.sambata am tras o repriza de plans serios , cauza cearta cu sotul din dotare..avea nervi ca daduse cu aspiratoru si avea impresia ca nu fac nimic (uita cateodata ca-s gravida), desi pusesem masa de dimi, plimbasem catelul si cu o seara inaintecuratasem bucataria...uneori am impresia ca are si el hormoni de sarcina...vad ca e greu sa ma misc...daca stau mult jos sau intinsa cand ma ridic sa merg mi se strange burtica...cred ca alea-s contractii si daca merg prea mult se simte mai des...adica se strange deodata burtica.am inceput sa fac bagajelu pentru spital..am vazut ca vata siunele lucruri sunt mult mai convenabil de luat de la supermarket (pampersi, vata, am gasit biberoane sticla la 11 si 13 lei la auchan si ser fiziologic la 11 lei).cred ca mai trebuie cateva chestii, dar le luam pe rand..sambata mergem la nenea dr sa ne verifice...mi se pare ca bebe da mai usor din picioruse, acum se vad valuri cand misca...cred ca e inghesuit micutzul..citesc si revin.
Laura
30+ cu 
AMR 9+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu 
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui ramo1901 Buna dimineata si de la mine.....nu va faceti griji, suntem bine amandoua,doar ca nu am prea avut timp sa intru zilele astea.La noi tot santier este, nu stiu cand se termina,sper ca saptamana asta,cert este ca nu mai pot. ![]() Ca vorbeati de margelute...si noi avem....dar doar un rand de ele,sper sa se opreasca aici....ca ii cumpara mama o gramada,dar afara.... aaaaa....am schimbat si noi semnatura ieri.....am mai crescut... Ma bucur ca sunteti si voi bine si bebeii la fel....sa aveti grija de voi si va pup...... ![]() ![]() Ramona 29+ ....cu o scumpica de ![]() |
Multe inainte! sa dea DD sa ajungeti cu bine pana la capat!

Ma bucur sa aflu ca esti bine!

tina
31+ cu

Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
laura dupa cum descrii alea sunt contractii, da...sa te asezi in pat cand le simti, ca sa nu iti afecteze colul...
car de dese le ai? sa ii spui sambata doctorului, ca poate iti masoara si tie activitatea uterina
eu sunt Stan Patitul 
dar daca nu sunt dureroase este in regula....
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
giorgia23 spune:
Mai fetelor ce harnicute sunteti...eu savurez o cafeluta cu multtttt lapte
Oana concediu placut
Rodika f.frumoase pozele
Aelita imi place mult camera
Mousel felicitari pt fetita,sa fiti sanatoase in continuare
Crissy la multi ani pt mamaita,sa fie sanatoasa in continuare
Carmen succes la intalnire
Ramo ma bucur ca sunteti bine,f.frumos numele Sabina Maria
Michelle felicitari pt AMR...mie imi place mult cum suna Maria Clara
Cris bine ai revenit,te asteptam cu vesti bune de la morfologica...f.frumos Sonnia...aaa si succes in gasirea pantofilor si terminarea celorlalte lucruri
Florentina multa sanatate sotului
Matusa succes azi la control
Puiutz bine ai revenit,ma bucur ca esti bine
Vai m-am intins mai ceva ca o placinta![]()
GEO 34+ cu
Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C E frumos numele Maria. Eu daca aveam sigur o chema si Maria. E visul meu de cand eram mai mititica. Eu sunt nascuta de Sf. Maria Mica si ma cheama simplu Florentina, asa ca am zis ca pe fetita mea o sa o cheme Maria. Cine stie, poate peste ceva timp o sa ne trimita DD si o si o sa pot sa imi vad "visul" realizat. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
eu sunt nascuta pe 22 iulie - Maria Magdalena, asa vroia mama sa-mi puna numele, dar tata era in culmea bucuriei
si nu-si mai amintea numele, asa ca mi-a pus numele celei mai bune prietene a mamei, ca n-avea telefon sa sune s-o intrebe... asa ca printesita mea n-a avut de ales: Anca-Maria, noi ii spunem Maria, la gradi si la scoala aici mereu i-au spus Anca, e mai ciudat ptr ei ca de Maria e pliiiinaaa Spania! iar botezul l-am facut de Sf. Maria mica (era chiar duminica)...
32+ AMR 7+
www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi..... Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) albumul nostru
giorgia23 spune:
Am uitat sa specific ca si eu ma bag la o alta odisee in max 2-3 ani sper
...ca vreau neaparat si un baietel
...sper sa ne reuseasca
GEO 34+ cu
Antonia Maria
AMR 5+ SAPT
poze

fericita 26+ cu