Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
Sabina Maria imi place ![]()
Carmen bafta!!! te asteptam cu vesti bune 
ce ziceti? ![]()
- tampoane de san de la Avent de unica folosinta sau refolosibile?
- solutie pentru sterilizat sau aparat de sterilizat?
Oana
33+ AMR 6- Matei
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo1901 Vroiam sa va anuntam ca ne-am hotarat si noi la numele fetitei: Sabina Maria...va place? ![]() Ramona 29+ ....cu o scumpica de ![]() |
ramo, foarte frumos numele! ce multe fetite Mariaaa

32+ AMR 7+
www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi..... Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) albumul nostru
bumblebee spune:
Oana, eu imi iau si solutie de sterilizat, sa o am in bagajel in spital, sa fiu eu sigura, acasa oricum ma va astepta sterilizatorul.
Cat despre tampoane de san, nu stiu...
Alina
30+ cu 
gargarita
eladea2005 spune:
Paula, si eu ma mai crizez...
mai ales cand trebuie sa repet unele chestii de 'n' ori si degeaba...si parca al meu copil cateodata face pe prostu sau chiar vrea sa ma enerveze...
acu vecinii ma suporta si ei...asta e...in curand o sa suporte si urletele lui Filip, in plus...
asa ca va fi o nebunie generala la noi acasa...![]()
crissy, sa-ti traiasca bunicuta si sa fie sanatoasa..
vai cand va aud ca vorbiti despre santier...
imi amintesc si eu perioada cand eram gravida, si lucram si in acelasi timp amenajam/finisam ap nostru...uff, ce perioada am avut...si ma certam cu muncitorii si-i verificam zilnic...si fugeam colo si colo dupa materiale, una alta... ca deh, eu eram diriginta de santier...![]()
si dupa ce-am intrat in prenatal eram tot aci, lucram si aranjam si chiar am pus niste rosturi la faianta...
cred ca de aici mi s-a tras nasterea mai devreme a lui Eric...![]()
oricum, prima noapte dupa ce-am iesit din maternitate am petrecut-o la casuta noastra, aranjata de tati frumos, pe ultima suta de metri, cu bradut si tot ce trebuie...
ce mai, a meritat totul...![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
michelle1981 spune:
crissy la multi ani bunicii tale!!
mousel felicitari pentru vestile bune!
ramo frumos nume! Vad ca Maria e preluat de multe dintre noi ca al doilea nume. (noi avem ca variante Bianca Maria sau Maria Clara. Ne-am obisnuit cu Biencuta de cativa ani si parca nu mi-e indemana sa ii zic Clara acum, desi imi place numele mult.
racusor si eu tocmai mi-am facut o cafeluta cu lapte (decofeinizata) ![]()
Am vazut ca vorbiti de alta odisee, ma bucur ca suntem mai multe, poate ne nimerim la bb2. Si eu vreau maxim 3 ani intre copii (asta daca nu ma descurajez dupa primul).
Am inceput si eu sa iau lucrusoare.. am luat ieri 3 body-uri dragute foc!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu 
AMR 9+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ooana Sabina Maria imi place Carmen bafta!!! te asteptam cu vesti bune ![]() ce ziceti? - tampoane de san de la Avent de unica folosinta sau refolosibile? - solutie pentru sterilizat sau aparat de sterilizat? Oana 33+ AMR 6- Matei |
eu am folosit multe tipuri de tampoane de sani, cele mai bune si mai absorbante mi s-au parut cele de la Chicco..in rest, orice am folosit, tot dadea pe dinafara laptele si ma trezeam cu bluzele ude...
cat despre solutia aceea de sterilizat(tot de la Chicco am luat) nu mi-a placut pt faptul ca mirosul ei ramanea impregnat in biberoane, tetine, suzete...asa ca tot necesitau clatire...cu apa fiarta si racita/calduta... deci de data asta am luat sterilizator, mai practic si mai comod...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Cris2010 spune:

Vaaai, v-am lasat joi la capitolul 105
.
Buna dimineata, burtici vorbarete!
M-am intors si eu din 'tari straine'. Sper ca toata lumea este bine.
Eu am saptamana asta maraton. Diseara am eco de morfologoie fetala de trim III; doua probe la croitoreasa pana joi
, trebuie sa-mi gassesc pantofi pt nunta
, mai am de facut si de predat un proiect la master
si de joi plecam la Iasi sa nasim
.
In rest totul e bine. DE abia astept s-o vad pe bebelina. Am niste emotii... am cam zgaltait-o pe drum, dar a fost foarte cuminte. Aaa, ne-am hotarat si pentru nume
. O s-o chemem Sonnia
.
DE saptamana viitoare sunt in concediu

. Poate reusesc atunci sa recuperez ce-ati mai vorbit si ce o sa mai vorbiti.
toate burticile si o zi buna in continuare. Ne 'auzim ' saptamana viitoare
. Sper ca nu naste nimeni in lipsa mea
.
Cris
32+ cu
Sonnia
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 ramo frumos nume! Vad ca Maria e preluat de multe dintre noi ca al doilea nume. (noi avem ca variante Bianca Maria sau Maria Clara. Ne-am obisnuit cu Biencuta de cativa ani si parca nu mi-e indemana sa ii zic Clara acum, desi imi place numele mult. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu ![]() AMR 9+ |
E frumos numele Maria. Eu daca aveam
sigur o chema si Maria. E visul meu de cand eram mai mititica. Eu sunt nascuta de Sf. Maria Mica si ma cheama simplu Florentina, asa ca am zis ca pe fetita mea o sa o cheme Maria. Cine stie, poate peste ceva timp o sa ne trimita DD si o
si o sa pot sa imi vad "visul" realizat.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui mousel sa ma laud si eu |
Felicitari pt printesa!

Michelle, la mai multe saptamani!

Crissy, La multi ani! sa-ti traiasca bunica si sa se bucure de nepotei!
Eu nu mai am bunici, dar sotul meu mai are o stabunica care il iubeste enorm si cand mergem la ea imi pupa burtica, mi-o inchina....e placut!
Oana, concediu placut si spor la treaba!

tina
31+ cu
Tudor GabrielAMR 8+ si vine

Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
Oana, eu mi-am comandat sterilizator de la Avent.
si tampoane de sani...am auzit ca cele de la Chicco sunt cele mai bune. eu momentan am comandat tot de la Mothercare crema de sani de la Lasinosh, de care am auzit ca e ff buna si tampoanele de sani tot de la ei...dupa, Chicco imi iau
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!