Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 3
racusor2010 spune:
VOTAT TOT CE SE PUTEA: PISIC, CATEL, COPIL CU CATEL, FETITA CU DESENE 
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ramo1901 spune:
Scuze......ptr mesajul anterior. Am apasat pe ceva si dus a fost......
.....
Vroiam sa va anuntam ca ne-am hotarat si noi la numele fetitei: Sabina Maria...va place? 
Ramona
29+ ....cu o scumpica de 
bumblebee spune:
Carmen, baft la intalnire azi!
Mousel, felicitari pt vestile bune!
Fetelor, sper sa asculte fetele de oferta voastra, margelutele dupa![]()

Mai, da chiar toate aveti santier in casa?
Alina
30+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
Sabina Maria...mie imi place...
cum ii spuneti, Sabina?
Bulina
33+ cu
poznas
ramo1901 spune:
Am adaugat numele si la semnatura....
....
Ramona
29+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
ramo1901 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Sabina Maria...mie imi place... ![]() cum ii spuneti, Sabina? Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Da, sau Sabinuta la inceput....cel putin asa i se zice acum...

Ramona
29+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
racusor2010 spune:
eu am fost pana la bucatarie sa imi fac o cafeluta cu lapte si parca simteam o presiune mai mare ca de obicei...

cat stau la pat burtica e moale, deci ma gandesc ca e totul ok...abia astept sa se faca joi sa merg la doctor 
nici nu ma mai gandesc ca o sa imi faca o dr nesuferita eco, doar vreau sa il vad pe bebe, sa vad colul si atat si ma rog sa primesc vesti bune 
Bulina
33+ cu
poznas
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu! azi in sfarsit ma simt mai la... obiect, n-ati scris multe capitole de aseara ![]()
eu m-am cam gandit la voi azi-noapte, m-au luat asa niste calduri si pe mineee... ba mai zice si printesita catre taica-sau: mami a intrat in calduri!![]()
! m-am tot plimbat prin casa, am schimbat pijamaua si de dimineata m-am trezit cu durere de gat... cea de masea parca m-a lasat.
multumim ptr voturi si va mai asteptam
, votat eladea, enik, la crissy doar admiram pozele...
aelita, e foarte frumoasa camera
. sandalele rosii de care zici le-am luat cam pe degeaba (4 euro) de la Zu's, un enorm magazin chinezesc ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Rodica, ce de vesti bune! Sta in pozitia buna, tensiunea ta e grozava, iar greutatea delfinasei e perfecta! Ce ma bucur! Sa o tii tot asa pana la final! Cristina 32+ cu ![]() |
pai eu ma iau dupa aprecierile voastre, daca voi ziceti ca e bine, inseamna ca e bine

32+ AMR 7+
www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi..... Gibraltar
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) albumul nostru
bumblebee spune:
Imi place Sabina Maria. Sa poarte numele sanatoasa cu mult noroc
Alina
30+ cu 
gargarita