*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Multumim mult pentru urari. La multi ani din partea noastra pentru toti poznasii smecherasi de mai-iunie 2004, care au implinit deja 6 ani sau vor implini zilele viitoare. Sa fie cu totii sanatosi si sa creasca fericiti.

Eu stau mai prost cu timpul asa ca abia apuc sa mai citesc pe aici.
A terminat si Cristina anul de gradinita, a avut serbare frumoasa, am pus poze de la serbare intr-unul din link-urile de la semnatura.
Azi i-a cazut al 3-lea dintisor de lapte, in locul celorlalti 2 au crescut deja cei definitivi.
Maine avem petrecere cu copii si e nerabdatoare, de luni o sa mearga la inot. Cam astea sunt noutatile de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, acris!!

la multi ani, diana!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Montessori-Blue"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

paloma, am vazut pozele cristinei. tare scumpa! sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi

bertha, multa sanatate si mai lasati-o incolo de tusitura stiu, stiu ce greu ii, tusesc si io de vreo trei zile, ca o capra, nu-mi mai trece.....
ma gindesc la voi ca sinteti la mareeeeeee..... briza aia o sa-i faca bine lu' micuta. si sa va fie de bine super balaceala!

carmenbr, distractie maxima in vacanta. unde mergeti? si cum se poate ca nu mai aveti acces la internet de la servici?? pentru ce extremisti lucrezi?
multe pupicuri la mici si mari

vanessa, pupici de vacanta lui cata si andu! zici ca le place la tine la birou?

irinusha, unde esti??

tuturor, zile frumoase cu soare si zimbete, in vara asta

"Montessori-Blue"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Cu intarziere maxima "LA MULTI ANI!!!" tuturor prichindeilor de 6 ani :)

Incredibil...6 ani :)

Eu intru rar si stau putin, nu ma supar daca nu imi raspundeti, dar am citit tot threadul si am zis sa dau un "buna ziua" daca tot am fost pe aici ..

Lara merge la toamna la scoala, are ghiozdan, nu mai are rabdare desi si la gradinita ii place, nu se plictiseste desi... ma rog.. aici nu se face mai nimic la gradintia (program,serbari, chestii..etc) Asta e.

E mandra ca a invatat sa inoate, sa se scufunde si sa mearga pe bicicleta. Cam tarziu dar anul trecut am avut multe pe cap si tot amantrei era greu cu supravegherea.. Pe una tre sa o tii, cealalta fuge in directie opusa,etc. Acum e si Louisa mai "mare" si pricepe sa stea pe loc cat timp o mamoshesc eu pe Lara la snorkel si la bicla,etc.

pup pe toate!

Mergi la inceput

lauraa!!
ce ma bucur ca te "vad"! se pare ca toate sint bune la voi. mi-e dor de postarile tale faine
bravo pentru lara cu inotul si mersul pe bicicleta
si bravo louisei ca stie sa fie "fetita mare" deja
te pup tare de tot. fii bine.

"Montessori-Blue"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui monet

lauraa!!
ce ma bucur ca te "vad"! se pare ca toate sint bune la voi. mi-e dor de postarile tale faine
bravo pentru lara cu inotul si mersul pe bicicleta
si bravo louisei ca stie sa fie "fetita mare" deja
te pup tare de tot. fii bine.

"Montessori-Blue"

Mona draga, si eu m-am bucurat tare sa va vad aici. M-am uitat in albumul Montessori aseara si am trait un soc. Fatuca ta mare e MARE.Vreau sa zic MARE - MARE !!! A schimbat o groaza de dinti, are parul luuung si e inalta. Sa nu mai zic de frumoasa, sunt amandoua atata de frumoase si expresive de am ramas cu gura cascata, pe bune. Desi nu cred ca ca nu ma crezi :) . Doar stii ce ai acasa ;)
Larei nici macar nu i se clinteste vreun dinte, saraca sufera din cauza asta, trage zilnic de ei doar-doar pica unul, sa primeasca un cadou de la "zâna dintzilor" (adica io ) . Pana acum nimic,desi i-au iesit devreme, la 6 luni avea doi deja. Louisa s-a pricopsit cu primul dinte abia dupa prima aniversare..

Ce sa vezi, ieri o laudam pe Louisa dar am uitat sa spun ca s-a tuns á la Pitzurca, cu foarfeca Larei... M-a luat cu lesin pe la inima, si avea parul lung pe spate si voiam sa o duc in Romania sa o prezint la rubedenii cu coama mare... De unde.. Si in loc sa stau in loc, sa o duc la cineva de meserie sa o oblogeasca..Nu!..M-am apucat EU (a se citi "femeia cu doua maini stangi") sa o tund.

Si am stricat evident si mai rau, arata de parca era retezat cu barda.. Si azi la prima ora le-am dus la Mall la frizerul de copii sa ma scoata din necaz. M-a scos, arata de salon acum dar...unde-i coamaaaa?

Mergi la inceput

laura, drum bun in romania. cind mergeti, unde mergeti si cit stati? sa va fie de bine. drept ii, ca va invidiez. ca tare-as fi vrut sa merg si eu vara asta, da' uite ca n-o iesit cum mi-am visat io....
lia, da, are 6 dinti noi deja care vin, vin: 4 jos si doi sus, toti, incisivi. liutei i-o cazut primu' dinte in ianuarie 2009, cind avea 4 ani si 9 luni. io atunci m-am speriat de-a binelea, dar se pare ca fiecare copil are ritmul lui. toti schimba dintii de-a cursul citorva ani. cind incepe fiecare? eh, asta nu conteaza.
oricum, fetele mele stiu de spalat pe dinti dumnezeieste.

tare mare liniste pe forumu' nostru. iti fi toate cu burtile la soare. noi azi ne-am lenevit. am cumparat costume de baie noi pentru copii ca le ramasesera mici celelalte. astea-s alea intr-o bucata, pentru bazin. le-am cumparat speedo, foarte fain stau pe ele. dar or si fost cam scumpe, ca nici nu-i pot zice lui sean
si dup-aia ne-am oprit la o ferma de fluturi si le-am cumparat cite-o larva de soiul "painted lady". asa ca acuma se preocupa amindoua indeaproape cu observarea larvei si momentul transformarii in crisalida (peste vreo saptamina), stat in cocon (inc-o saptamina) si dup-aia fluture.... filozofia metamorfozei. avem multe de discutat

pup!

"Montessori-Blue"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ete si noi din an in paste Inisu gata cu gradi si de miine is amandoo pi capu meu

laura bine ai revenit, poate ne arati si printesele, cu parul si la noi a fost o "surpriza acuma 2 sapt cand inisa s a hotarat si fie coafora ( asa i zice ea) asa ca a luat farfeca si jap o bucata buna de par. am mers si noi la tuns, nu a tunso mult da a avut si ea emotii pe scaun

monet ce fain acolo la voi mi e asa dor de mareee plajaaa eeeh

bertha baga aerosoli pt tuse , e de ajuns si numai cu ser, o va ajuta. noi cu somnul mmm ce sa zic o data bine si dupa aia 1 sapt nu e bine, nu mai stiu ce sa i fac, analizele is ok viermisori n are , lapte nu vrea . asa e ea arici miscator ,se crede la locu de joaca cred si in somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Neta fetele

Piticolor din ultima saptamana.Sa cresca mari si sanatosi.

Hop si eu. Prinsa intre munca cu predare si lene

Bia a fost la tara saptamana trecuta si in casa "pustie" mi-am facut de treaba pe ici, pe colo si m-am enervat pe cumnataica mea. No, fata asta e de groaza. Degeaba are 26 de ani si 2 copii ca tot una cu pamantul e.
Bia s-a distrat la tara, balaceala in piscina, alergat pe ulita cu bicicletele si bataie pe jucarii cu verisorii. Duminica am fost la peste si ne-am distrat prinzand pestisori cu halaul. Pe seara am exersat mersul pe bicicleta fara roti ajutatoare pana a cazut si s-a julit in cot.

Laureta Mei, nu esti o mana denaturata ca vrei o pauza mica. printeselor

Berta Sanatate multa. Cum a fost la mare? Mai tuseste pitica?

Paloma Cristinei

Lauraa Bine ai revenit. Nu te necajii pe coama fetei, creste ea la loc. Si nici cu dintisorii, nici Biei nu i-a cazut inca nici unul, desi tot ma pune sa ii verific si zice ca o doare cand musca din ceva mai tare. Pana la urma tot or sa cada.

Monet Cum a fost la interviu?

Fug, ma preseaza colegii.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ne-am intors, am prins o vreme super. Apa era cam rece, brrr, dar pt Darius a fost minunata, a stat numai in apa. Ioana a fugit spre mare in prima zi, dar, cand a simtit primul val rece, a si taiat-o inapoi si nu i-a mai trebuit mare. A doua zi a inceput sa planga atunci cand a vazut marea. Ei, o sa-i treaca ei, ca acasa iubeste apa, e ratusca mare. Inca tuseste si-i curge nasul.
O sa pun si poze.

Diana, "La multi ani!" din toata inima, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ispravile gascutei de nazdravani. Scuza intarzierea.

Monet, sa poarte sanatoase costumele domnisoarele tale frumoase. Niste poze, sa le admiram si noi in noile achizitii.

Laureta, bagam aerosoli, dar nu prea sta cuminte viermisorul, dupa 2-3 minute o ia la goana. Bun, deci Inisa e "coafora" talentata.

Lauraa, bine ai revenit. Asa m-a distrat povestea noi freze a Louisei, important e ca s-a reparat la salon imaginea sifonata.

Nicoleta, nu retin unde e tara voastra. E departe? Mergeti in fiecare week-end?

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput