*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *
Raspunsuri - Pagina 19
monet spune:
foarte bine spune si irinusha!
doar la un singur lucru nu-i pot gasi finalitate:
daca as fi eu in locul madutei, cu toata situatia de rigoare
daca hotarirea ar fi "nu"
daca chiar eu mi-as da seama ca, desi sanatoasa sarcina, nu mi-ar fi bine si usor; la urma urmei, nimeni nu poate da un verdict asupra nicicarui viitor (ei, se poate, aia care 'pot', da' nu noi, astia de rind.... asta-i divagare totala... iertare...)
n-as putea sa pun capat, cu mina mea, fiintei din mine.
cu toate ca eu sint pro-alegerea mamei purtatoare de fiinta: hotarirea ei, da sau ba. nu societatea, nu biserica, nu nu-stiu-ce-reguli
inainte de a avea copiii, as fi putut pune capat unei fiinte in mine. eram gata la orice moment. ba probabil am si facut-o (cu postinor, de vreo trei ori, ca alte contraceptive nu am luat si nu iau in viata mea).
dar acuma, dupa ce stiu ce si cum si nu pot descrie in cuvinte fericirea aia.... n-as putea pune capat unei fiinte care creste in mine.
atita am vrut sa spun.
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"New York minute"
"vara 2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
DianaR spune:
Oricum, indiferent de ce decizie ia Madutza, relatia nu va mai fi la fel, cel putin o vreme. Daca face avort, sufera Muduta si nu stiu cand si cum ii va ierta sotului ca a impins-o sa faca asta. Daca pastreaza sarcina, sotul se va simti tradat, dar sunt sanse enorme ca dupa ce vede botul mic sa-si schimbe radical sentimentele. Madutza eu iti tin pumnii!
Irinusha, pupam Melie mica sa n-o mai chinuie burtica!
madutza spune:
Irinusha...s-a rupt caciulita si nici Postinorul nu si-a facut efectul, desi l-am luat in timp, conform prospectului. E adevarat....as fi putut sa imi leg trompele sau sa am sterilet....dar chiar nu este un caz de inconstienta...Iar eu cred ca deja astea sunt niste semne, daca e asa rezistent baietelul :P
Si inca ceva...e adevarat ca se pot schimba lucruri intre noi, poate sa raman singura cu 3 copii. De fapt in ambele situatii se vor schimba. Dar crezi ca un sot care ar face asta merita un astfel de sacrificiu? DianaR, si eu cred la fel. Eu nu cred ca voi ramane aceeasi dupa un avort, dar lui poate ii vine mintea la cap. Daca nu, inseamna ca chiar nu e persoana pentru care sa fac asa ceva....
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
monet spune:
madutza draga, asta o fi 'testul' casniciei voastre. stii cum, tuturor in viata asta, la un moment sau altul, li se intimpla cite o 'drama', mai mult sau mai putin 'tragica' pentru cei de dinafara. insa pentru cei ce-o traiesc, e intensa si simtita ca 'imposibila' de rezolvat. exact asta e iluzia ce-o traim in vietile noastre. madutza, asa-i ca tu ai in mintea ta imaginea rezolvarii 'ideale' a problemei in care sinteti, tu si sotul si familia voastra? aia, imaginea aia ideala, aia vrei sa se intimple. din toate variantele care pot exista pentru viitorul tau, idealul ala pe care tu il poti crea in gindul tau, ala vrei sa se intimple. roaga-te la dumnezeu, simte cuvintele rugii in inima si lasa emotia aia de dragoste care se creeaza in momentele rugii sa se uneasca cu imaginea ideala a rezolvarii ce o poti crea in minte. pare simplu de spus, dar e greu de facut. cum zic copiii mei "you have to believe it"
"New York minute"
"vara 2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Madutza, hai ca ne-ai adus iar pe 1 pagina ;) ...
Am inteles ca v-ati protejat, eu enumaram un motiv de ce sunt impotriva avortului ... ptr. ca pur si simplu nu-l vad ca mod de contraceptie. Si cum spunea si draga de Mona, inaintea copiilor mi-ar fi fost si mie usor, acum m-as intreba mereu daca cumva nu am omorat un Crisulica sau o Melisoara si nu cred ca as mai fi fericita.
Eu am vrut sa-ti aduc aproape si cealalta parte a medaliei ... sper totusi din suflet sa nu devina realitate.
Deci sa inteleg ca te-ai hotarat. Atunci iti doresc si eu "sarcina usoara si bb sanatos!" ... si tin pumnii sa fie cu "putulica" :), poate asa uita si sotul supararea :p.
Dar totusi cere parerea unor doctori buni, poate poti sa te protejezi intr-un fel anume, sa nu devina sarcina asta o problema. Vorbeste cu sotul si incearca sa-l faci sa te inteleaga ... poate chiar asa cum ne-ai spus noua. Eu tin pumnii! Sa treceti usor peste "incercarea" asta si sa va bucurati de inimoara din tine. Succes!
Fetelor, multumim de pupicuri! :D ... A facut azi fata mea un ditamai kk, singurica, fara ajutor cu supozitoare sau laxitive tari. A fost greu ca a trebuit sa stam cu gura pe ea, dar a facut destul de usor, sper ca asa n-o sa mai fie speriata sa se mai tina. N-as fi crezut ca o sa ma bucur asa de o kkuta ;)
Noapte buna si multa sanatate!
monet spune:
bravo de kk, melie!!!
le-am zis la fete si lia m-o-ntrebat daca amelie o patit asa ca maya, cind maya o avut 3 ani. am zis 'da' si, desi maya nu si-o adus aminte de nimic, amindoua mi-or cerut sa le-o 'arat' pe melie si m-or rugat s-o intreb pe irinusha daca are poza cu melie DUPA ce o facut (!!!). (ca sa vada cit ii de fericita de asa un kk mare!!) noa
irinusha,
"New York minute"
"vara 2010"
monet spune:
am pus poze de ieri, am fost la "lumea aligatorilor". copilelor le-o placut de numa', numa'
tnicoleta spune:
Buna fetele
Irinusha Ma bucur ca Melie si-a revenit cu kk-uta. Acum incercati sa nu ii mai dati, in fata ei, o importanta sa de mare. Poate fi strasata din punctul asta de vedere si sa nu mai faca. Iti pus asta pt. ca asa am patit o nepotica de-a mea si s-a chinuit sarca vrun an. Desi fizic nu avea vreun defect. Pana la urma s-a dovedit ca a fost o trauma spsihica, toata lumea o intreba daca facea kk.
Maduta Saptamana impreuna o sa va ajute sa luati impreuna decizia corecta. Indiferent care va fi aceasta, sunt alaturi de tine.
Noi am fost duminica pe Dunare la balacea. Am reusit sa o scot si pe soramea cu baietii. Ne-am simtit bine cu totii ca am mai variat putin atmosfera.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
vanessa ionescu spune:
noi am fost la munte si a fost tare bine. m fost la Bran, gasind un complex foarte frumos mai ales pentru copii. am poze pt fb http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000122262825&v=photos
si a fost si prima iesire a catelului.
http://www.facebook.com/#!/?ref=home
sper sa se deschida adresele. daca nu, am id vanessa ionescu
in ceea ce priveste problema Madutzei...nu asi vrea sa fiu in pielea ta. e greu dupa ce ai copii sa mai faci un avort. si o sarcina, a treia e grea. un al treilea copil ..e tare greu. acum, privind in urma mi-ar placea sa am trei. dar e si tare greu. eu nu fac fata cu doi. sunt si fara ajutor complet. iar financiar daca nu ai o baza solida e cumplit. voi aveti copii mici si in general la diferente mici de varsta. Nebunia incepe la scoala, vine adolescenta.., meditatii, etc. Dar si cand nu poti sa le oferi tot ce e mai bun devine trist pentru parinti. incep frecusuri si se transforma totul intro lupta si un frecus continuu. e minunat sa ai copii. e cel mai minunat lucru si nu asi schimba asta pentru nimic in lume. dar e tare greu iar copii trebuie sa iti faca viata minunata nu sa te darame.. e atat de greu de luat o astfel de hotarare iar in ziua de azi trebuie si o farama de nebunie..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
madutza spune:
Multumesc pentru sustinere tuturor!
Se pare ca l-am mai imbunat pe tatic. Ieri am fost la eco si a confirmat sarcina, unica, in evolutie, plasata bine in uter. Sa nu mai credeti minciuna cu uterul retrovesr si ramasul insarcinata greu. Eu am ramas din prima incercare la fete si acum....tot cam asa.
Saptamana viitoare ma duc si eu la dr la Bucuresti si la neurochirurg. Inca nu ma pot bucura 100%, dar cred ca tati e pe calea cea buna.
Irinusha, mai stai in Romania? As vrea sa ne vedem, daca nu e prea tarziu.
Vanessa, as vrea sa vb pe mess cand ai timp....o consultanta mica.
Nico, unde ati fost la Dunare?
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community