*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
La multi ani, MariaI!

La multi ani, Laurina! Sanatate, liniste si numai bucurii!

Maine plecam, scrieti mult, sa am cu ce ma delecta la intoarcere.

Pupici tuturor!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu, inapoi la munca.
Sincer, chiar imi pare rau ca nu a mai avut loc intalnirea. Irinusha pe burtica lui Melie. Incearca fructele pere, prune, sunt bune lacaxive si fara complicatii. Lichide si fibre multe. E hai ca stii, nu mai insist. Si... petrecere frumoasa in Ro.

Monet Ce ma bucur ca ai nimerit intr-un colectiv bun. Si bunicii fetelor aproape de tine, ce mai, chiar de va fi sa stai peste program va avea cine sa te ajute. Spor la munca.
Cum a fost la plaja?

Berta Distractie placuta la mare.

Si legat de iantalnire, io tot o sa va bat la cap sa ne intalnim. Poate dupa de incepe scoala/gradinita si o sa fie mai racoare.

gata, fug la munca

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor!

Imi cer iertare fata de voi pentru absenta si imi dau seama ca sunt egoista sa apar cand am probleme....Offff

Dragelor, sunt foarte suparata! Am ramas insarcinata printr-un accident (s-a rupt prezervativul, nu si-a facut efectul postinorul)....pt mine asta e o bucurie. Credeti-ma, cred ca as putea fi cea mai in masura sa fac un avort cu problemele mele de sanatate, dar NU VREAU. Problema mea este ca sotul vrea sa avortez, gandeste complet diferit de mine. Pentru el un copil este dupa ce se naste efectiv, iar acum nu il mai recunosc....ce poate scoate din el e de domeniul SF-ului. Parca e alt om! Plang de ieri dimineata in continuu, aseara ne-am certat...I-am spus ca eu nu fac avort chiar daca trebuie sa imi asum toata responsabilitatea si nu o sa ii cer ajutorul cu nimic. Iar daca o fac, doar pentru el, va fi o mare prapastie intre noi si nu va mai fi nimic din ce a fost pana acum....Sun foarte trista....Tb sa ma duc sa fac o eco, macar sa vad daca e intrauterina....

Ati avut vre-una problema asta? Parca Alus....

Ironia sortii: mama lui a trecut prin acelasi lucru ca si mine. O trimitea tata socru sa avorteze saptamanal si ea nu facea si a stat pana a miscat copilul si apoi a zis ca nu mai are ce face....si asa exista el acum....

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Maduta, imi pare rau ca sunteti in situatia asta. Un copil este o bucurie. Poate daca mai dicuti cu sotul. Puneti in balanta tot ce inseamna inca un copil, de la sanatatea ta la situatia financiara si afectiva.
Nu pot sa iti spun sa faci sau nu ce spune sotul. Va fi in final decizia ta.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Madutza, te imbratisez cu drag! Si eu nu pot decat sa te felicit! Un copil inseamna o fericire, iar daca vine intr-o familie normala, sanatoasa, totul se rezolva de la sine, acolo unde au crescut 2 puiuti merge si al treilea, chiar si pe criza crizelor economice. Eu una n-as concepe sa fac avort si fiind vorba de corpul si constiinta mea nu m-ar putea convinge nimeni sa renunt la o sarcina normala. Ca norocul ca sotul meu imi impartaseste credinta, asa ca pentru noi vestea ca sunt gravida ptr a 3-a oara chiar daca a fost o surpriza a fost o mare bucurie. Nici o secunda nu ne-am gandit sa renuntam la ea... Acum cand ne uitam la ea ne topim de drag si eu sincer iti spun ca regret ca mi-am legat trompele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

diana si nicoleta, ce fain ziceti..... mai mare dragu' sa va citesc cuvintele

madutza draga, posibil ca sotul tau sa fi fost luat prin surprindere si asta e reactia lui cerebrala. spune-i ca-l intelegi, ca-i intelegi argumentele daca te pui in locul lui; mai spune-i, mai departe, ca asa cum tu simti, cu inima, si nu cu creierul (cu care creezi o legatura logica cu greutatile de intimpinat), inima iti spune ca iubirea nu are limite, ca lumea asta toata ar trebui sa fie numai iubire si ca un copilas conceput din iubire e un cadou de la dumnezeu, un cadou pentru familia ta cu el si ceilalti doi copilasi. lasa-l cu asta in gind si roaga-l sa-ti dea ragaz tie si sa-si dea ragaz siesi citeva zile si citeva nopti in care sa caute in inima lui si sa gaseasca raspunsul la situatia ivita.

de la mine, felicitari, draga mea! fericita sa fii!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"New York minute"

"vara 2010"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Eu intru asa de rar pe aici... Da uite ca tocmai dimineata am zis ia sa vad ce mai fac fetele mele dragi... Si, ce vad? Mesajul Madutzei...
Draga mea, pe langa ca sunt intru totul alaturi de tine si de parerea ta si, ca si Diana nu m-as putea lasa convinsa pentru nimic in lume la avort nici daca ar fi al 5-lea copil sau eu stiu al catelea, am sa iti povestesc experienta nasei mele. Avea un baietel de 3 ani si ceva si isi dorea sa mai aiba un copilas, dar sotul nu si nu ca el pleaca de acasa daca mai face copil, ca nu se descurca (e greu cand esti singur printre straini). Ei bine a ramas gravida, era disperata ca ce se face ea ca da sotul divort. Eu am incurajat-o dar s-a dovedit ca avea dreptate, sotul ei i-a facut zile amare, a amenintat-o ca pleaca, divorteaza, daca vrea familia intreaga trebuie sa faca avort. In perioada aia era si soacra ei aici, din pacate ea a fost in totalitate de partea baiatului ei. Sotul a mers pana acolo incat a plecat o saptamana de acasa ca sa ii dovedeasca ca e serios. In final s-a intors, dar i-a facut zile amare, chiar si dupa ce a trecut perioada cand ar fi putut face avort (dar oricum atunci a lasat-o mai moale). I-a fost tare greu nasei mele gravida, cu inca un copilas, cu serviciu si cu un sot tot timpul posac si acuzator. Ei bine, au o fetita de un an si 4 luni acum si ghici cine e cel mai mandru de fetita lui care e tare precoce (face deja propozitii scurte din doua cuvinte, e tare vorbareata si stie multe lucruri pentru varsta lui)?! Bineinteles ca sotul ei. Asta nu inseamna ca nu e paranoic cand vine vorba de o alta eventuala sarcina, dar fetita a acceptat-o si o iubeste ca pe ochii din cap. La ei problema a fost poate ceva mai complicata decat la voi pentru ca el a crezut tot timpul ca nasa mea l-a pacalit si a ramas intentionat gravida.
Eu te pup, te felicit si sper din tot sufletul sa ai puterea sa treci prin toate greutatile si sa plangi de fericire peste aproape 9 luni cand iti vei tine puiul in brate. Si mai sper din tot sufletul ca sotul tau sa fie mai intelegator decat nasul meu si in scurt timp sa realizeze ca de fapt nu e o grozavie sa aveti alt copilas, din contra e cea mai mare bucurie.

Fetele noi suntem bine, dar sunt tare ocupata, am avut si fetita unor vecini in grija pentru 2 saptamani, am fost si in camping intr-un weekend, musafiri foarte des, sau vizite, si nu apuc sa intru pe la voi.

Irinusha inteleg ca sunteti in Romania. Pupici multi, sa ii treaca la Melie burtica si distractie placuta.

Bertha distractie placuta si voua, am citit ca impachetati da n-am prins unde, cred ca la mare.

Iulia sa va fie de bine vacanta!

La multi ani Matei! Alus sa iti traiasca copilasii si sa iti aduca numai bucurii!

Pupici la toate, deja am exagerat cu timpul petrecut in fata calculatorului :-)

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Draga Madutza, probabil ca sotul tau isi facuse planuri ca se sfarseste o perioada mai grea cand copii sunt mici si din aceasta cauza a fost luat prin surprindere. Sotul prietenei mele a avut o reactie asemanatoare, dar ea a mers inainte si acum baietelul are 3 ani si este foarte fericit.
Cu rabdare si intelegere, poate cu amintirea celorlalte sarcini cand fetele se miscau in burtica, realitatea faptului ca un copilas este acolo, bucuria lui in acele momente, trebuie se fie bine
Cred ca vei putea gasi un aliat puternic si in soacra ta,avand o experienta similara chiar cu el.
Eu te felicit, te sustin din tot sufletul si iti doresc o sarcina usoara!

Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Multumesc pentru sustinere, fetelor!

Eu il inteleg si pe el, motivele ar fi:
- de 2-3 luni are mari probleme profesionale, si-a schimbat locul de munca si e mult mai rau ca inainte + depresia de a avea o cale descendenta din acest punct de verede, care pt el este f important
- e obosit sa fie tatic si sa ne poarte de grija
- e stresat mereu sa nu raman eu la pat din cauza mijlocului, mai ales dupa criza de anul trecut
- vrea sa mai traiasca si el viata....
- e prea stresat la serviciu ca sa nu fie multumit si acasa
- cea mai tare: a inchis ochii cand mi-am dorit fetele, dar acum nu mai vrea sa renunte....

Dar totusi, toate aceste motive sunt egoiste. Eu voi sacrifica totul, va fi greu, dar merita....

Saptamana viitoare vom fi doar noi doi acasa, fetele vor fi cu parintii mei la munte....poate ne va ajuta asta...

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

intarziat, dar din suflet Laurina!
Sanatate multa mai ales, ca-i cea mai buna!

Irinel!

Madutza, eu sunt impotriva avortului ... mai ales cand ai la indemana multe posibilitati de a prevenii o sarcina nedorita. Cumva, daca n-ai fost in stare, atunci suporta consecintele. Dar vezi tu, viata nu-i chiar asa de simpla, mai ales cand sunt probleme de sanatate la mijloc. Copiii (recentii si viitorii) au nevoie de mama lor sanatoasa, nu ajuti pe nimeni daca te sacrifici ptr. ideologii. Eu in locul tau as merge la medici (mai multe pareri sunt necesare) sa fiu sigura ca intradevar sarcina mi-ar dauna ... si cum mi-ar dauna ... ce si cum pot face sa fie bine, exista sanse, etc.. Intelegi tu! Si dupa as lua o hotarare. Ca intradevar tu o porti in tine, dar pana la urma sunteti o familie ... la asa ceva se hotaraste impreuna. Te-ai gandit ca poate sotul se va simti tradat si poate se va "schimba" ceva intre voi? Sa fii singura cu 3 copii nu-mi imaginez sa fie usor ... Si tot asa, daca te hotarasti pentru, atunci trebuie sa organizezi ajutor, sprijin moral.
Un copil este o fericire, nu mi se pare asa nenorocire financiara si perioada grea trece repede ... insa asta cand e dorit, de ambii parinti. Cand e liniste si pace in familie, cand e incredere, respect si ajutor psihic si fizic.
Eu iti doresc sa iei o decizie buna, buna ptr. tine si ptr. familia ta!

Ma bag la nani ... azi am fost la casa memoriala a lui Nicolae Grigorescu si Castelul Iuliei Hasdeu si la barajul Paltinul ... dupa care la ora de calarit a lui Cris. Suntem franti ... la week-end o lasam mai moale.
Am facut o vizita Vulcanilor Noroiosi si lui Nally :D ... o mamica calma cu 3 nazdravani atomici. Dar are si mult ajutor din partea sotului ... ne-am simtit bine si mi-a placut sa o cunosc si personal, chiar daca vorbim de mult la telefon. Vroiam sa va "impresionez" cu niste poze, dar n-am avut timp sa le urc pe net ... :(
Melie a trecut de faza proasta ... dar a fost crunt. Am facut cunostinta si cu spitalul de copii din Ploiesti, care m-a socat pur si simplu. Noroc cu niste prieteni, care ne-au facut "lipeala" la o dr. buna.. Acum asteptam sa faca din nou kk, deja e a 4 zi fara ... e pe tratament, dar tot nu-i bine. Speram sa mearga fara sa o mai chinuim. Of...
Gata, va pup! Noapte buna si sanatate!

Mergi la inceput