*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *
Raspunsuri - Pagina 17
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Am ajuns pe pagina a doua... Pai nu-i frumos...
Si, ca sa revenim pe prima pagina, uite pun eu link cu poze din vacanta:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2062931&id=1029401790&l=b777a3403f
Va doresc vizionare placuta si un sfarsit de saptamana minunat.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Cum a ramas cu intalnirea??? A ramas duminica? La ce ora? Unde:)?
Nico, imi pare rau, condoleante, va doresc multa putere.
Iulia, sunteti foarte, foarte frumosi, da si eu as vrea la ocean.
Pupici, intru maine sa vad cum este cu intalnirea.
Iulia P. spune:
Laura, multumesc.
Nico, scuza-ma, am uitat, sa-mi fie rusine. Condoleante! Dumnezeu sa-l ierte! Te imbratisez.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
monet spune:
ce frumosi si vacantzosi sinteti, iulia!
cind incepe scoala la voi?
noi am fost azi la orientation session (io am ajuns numa' la a lu' lia, ca maya nu schimba nimic). lia o sa fie cu alti 14 copilasi in clasa, din care in total 11 sint in clasa 1a. ceilalti 4 sint in clasa a 2-a si a 3-a. profesoara e tinara si tare afectuoasa. draguta de tot. argentiniana de origine. mrs. cabrera.
lia o sa aiba sesiuni de inot de doua ori pe saptamina (in curicula normala), doua sesiuni de computer pe saptamina; teste saptaminale la mate si la spelling/citire. teme de casa, saptaminale, una la mate (totdeauna pe luni), alta la spelling/citire (totdeauna pe miercuri). lia deja stie tot programul si-mi place ca nu o sa aiba surprize, de fapt asa ii place ei, sa stie la ce sa se astepte si sa-i placa . doamne da sa fie bine.
noi miine mergem la coasta de golf mexic. duminica mergem la gradina zoologica (busch gardens).
va doresc intilneala superba duminica. ma gindesc la voi. faceti poze.
va pup!!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"New York minute"
"vara 2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Am ajuns si noi cu bine, am fost intampinati la aeroport de doua comori mici si dulci ... binenteles ca s-a lasat cu lacrimi (din partea mea), Amélie ne-a strans tare in brate si nu mai inceta cu "mama, tata" - parca nu-i venea sa creada :) - iar Cris ne-a dat o mie de pupici, a dormit cu tata-su si de atunci vorbeste non-stop. Deci e bine :)
Nico, condoleante! Sa-i fie tarana usoara si despartire usoara ptr. familie!
Iulia, trec la poze dupa :)
Mona, fain program, si putini copii ... super asa. Noi inca nu stim orarul, in prima zi il aflam - 14.sept.. Atunci cunoastem si invatatoarea ... mi-a spus doar o mamica prietena (are baiatul la aceeasi scoala) ca a vazut lista cu clasa 1a in care o sa mearga si Cris. Petrecere faina!!! Vrem poze!
Si acum despre intalnire si ma simt si prost ... dar mi se pare f. greu. Ieri am facut de la aeroport la Ploiesti peste 1h, pana la Herastrau sigur facem 2 h ... la caldura asta nu stiu cat o sa putem sta cu copiii si tot asa ... Plus de asta are Amélie probleme cu burtica (acum o sapt. a avut diaree, dupa care n-a mai facut kk de atunci ... a incercat Oma cu lactuloza, dar pana la urma i-a pus ieri un sup. cu glicerina, dupa care a facut dar groaznic de greu ... si de atunci se tot vaita de burtica si nici nu vrea sa mai faca kk ... nici nu stiu ce va urma) ... si tot asa. Vad ce mai scrieti, dar mi se pare greu ... normal n-ar trebui sa fie 60 km un impediment, dar se pare ca totusi sunt ....
Poate daca ne-am fi intalnit la jumatate de drum ...in fine!
Laurina, sunteti bine-veniti la Ploiesti, avem curte si jucarii :). Doar sa ne spuneti din vreme, ca avem planuite plimbari la munte.
Bertha, la fel ... maine nu avem planuri, mi-o lasasem libera, plus ca drumurile se pare ca sunt si mai si de aglomerate la week-end.
(intarziat) Matei!
Sa cresti mare sanatos!
Va pup, bag un ochi la voi sa vad ce mai spuneti, sa-mi primesc rosiile in cap ....
Sambata faina!
monet spune:
irinusha!! iuhu! ca io stateam sa buchisesc ce-ai scris: copiii erau deja in ro si voi abia ieri sosiserati? noa, inceata-s si io.... nu-ti face probleme cu kk a lu' melie, ca si maya o patit asa o data pe cind avea fo' doi ani; si tot asa, ii era groaza sa mearga la kk, da' o uitat repede! pupici pentru kk!!! tu, du'te, tu, la 60 de kilometri, una-doua ii faceti..... da-le la prunci ceva carti, spune-le c-or sa fie alti copii.... planuiti-va ceva stabil sa faceti: mers undeva sa mincati inghetata sau io stiu.... 60 de kilometri is 40 de mile, nimica toata! io-ti tin pumnii. da-o-ncolo de caldura
fetelor, zic bine?
io-s singura sculata (ii sase jumate), ma duc sa pregatesc masina cu prosoapele de plaja, carti si jocuri pentru beach, apa si beuturi in frigideru' portabil. avem 120 de mile (din care vreo 80 sint pe autostrada) pina la clearwater, care-i pe coasta de vest a floridei, la golful mexic. facem cam in mai putin de doua ore. plecam peste juma de ora. imediat se scoala si fetele, ele-s matinale rau, totdeauna; io, ma scol cu alarma
pup!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"New York minute"
"vara 2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Irinusha bine ai venit! Rosioare:), deci, cum facem? Ieri era mai aglomerat, toata lumea pleaca vineri la mare si munte:). Garantat duminica dimineata nu este la fel. Daca nu poti, vb cu Marian sa venim noi la voi, este un picut mai complicat, maine este si ziua lui. Venim dimineata si ii rezerv dupa amiaza, seara am promis-o lui mama ca mergem cu totii la pizza:).
Daca nu venim maine, weekend-ul urmator, mai sunteti in tara?
Facem cum spui, eu mai intru in seara asta. Tu ai nr. meu poti sa imi trimiti un mesaj cum vrei.
Bertha, unde esti?
Nico, poti veni?
Mona, sunt sigura ca a fost super!
Suna tel, fug
Va pup,
bertha spune:
Tot pe fuga sunt
Irinusha, bine ati venit! Iti multumim din suflet pt invitatie, dar, din pacate, nu o putem onora. Mi-e tare ciuda ca s-a nimerit asa, sa ne intersectam o singura zi. Azi am colindat cam toata ziua dupa diverse, iar maine ramane sa impachetez si sa gatesc. Avem si masa inclusa in bilet, insa trebuie sa pregatesc papa pt Ioana, sa avem luni cand ajungem. Nu mai vrea sa pape borcanase, iar de la restaurant nu putem risca sa-i dam ciorbita si alte mancaruri gatite, pot contine smantana...si daca ar fi simple, nimic nu garanteaza ca n-au bagat lingura dintr-o ciorba in alta, doar o singura miscare d-asta ar fi suficienta sa ne aranjeze "frumos" concediul. Asa ca plecam cu toata bucataria, asta e, noi sa fim sanatosi, ca o trece si nesuferita asta de alergie. Nu ma scuz, vorbesc din tot sufletul.
Va dorim sedere placuta in Romania, va pupam si speram ca viitoarea ocazie sa vina cat mai repede si sa ne vedem intr-o gasca mare.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
albinutza spune:
buna, fetele !
eu n-am inteles la ce ora e intalnirea, sau daca se mai tine
din pacate se pare ca nu putem veni nici noi, pe Raluca o cheama si Maria si astazi s-au anuntat nasii ca vin pe la noi asa ca v-a trebui sa stam pe acasa.
pupici si daca v-a intalniti distractie faina .
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Sorry de tacere ... n-am avut net de ieri dupa-amiaza seara. Nici n-am putut sa dau de stire ca si noi stam linistiti acasa. Amélie inca e cu probleme, sper sa se linisteasca o data ca nu prea vad bine sederea asta ...
Imi pare tare rau si ma simt si f. prost .... eu propun, eu nu vin ... in fine!
Mona, voi cum v-ati distrat?
Cred ca n-ai mai fost de mult in tara, ca altfel ai stii ca 60 km aici nu sunt tot 60 km ca prin alte parti ...
Iulia, vazut baieti frumosi si distractie multa!
La multi ani ptr. Marii!
Bertha, concediu fain!
Numai bine si duminica faina in continuare!