*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

ce liniste pe aici...

ce mai faceti ?

as fi vrut sa ma sfatuiesc si eu cu voi intr-o problema, ce ziceti sa ma duc maine cu copiii la strand ?
m-au cam speriat stirile de la televizor referitor la codul rosu de radiatii... voi ce ziceti ?
maine ar fi singura zi din aceasta sapt si din sapt. viitoare in care am putea sa mergem la strand, copiii abia asteapta sa se mai balaceasca si sa se dea pe topogane.
nu stiu ce sa fac, am apucat sa le spun si nu cred ca mai pot da inapoi oricat le-as explica eu, ma gandeam sa plecam f dimineata si sa stam pana la 11-11.30

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

imbalsameaza-i pe copii cu lotiune protectoare cu factorul de la 50+. o sa fie bine.
distrati-va!

de mine, primele doua zile la servici au fost ca de vis. toata lumea e amabila si politicoasa. si nu e prefacatorie. ca stiu eu prefacatorie.... astia is toti scoliti si foarte bine manierati. nu-mi vine sa cred c-am nimerit intr-asa un grup fain..... sa dea Domnu' sa fie asa cum apare sa fie. ce noroc pe mine.....

va pup!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"New York minute"

"vara 2010"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Chiar ca-i liniste pe aici ... pe unde sunteti?

Salutare fete dragi!

Iulia, reteta asta o stiam mai de mult, de cand avem copii de altfel. Normal ca devin ei prioritatile noastre si restul nu. Imi fac griji cand or sa fie bolnaviori si eu la job ... ca poti sa-ti iei liber (chiar prin lege) stiu, dar merge o data, de 2 ori, dar nu la infinit ... ca pana la urma angajatorul te-a angajat ca are nevoie de mana ta de munca nu sa stai acasa cu copiii. Si cum Cris e cam bolnavicios o sa fie nasol ... si de ce ti-e teama nu scapi ... in fine. Intelegi tu! Deci, voi cum faceti? Cum va descurcati? In vacante ce faceti cu ei?
Ei, dar imi fac griji prea devreme ... mai e pana gasesc si eu ceva.

Mona, vazut fete frumoase si curajoase! Bravo lor!
Succes la job-ul nou ... eu acum m-am prins ca ai gasit ceva.... sunt cu pluta!
Si daca a venit si mama lui Sean in Florida prevad ca nu mai plecati voi de acolo, asa-i? Nici eu n-as face-o de fapt ;)

Nico, ce mai faci? Mult de munca?

Diana, tu esti mamica perfecta, ti-ar sta bine si cu 10 copilasi. Si pana la urma lumea ideala ne-o facem noi ... deci ce mai astepti? :p

Vanesa, acum 5 ani ne-am intalnit ... erau puiutii de 1 anisor. Ce micuti, wow! Pacat ca nu poti veni.

Albinutza, cum spunea si Mona, daca-i dai bine cu crema cu protectie mare nu-i problema ... si neaparat ceva pe cap. Sper ca nu uita Oma sa-i cremuiasca si pe ai mei ...
Asta in caz ca mai vreti sa mergeti :)
Cum a fost concediu? Poze ai? Ca altfel nici nu o sa te cunoastem la intalnire? Si presupun ca-i bine Cosmin, nu?

Deci ramane pe 15 august, in Herastrau. Si vin: Nico, Albinutza, Bertha, io. Mai dati si voi sfoara in tara, poate, poate se mareste trupa. Am vorbit cu Maria, nu-i in Bucuresti :( ... o sa-i scriu si Laurinei. Mail-ul Lauretei nu-l am, poate il stie cineva. Cris o putea? Ii stie cineva mail-ul? Ca Targoviste nu-i asa departe ...

Silvia! - de Pietricica!
Sa cresti mare si sanatoasa!

Alus!
Sanatate si familie unita! Petrecere faina!

La noi nimic nou. Ne e doar de copii. Ne intalnim cu prietenii ... ne pregatim de concediu.
Week-end-ul cu prietena din Spania a fost fain, ne-am plimbat, am stat o groaza de vorba. I-a placut oraselul nostru si s-a simtit bine. Aici ploua cu galeata de ieri ... speram ca maine sa fie frumos.
Gata, dispar iar! Va pupic si de stiu ceva nou va tin la curent! Week-end fain!

PS: La umanitare e un caz nou, urgent, de vreti sa bagati un ochisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

liniste, liniste de tot.
sinteti plecate prin vacanta

albinutza, cum va distrati la mare?

irinusha, voi plecati in ro in vacanta, iar? uau, ce fain. si ce fain de intilneala......
sa plecam din florida, dac-o fi sa fie, plecam. dac-o fi sa stam, stam . mama lui sean de-abia asteapta sa se mute aici.
la mine la servici ii prea fain sa tina . da' io sper. am sef fain si pot pleca la patru jumate, dupa-masa. ma prezint la opt dimineata, dupa ce las fetele la ai mei. cind o sa-nceapa scoala, tot asa facem: las fetele la ai mei, de-acolo pina la scoala fetelor mai sint 10 minute cu masina. ai mei sint foarte bucurosi sa fie implicati asa. am noroc.
azi am fost la new smyrna beach. ne-o prins o ploaie faina pe la unu la prinz. am ris bine, toti. lia zice: da' de ce vin oamenii la plaja? nu ca sa se ude? (ie in apa in ocean) cum am zis, am ris toti, bine.
si maya: hai sa mergem miine la seaworld sa ne ude si shamu!
noa, nu-i idee rea

pup pe toata lumea! mai veniti pe-aici

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"New York minute"

"vara 2010"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fete dragi,

Repede si eu:)
Irinusha multumesc mult pentru mail.
De intalnire, sunt in pom:)) sambata pe 14 este posibi sa fiu in delegatie, iar pe 15 este ziua lui Marian si ii promisesem ca plecam sa sarbatorim. Uf, pare un pic complicat la ce ora este intalnirea? Oricum fac tot posibilul sa ajung.

Din pacate este mai mult de o luna de cand avem probleme cu serverul si este foarte greu sa intru, iar acasa este o aventura sa incerc sa intru pe net:))

Mona, inteleg ca ai un job nou. Sa fie cu noroc!

Incerc sa revin zilele urmatoare, dar sigur intru sa vad cum ramane cu intalnirea.

Va pup cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Dumineca ne-am intors si noi acasa din concediul de 2 saptamani, a fost frumos , mai alesa a doua saptamana cand am fost la mare, de mult nu am mai fost asa bronzata. Julia a stat numai in apa, si Matei a facut baie in mare, cand aam ajuns la mare apa a avut 23 grade, ultima zi a avut 19 grade. Soacra mea a spus ca sunt ca pesti. Apropo Julia a prins 3 pesti in mare. Vremea a fost super, doar o zi mai racoroasa, dar si asa am avut ce face. Nasa care la botezat pe Matei ia facut un tort frumos, ieri de ziua lui de nastere am facut o mica petrecere Julia, eu , sotu si mama. Am baut vin din romania in cinstea lui. Imi aduceam aminte clipa cand a fost deja cu mine. Intorcanduma la vacanta pot sa spun ca de mult nu m-am odihnit asa de bine. matei a inceput sa doarma toata noaptea, se mai trezeste el, dar nu asa de des si in fiecare noapte, numai ca acum de dimineata se trezeste devreme pe la 6.30, chiar si mai devreme. Dar seara la ora 20.30 deja doarme. Sta foarte fruumos in doua picioruse fara sa setina, dar inca nu merge. Ce mai este nasol ca fara mine nu ramene cu nimeni, imediat incepe sa planga, sa ma caute, cateodata intra in isterie. Julia a fost inversul, puteam sa o las cu orcine. Poate micu este asa ca il hranesc inca cu pieptul. Maine merg cu Julia pentru ai scoate amigdalele, imi este cam frica, vor sa-i faca anestezie totala si ne este cam frica. Cam atatea noutati pe la noi. Poate am sa reusesc astazi sa pun poze noi din vacanta.
Iar la sfarsit multumesc Irinusha pentru urari de ziua mea de nastere

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Io, nu-s la job, saptamana trecuta am reusit si eu sa imi aiu concediu si am planuit o iesire la mare de 3 zile. Din pacate, abia ajunsi, ne-am intors inapoi. Ma sunat soramea ca a murit cumnatul meu.
De intalnire, ce sa zic. Imi doresc sa vin, da nu stiu daca sunt in stare. sambata pe 14, nepotul meu implineste 17 si as vrea sa stau cu el, mai ales acum cand are mare nevoie de cineva alaturi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, of, ce veste trista, nu pot sa zic decat ca sunt alaturi de tine si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Monet, ma bucur mult ca ai parte de asememena colegi. Oricat am avea de lucru si oricat de competenti ar fi, intr-un mediu neprietenos nimic nu mai merge corespunzator. Ce bine ca vor avea fetele bunicii langa ele!

Irinusha, o sa-ti trimit PM nr meu de tel, sa vorbim cand ajungi in tara.

Alus, La multi ani pt Matei! Sa creasca mare si sa fie sanatos.

Laurina, sper sa puteti veni la intalnire.

Noi suntem bine, copiii nazdravani si jucausi. Ioana vrea sa faca tot ce face frate-su si se mai alsa cu accidente, din fericire nu sunt grave.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Am fost sambata in Herastrau la locul unde ne-am intalnit acum 5 ani cum spunea Irinusha. Faceau un parc superb, cu aparate de gimnastica, etc. sunt sigura ca pana pe 15 e gata daca nu e gata deja. duceti-va acolo ca precis e frumos. Noi o sa fim la bRan. Plecam joi. deabia astept.
Ca tot vorbeati d eradiatii. noi am "cotit-o" in ultimul moment spre munte in loc de mare tocmai de frica soarelui. si am citit (si cred in asta), ca , cremele chiar daca au factor de protectie nu protejeaza impotriva radiatiilor astea care au dat navala. O sa mergem la sf lui august/inceputul lui sept cateva zile la mare. m-am speriat. mai ales ca Andu are o piele foarte alba si e plin de alunite iar eu fac tratament pentru o mastita destul de serioasa la un san.
sa va distrati si sa puneti poze.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Buna dragele mele
desi va citesc cam in fiecare saptamana nu am vrut o vreme sa mai scriu.
Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine.
Nicoleta: condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput