*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ce idei, irinush? de surpriza de care tu stii, ne testezi pe noi daca stim afla? io nici n-as sti de unde sa-ncep, asa ca nu te baza pe mine.... ce variante pot fi....hmmm.... bebe in burtica cuiva, bebe primit in familie prin adoptie (noa, la ce ma gindesc ), copilu' uneia din noi a realizat ceva sublim, una din noi a realizat ceva sublim, una din noi se casatoreste/recasatoreste/reinnoieste casatoria curenta (noa, ioi, la ce ma gindesc ), una din noi se muta in alta tara sau din alta tara in romania (noa, chiar asa.... ). hai, spune-ne..... te rog, te rog, te rog....

multumesc, irinush, diana, iulia, de incurajari cu visele mele. nu l-am pus deoparte, dar o sa incerc varianta mai usoara, adica sa cumpar o francisa a unei agentii. chestia e ca cu cit e agentia bine stabilita si cu mai mult renume, cu atita costa mai mult francisa. una ca sylvan de exemplu, costa $40,000 la $50,000 cash, banii jos investitie initiala, plus inca citeva (zeci de) mii pe parcursul primilor trei ani. dar e realizabil, stiu. sa vedem.
iulia, scrie! (si eu scriu, mai stii, poate iese ceva. la mine e poveste fantastica, asa ca nu-i serios )

si noi am fost la cules de afine si de capsuni, anul trecut. nimeni nu s-o straduit, numa' io, asa ca anu' asta nu mai mergem numa' daca semnam o depunere de efort in comun

vine soacra-mea marti si sta pina vineri, ca vrea sa vada niste case ce-s pe piata de vinzare. o bate gindu' sa se mute pe-aici..... cre' ca vede ce mult le place alor mei si vrea si ea

io inca nu stiu cind incep jobu' la siemens, desi am semnat oferta oficiala. scrisoarea nu avea data de start in ea (!) ioi, cum is si io, acuma parc-as mai vrea oleaca vacanta. asa ca o sa ma bucur de oricite zile mi-or ramas. jobu' asta are foarte putin deplasari, asa ca ma bucur c-o sa fiu trup si suflet linga copile in fiecare zi la temele de casa si orice alte pasuri au...... in fiecare zi invat cum sa le dau mai multa si mai multa independenta, fara sa le ingradesc, fara sa le admonestez, fara lacrimi sau pedepse. vorba buna merge bine. nu m-apuca nervii de cind is asa calma si fara servici. sper sa nu mi se schimbe dispozitia odata ce o sa am program de lucru in fiecare zi..... tre' sa ramin alerta la chestia asta. ma bazez si pe voi sa ma tineti pe drumu' cel bun

mi-i un somn de mor si-i numa' 10 seara.....
somn usor......

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Montessori-Blue"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

nu m-am culcat. am pus poze din new york. facute cu aparatu' lu' frate-meu, ca noi ni-l lasaseram pe-al nostru in masina ramasa acasa

"New York minute"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, nu m-am bagat deloc in discutia privind locul intalnirii pt ca nu cunosc imprejurimile Bucurestiului, stiti ca-s olteanca aterizata pe-aici. Daca nu ti-e f greu, n-am putea sa ne vedem in Herastrau? Nu e departe de intrarea in oras si nici nu se circula asa urat in week-end, mai ales de cand s-a construit pasajul din Baneasa. Sper sa nu spun prostii, dar noi de cate ori am mers in zona comerciala din nord am circulat super bine.
Mie imi convine perfect ziua de 15 august, de fapt e singura posibila, pt ca pe 16 plecam la mare. Propun sa ne vedem dimineata, dupa-amiaza mi-e cam greu, avand in vedere ca plecam a doua zi devreme, as avea nevoie de seara aia pt pregatiri.

Monet, nu-s deloc mestere la cuvinte si nu stiu sa exprim ce emotii si sentimente mi-au provocat randurile tale privind trecerea in nefiinta a bunicului. Inca o data m-a uimit profunzimea spiritului tau.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Mona, dragute pozele de la New York. Si voi le cumparati la fete tricouri identice... Si noi, ca altfel iese cu ...

Irinushule, pai cum sa ne descurcam? Cu multa oboseala, cu o schimbare RADICALA a prioritatilor (ceea ce mie imi este foarte greu sa accept, caci eu, cum ar spune sotul meu, nu pot lasa nimic nefacut sau facut pe jumatate sau, Doamne fereste, facut prost)... Spun ca mi-a fost greu sa accept ca, in fond, am doar doua maini si o rezerva limitata de energie, deci unele lucruri trebuie lasate pe maine sau facute cum poti in graba si atat... Asa incat fac tot ceea ce imi sta in putinta sa fie toate bine facute (mai ales in ceea ce ii priveste pe copii), dar am invatat sa las pe maine, pe saptamana viitoare, pe alta data... si curaj. O sa fie bine.

Bertha, ce mai fac frumusetile? Ce il mai intereseaza pe Darius zilele astea?

Va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna seara

Hop, ca am aterizat si eu.
Monet Zic si eu ca fetele, pastreaza visul si, poate intr-o buna zi, se va ivi ocazia sa il realizezi. fetelor frumoase.

Alus Felicitari pentru "TATA". Acum are tati cu ce se mandri. prichindeilor. Mi-a palcut si parcul du dinozauri, e foarte frumos. Pacat ca la noi nu investesc in asa ceva.

Irinusa Chiar ne-ai facut curioase rau. Da vad ca te tii tare.
Despre intalnire si locatie, hai ca o sa caut ceva pe net si mai intreb colegii.
A, si stai linistita, tata nu se supara pe copii pentru astfel de pozne. Ba dimpotriva, el ii tata. Eu chiar trebuie sa ii atrag atentia ca Biei nu ii plac chiraieilile prea mult si sa aibe grija sa nu o sperie.

Iulia Da, cam asa procedez si eu. Mai las si de pe o zi pe alta unele lucruri. Sau ii mai las si pe altii. No, daca toto suntem multi in casa, iar cumnatele mele cam nesimtite, le mai pasez si eu din cand in cand cate o farfurie de spalat sau sa dea ele cu matura pe hol.

gata, mie somn , ma duc la culcare

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Iulia, oh daca as merge si la servici sigur n-as mai avea timp de croitorit... Si acum apuc sa fac ceva mai serios dar daca e soacra mea sa ma ajute in Arad, ceea ce in ultimele 2 luni s-a intamplat f rar... Asa ca acum suntem cam singurei fara ajutor...

Irinush, puii or sa fie la scoala si la gradi, ma gandesc c-or sa te ajute si ai tai, sau poate apelezi la after school... Din experienta mea de mers la lucru cu 2 copilasi iti spun ca nu-i asa de groaznic, te adaptezi din zbor, plus ca orele alea departe de ei te incarca cumva, te scot din rutina de acasa si atunci cand revi acasa ai forte nebanuite s-o iei de la capat cu ei.

Mona, ce fain ca ati fost la NY! Super pozele!

Bertha ce mai faceti voi? Cum mai e Ioana cu mancatul?

Nico, asa cu bebelusii? Mie mi se face dor instantaneu de alt bebe cand mai cresc copii mei si vad iar bebe, si cand il iau si in brate...nu l-as mai da inapoi... Cred ca daca as trai intr-o lume ideala as face 10 copii...

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

am mai gasit niste poze "pierdute" pe aparatu' foto. sint de vreo doua saptamini. mai jos, la semnatura. (sa vedeti ce fain inoata fetele

"New York minute"

"vara 2010"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

si data trecuta (acum cati ani...?) ne-am intalnit in Herastrau. Eu, normal ca pe 15 ugust...sunt la munte.... Ca stam acasa de cand ainceput vacanta asa ca, conform "baftei" mele in astfel dde chestii, la intalnirea noastra eu sunt in alta parte....

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

o fost soacra-mea la noi. si-o cumparat si ea proprietate aici. din octombrie, copiii o sa-si aiba cele doua bunice (si un bunic) aici! plus ca bunica susan vine cu cei doi ciini ai ei: un golden retriever si un chihuahua. bucurie mare pe lia si maya!

luni incep serviciul!! sa vedem cum o fi.
mergem la plaja acuma. aici e foarte cald....

va pup pe toate, cu toti si toate

"New York minute"

"vara 2010"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

am ajuns si noi de la mare.

monet, bafta la servici, sa fie asa cum iti doresti tu .

Mergi la inceput