*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Irinisha micutei Domnisoare. Melie sa fii sanatoasa si sa ai parte de o cipilarie fericita.

Mihnea

Laurina Sa-ti traiasca feciorul, sa la bucurati de el!. Tu cum te mai simti? Ce ai facut cu tratamentul?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

cu intirziere, dar cu tot dragul:

la multi ani, amelie!!

si

la multi ani, mihnea!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Montessori-Blue"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI DAVID!!!

lA MULTI ANI AMELIA SI MIHNEA!!!

La noi totul este ok,lui micu ii iese dintele nr.8 deci din nou este miortait. Asa cum a scris Irinel ;i fiul meu se trezeste la piept de cateva ori noaptea, cateodata ma trezesc atat de obosita. Acum 2 zile a dormit toata noaptea, deja am sperat ca incep noptile cu somn, dar din pacate m-am inselat . Nu stiu cand din nou voi dormi in alcelasi pat cu sotul meu, locul meu il tine Julia, ia doarme cu tata. Inca nu merge, dar din ce in ce mai bine se tine pe picioare si face pasi cand il tin eu. Julia deja se prictiseste acasa si inca nu a in ceput bine vacanta, Noi maine plecam la mama la tara. Acolo va avea unde sa-si descarce energia. Peste gard locuieste sora mea cu cei 3 fii ai sai. In rest totul este ok. Sa facut din nou cald, bine ca nu mai ploua sa ne inude pentru a 3-ea oara.

si ne auzim cand ma voi intoarce.

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui monet

bertutza, vacanta placuta la tara! aveti haine destule oare?

Ha, ha, asa m-ai distrat! Tara noastra e la Craiova, adica un oras la fel de betonat si de imbacsit ca Bucurestiul. As fi vrut eu sa am tara, am suferit mult in copilari ca n-aveam unde-o zbughi in vacanta.

Irinel, iti trimit PM cu nr meu de tel, poate ne vedem, tare mult mi-ar placea.

Va pup, sunt pe fuga!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

buna, fete dragi !

bertha, noi abia ne-am intors aseara de la Craiova, a fost prima data cand am vizitat acest oras si mie chiar mi-a placut. mi s-a parut mult mai curat decat Bucurestiul si mi-au mai placut strazile cu case frumoase. am vizitat putin si parcul Romanescu dar nu prea am avut timp, n-am dormit decat o noapte acolo.

irinusha, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa

noi suntem binisor, ne cam plictisim din cauza ploilor ca nu mai putem face tenis, sa speram ca reusim astazi daca or sa se usuce terenurile.

pupici !

Mergi la inceput

Buna fetele

Hop si eu, plina de nervi. No, au venit ieri in vizita si s-au hotarat sa mai stea.

Alus Vacanta placuta la mama ta si distractie placuta Juliei. Mey, singura fetita printre atatia baieti, o sa fie foarte rasfatata.

Berta Si eu la fel, n-am avut unde pleca la tara in copilarie si vroiam si eu. Dar in schimb se compensa putin caci plecam la munte cu cortul, faceam drumetii si era foarte frumos.

Albinuta Hai ca se indreapta vremea si o sa mergeti iar la tenis. A inceput sa ii placa?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Buna fetele

Ati adormit?
Vin si eu iar sa ma plang. Bia are oxiuri. De unde i-a luat, habar nu am, da ma lupt cu ea sa nu se scarpine si sa se spele cat mai des pe maini. Azi mergem si la medic sa ne dea tratament.

Mergi la inceput

tnicoleta, of ce ghinion. cred ca o sa va dea doctorul sa luati medicamente toti din familie, parca asa am luat cand era Raluca la gradinita, stiu ca am luat pastile si eu si taica-su. tare neplacut. sanatate multa.

eu am fost astazi cu cosmin in piata sa cumparam porum pt fiert, acum il am pe foc. cosmin a adormit tot asteptand sa fie gata.
astazi ar trebui sa mergem la tenis dar vad ca au inceput cateva picaturi, asta e , ghinionul nostru , n-am mai reusit sa facem tenis de 2 sapt.
raluca este in tabara in covasna, la balvanyos, asa ca sut doar eu cu cosmin acasa. tot incerc sa initiez diverse jocuri dar se pare ca tot mai bine se juca cu surioara
ma expediaza repede ca sa se duca la calculator .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ioi, saraca bia
io n-am stiut ce-i aia oxiuri si am cautat sa citesc.... banuiesc ca stii, nicoleta, ca trebe toti din casa sa va tratati. cum zice si albinutza. noa, hai, ca trece. ce aventura! va pupam cu drag

albinutza, ati reusit sa iesiti la tenis sau vi s-o opus cu totul ploaia? da' ce, ploua in fiecare zi vara asta la voi?!

miine vine frate-meu. cu tot familionu' lui. maninca aia, de numa. mi-am umplut frigideru'
ai mei is mutati de tot. zece zile la rind, am facut un tur de forta teribil. da' s-o meritat: totul arata ca din revista. o sa fac niste poze. copiii tot acolo-si petrec ziua. e ca-ntr-o statiune, cu multa verdeata imprejur, copaci, umbra, bazin de inot. maya are deja vreo trei prietene.... de 80 si ceva de ani, fiecare. comunitatea asta e pentru 55+.
am fost vineri sa ma-ntilnesc cu un VP (vice presedinte) la una din diviziile lui siemens sa discut pozitia pentru care fusesem chemata la interviu acu' vreo trei saptamini (va spusesem eu). cred ca i-o placut tipului de mine. sa vedem, poate-a fi ceva. mi-ar place sa lucrez pentru VP-u' asta; pare de treaba si cult.

ma duc sa schimb niste huse de perne si cearceafuri pentru musafirii ce ajung miine. le pregatesc frigarui la gratar, cu o diversitate de carnuri si legume. sper sa le placa

pup!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Montessori-Blue"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

buna dimineata,

ieri, in sfarsit a facut si cosmin tenis dupa 2 sapt. de pauza din cauza ploii. au fost ok copilasii, la inceput au fost putin mai stangaci, dar apoi si-au intrat in mana. ma bucur pt ca il vad pe cosmin ca se ambitioneaza la fiecare antrenament, se concentreaza asa de tare ca uneori greseste tocmai din cauza asta, e tare haios, oricum pare ca se descurca cel mai binisor din grupa lor de pitici. problema e cand le introduce un element nou mie imi pare ca ii e greu, sau frica si dureaza ceva mai mult pana prinde miscarea.

monet, mai amuzat cu prietenele mayei de 80 +
petrecere frumoasa impreuna cu fratele si familia lui si bafta in continuare pt obtinerea job-ului

pupici

Mergi la inceput