*LMA Poznazi smecherasi de mai-iunie 2004! (13) *
Raspunsuri - Pagina 10
tnicoleta spune:
Buna fetele
Alus Sanatate domnisoarei. sa se faca repede bine. si lui Matei cel nazdravan. Spor la mers fara cazaturi.
Iulia Bine ai revenit! Sa va fie de bine concediul, chiar daca acum ai mult de lucru. Casa ati teriminat-o de ronovat?
Bia mea a plecat iar la tara. Mergem duminica sa o luam. Iar vine soacramea acasa. Are pregatiri pentru botez de facut. Ma gandesc cu groaza we urmator caci boteul va avea loc acasa. Daca ar fi dupa mine as disparea in ceata departe-departe.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Alus, felicitrai Juliei pt diploma si lui Matei pt dintidori!
Iulia astept cu nerabdare pozele.
Nicoleta, ce sa zic, distractie placuta la botez. Nervi tari.
Noi azi plecam la bunici pt 2 sapt. Nu stiu daca exista boala psihica "oriunde plec, iau bagaje multe", dar, daca exista, eu sigur o am. Practic, am golit sifonierele, dulapurile, parca am merge pe o insula pustie. Intodeauna cand plec undeva am nevoie exact de ceea ce nu am luat. Sigur la mansarda e problema.
O sa mai citesc din cand in cand.
Nu pot sa plec fara sa urez "La multi ani!" lui Mihnea, sa creasca mare si sa fie sanatos si plin de noroc. Laurina, pupici multi!
Pupam toata gasca!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monet spune:
bertutza, vacanta placuta la tara! aveti haine destule oare?
nicoleta, weekendu' asta e de relaxare. abia weekendu' urmator e stres? botez acasa, hmmm....
iulia, o fost fain in vacanta, asa-i? pe unde-ati mai umblat pe linga virginia beach? ati zburat? sau pe drum, drum, drum?
multumesc de gindurile bune. la interviul ala o fost bine de tot, inca nu s-au hotarit la o oferta, imi face impresia ca cei care mi-ar fi colegi n-au fost prea convinsi ca sint potrivita (iara prea multa scoala la mijloc ). dar sefului i-a placut. nu stiu. am avut deja destule esecuri ca sa stiu sa mai iau unul in piept. ce-o fi, o fi.
cum e casa? poze?
alus, felicitari iubitei julia! si multa sanatate!
fetelor, irinusha tot in vacanta ii? unde-i?
va pup cu drag.....
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Montessori-Blue"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
corap spune:
monet, chiar ma gandeam ce mai faceti si te-am "prins" la topicul asta. si bafta la gasit job
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
monet spune:
corap! ce surpriza! placuta! ce mai faceti voi? ardeiasu' si ciresica? multumesc de urari. de la noi, numai bine fetelor de la colectie
"Montessori-Blue"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Nico, lasa ca trece el si botezul... Am facut si noi botez acasa, stiu cum este: mult stres si oboseala, dar trece (trec toate pana la urma, cum zicea bunica mea). si curaj.
Bertha, distractie placuta la bunici. Sa stii ca si eu iau tone de haine si lucruri, mai ales pentru copii. Daca ne-ai vedea cum aratam cand plecam in vacanta te-ai cruci...
Mona, in vacanta am fost la Philadelphia, Washington, Virginia Beach, Richmond, Norfolk, Colonial Williamsburg, Syracuse... Am mers, evident cu masina. Mie imi este GROAZA de zbor si prefer sa il evit cat de des este posibil. In plus, cu masina ne-am putut opri cat de des am vrut si am carat cu noi toate hainele din casa (cum e bine si frumos, asa-i Bertha?).
Casa este gata in mare. Mai avem ceva retusuri pe ici pe colo, dar vor fi si acestea facute in acest weekend. Saptamana viitoare vine ceva var de-al sotului in vizita si totul trebuie sa fie aranjat pana atunci.
In rest, noi ne-am "distrat" acum doua zile cu un cutremur. Poate ati auzit la stiri... Eram la serviciu si dintr-o data a inceput sa se zguduie cladirea. Am mai trait eu cutremure in Romania, dar in Canada (cel putin pe coasta de est) sunt extrem de rare, deci m-a luat complet prin surprindere. Iar ieri, cand m-am dus sa-mi fac o radiografie, s-a luat curentul in toata zona. Nu ni s-au mai intamplat niciodata atat de multe "catastrofe" intr-un timp atat de scurt. Ma intreb ce se va intampla astazi...
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si linistit.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
Irinel spune:
Buna fete dragi de copii poznasi!
Intamplator nu dorm la ora asta, asa ca zic ia sa bag si eu nasul... :-)
Ne-am intors din Romania, a fost teribil de cald, David a facut bubite rau pe umeri, de la caldura, da macar nu ne-a plouat, am putut sa ne plimbarim atat cat ne-a permis caldura mare. L-am cam tarat pe bietul Davidut de colo-colo. La inceput nu voia sa stea decat la mine, nici la George nu mai voia, dar s-a acomodat treptat. Desi i-au dat dintii tarziu, primul la 9 luni si 3 sapt, are deja 7 acum si unul sta sa dea. Azi a facut 2 pasi singur!! Iuhuuuuu... Inca se trezeste foarte des noaptea sa suga, dar nu sta treaz, se culca la loc dupa... Danut e stirb. I-a dat un dinte inainte de a ii cadea unul, asa ca a fost nevoie sa mergem la dentist si i-au scos dintii de jos din fata (n-am vazut asa radacini lungi la niste dinti asa micuti...) Face numai prostioare si nu prea asculta
Pupici ca plange
Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria
monet spune:
irinel, pupici gramada si la multi ani pentru david, pe miine!!!!
"Montessori-Blue"
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu
David
Irinel Sa-ti traiasca juniorul su multi pasi inainte fara cazaturi. lui Danut cel stirb.
Berta Vacanta placuta. Probabil ca ati si plecat. A, si "tara" noastra e la Calugarenii de Giurgiu. Intr-o ora suntem acolo.
Monet Tot tinem pumnii sa primesti raspunsul pe care il vrei.
Si, pentru ca tara noastra e aproape, ieri am fost sa o luam pe Bia acasa pentru ca plangea ca o doare o ureche. Am fost la spital si are puroi in ureche, asa ca ne distram cu antibitic si toate cele. Iar am farmacia pe birou . Ca sa nu mai zic ca era sa ne interneze. Si asta ca nu isi sufla nasul atunci cand trebuie, desi insist, asa ca mucii ajung la urechi si apoi ne distram.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
vanessa ionescu spune:
monet, cu intarziere:http://picasaweb.google.ro/cristina.avi69
nu e actualizat cu cele de la ziua lui Cata alea sunt cateva pe facebook. (tot vanessa ionescu sunt si acolo, lipsa de imginatie..).
dar nu au fost multe la ziua lui pentru ca, la gradii au plecat toti copii si a avut doar o mica serbare cu ei iar pe exact de ziua lui eram intr-un satuc in covasna la rude. a fost o serbare mica inedita (cu niste iepurasi mici de tot si niste mieluti). Cand am venit acasa am serbat inca cateva zile cu pretenii si nasii care nu au putut venii toti odata asa ca am avut cateva seri musafiri. Darr astea au fost mai mult pentru noi deecat pentru copii.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului