Baietelului meu de 11 luni i-a aparut un punct de puroi la unul dintre mameloane.
Daca ma duc cu el la spital, sigur o sa-i curete locul.
Ati trecut prin asa ceva si cum s-a rezolvat problema?
As vrea sa fiu sigura ca ceea ce i se face e corect, ca cine stie peste cine dau acolo (sunt mai mult rezidenti la urgente).
Vlad Stefan 04.06.2009
Rezidentii de la urgente nu ii fac nimic , trebuie trimis la chirurgie.
Se poate sa aiba un mic abces , o foliculita, noi de pe forum nu avem cum sa iti spunem ce are si ce trebuie sa i se faca.
***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Da, la urgente la chirurgie.
Cand a avut abces perianal, am fost la chirurgie si i l-a curatat un medic rezident.
Dar acum fiind la un san , parca mi-e teama sa merg si as fi vrut sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva si cum a rezolvat.
Evident ca o sa merg si la medic cu copilul.
Vlad Stefan 04.06.2009
..Da fetita mea cand avea cam 10 luni.....
medicul pediatru mi a zis sa nu intervin pentru ca iese singur si a iesit in 2 luni...era cat o gamalie de ac si arata ca un punct de grasime....al vostru cum e?
kj74 al nostru e tot cat o gamalie de ac; a fost putin mai mic la inceput.
Al vostru s-a mai marit in cele 2 luni? Ati pus ceva pe zona respectiva?
O sa sun si eu maine pediatrul sa vad ce zice.
Edit: arata ca un punct de grasime.
Si baietelul meu a avut un astfel de punct tot pe la varsta de 1 an. Am intrebat doctorul si mi-a spus sa nu fac nimic. In jurul varstei de 2 ani a disparut.
foarte putin a crescut si nu am intervenit cu nimic pediatru m a asigurat ca e ceva destul de firesc si trece de la sine cred ca dupa o baie a iesit cum ziceam altul nu a mai facut