pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
onitza spune:
CRIS, io nu nush ce sa mai zic de copilasii nostri, dar zau parca-ar fi frati.
L-ai descris pe Daniel in amanunt: dupa maxim 10 min de tinut in brate, in patut, portbebe, carucior incepe circul, tipa de nu aud ce vb barbate-miu cu mine.
Noroc cu Paul ca ii mai ofera el momente de entertainment cu maimutareli sau mai nou urmarim joaca lui Paul cu baloane si asta il mai calmeaza.
Nici el nu sta in scaun de masina decat daca e prea obosit si face nani dar si asta e o minune care dureaza maxim 15 min.
...cu tot cu gropile din Bucuuresti.
CRIS, te mai intreb o data, deh sunt confuza: cum ai reusit bre, fiind supusa stresului mai mereu sa si slabesti? Ca eu cand sunt agitata ma consolez cu o cioco...
CRISTIES, tu tii parca Monti, nu? Cum merge? Ai timp sa gatesti? Daca raspunsurile sunt "da" te invidiez.
Sport face cineva? As putea numai seara dupa 9-9,30 dar nu ma mai tin balamalele de oboseala. 
cristies spune:
Elena_iulia, offfffff, ce de oameni inconstienti.... Eu am hotarat sa fac instructaj SCRIS pentru eventualitatea ca-l las cu altcineva (mama included).
Decenuela, nu te mai speria mama cu diversificarea. Mai ai inca o luna sa iti faci proiectul! (Si eu lucru de zor la el).
Ayanna ce fain program ati avut
. Si cu gagica.., tare de tot!
Gata capitolul 65.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O
?
onitza spune:
AL3CSA, m-a amuzat tare de tot articolul ... habar n-aveam ce aberatii de legi sunt aprobate prin lume. Am facut ochii mari la legea prin care se pedepseste masturbarea.
Inseamna ca am ramane fara barbati in Romania.
![]()
cris.dogarel spune:
CRISTIES, de unde are garga slip?
. cum faci lapte de soia (asta cumparat are zahar...ma miram de ce e bun
). si, f important, cum ii legeni salteaua dupa ce-l pui in patut? ai d-ala cu leganare?
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
![]() Cand am citit prima oara mesajul asta am facut .In mesajele de mai sus am tot citit despre sex si ramasesem setata pe subectu' asta...si cand am citit ca vrei sa-ti iei bici...m-am blocat. Am crezut ca te referi la accesoriul ala sado-maso... ![]() ![]() ![]() mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
si eu la fel intelesesem prima oara ...apoi am recitit mesasajul ca nu se potriveau lucrurile

...eu bici am pana la 80 de kg ...deci nu te pot ajuta :(Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
Eleysa spune:
gata ...acum ma duc la printesa mea ...care o chinuie pe buni ca vrea numai in brate 

...deh eu le-am zis ca nu vreau sa o invatam in brate ...ele nu ..ca e asa dulcica ...acum sa stea cu ea in brate
...
aaa...am pus si noi pozici pe noul cont ...o sa mai sterg din ele ca am pus cam multe cred, dar altadata ca acum nu ma mai lasa timpul.
pupam pufuletii pufosi
!
Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui elefantica
si eu la fel intelesesem prima oara ...apoi am recitit mesasajul ca nu se potriveau lucrurile ![]() ![]() ![]() ...eu bici am pana la 80 de kg ...deci nu te pot ajuta :(Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
considerati-l un act ratat (din ala freudian)... eu am plecat de la sonoritatea lui "bitch", suparta rau pe unele aspecte...
ayanna_xem spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
considerati-l un act ratat (din ala freudian)... eu am plecat de la sonoritatea lui "bitch", suparta rau pe unele aspecte... |
da, da...exact la act ratat ma gandeam si io...si incercam sa dibuiesc 'interpretarea' acum...

mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia
Scuze...rochita am luat-o de la "La femme" din Orhideea. Aveau de pe la 120 de ron, eu am dat 160 pe a mea. Mergem si in excursie cu piticii ca doar avem mallul aproape si o luam si pe Decenuela. ![]() Mie mi-e dor de mers cu tati ca pe vremuri prin mallul din Baniasa, luat masa, baut un cico, el o tigare, eu salivand. Nu stiu ce mi se intampla, de la o vreme tot poftesc la tigara dar sunt hotarata sa nu mai pun veci in gura tutun. Bagi maine un parc?:D Mirela fericita de Mara Ioana |
Am vazut si io ierin in vitrina la Feeria la la femme rochii dragu dar nu am intrat din cauza de tati care se plictiseste repede si bebe in caucior.
Bag maine parc dar devreme (12 as vrea, parca vad ca se face 1) ptr ca vine tanti la curatenie si imi place sa ii eliberez spatiul si plus ca pe la 2 cand incepe cu baia...nu vreu sa il tin pe Yannis cu nasu-n domestos
de
YannisAMR 7 kile....
Yasmine spune:
citat din mesajul lui elefantica
Poza cu cei trei pitici ai tai este superba ![]() ![]() ![]() Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
Multumesc, am vazut pe picasa mununatie de pufuleti, sa va traiasca si sa va bucurati de ei, dragelor.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

.
eu te pot ajuta la colindat