Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Yaia !

Sa te bucuri de familia ta minunata si de tot ceea ce te inconjoara, sa fii fericita si implinita !

Petrecere frumoasa !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani fericiti, Yaia !

La multi ani fericiti, Valentina !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La MUlti Ani si toti incredibil de fericiti, Yaia!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, felicitari pentru micuta crestina! tare fetele.

Gabitz, felicitari si tie nasico, sa va traiasca finutul!

Apropos de finuti, eu am fost vizitata in weekend de doi dintre el. Cel micut de 6 luni, si de Mihnea. Tare l-au giugiulit atomicii pe cel mic, Andrei a fost iubitor rau cu bebe, nu ma asteptam. Iar cu Mihnea s-au jucat foarte frumos, si nu s-a lasat cu ciomageli. Alex il adora pe Mihnea, zice ca il prefera pe el si nu pe Andrei (cred si eu la cat de dulce si frumusel e).

Cumatra era in forma, a slabit simtitor, desi ea tot jinduia dupa kilele mele reduse si nu se aprecia cum trebuie. I-a cucerit pe copiii mei care intreaba continuu de ea; Andrei imi zice in permanenta ca vine Teo la noi.

Tot duminica am fost la Tandarica cu ei, la Frumoasa din padurea adormita. Cam stilizat teatrul, Alex a fost cam mirata, dar le-a placut. Au fost cuminti si atenti, Andrei a retinut numai vrajitoarea care zice el, i-a taiat mana printesei. Oricum teatrul era plin de copii de toate varstele, Andrei era printre cei mai mititei, dar a rezistat onorabil.

Gata, ma duc la munca, ca am super treaba azi. Va pupic, o saptamana usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ce cafea, ce ceaiuri, sa curga sampania!

A iesit intr-adevar foarte bine:)

Bravo Sabina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Valentina! Ma bucur ca ati sarbatorit frumos!

La multi ani Yaia, petrecere frumoasa!

Gabriela, felicitari pentru crestinarea micutei Sofia!

Noi sutem bine. Vineri am fost la control si bb2 e ok in grafic, colul inchis si am liber la plecat peste hotare. Vineri spre sambata noapte plecam pt 9 zile in Grecia la mare. Dupa aceea ma intorc la servici si sa vad cat mai pot sa ma mai duc, deocamdatama simt ok.
Sambata am avut petrecere de 10 ani de la termiarea liceului, a fost foarte frumos si emotionant in acelasi timp. La intalnirea din clasa liceului am fost si cu Antonia care a stat cumintica. Din pacate, colegii care mai aveau copii nu au venit cu ei, dar a gasit o fetita de varsta ei la alta clasa cu care s-a jucat. Pe holurile liceului era si o expozitiei a fundatiei ecologice din care am facut si eu parte, si am revazut poze cu mine din tabere, a fost o reala surpriza.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 29s+

Poze

Mergi la inceput

Iaca mare srabatoare mare, ziua Yaiei!

Yaia , sa fii sanatoasa, fericita, iubita, implinita, sa ti se indeplineasca toate dorintele si visele! Aaa, si sa castigi toate razboaiele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Te invidiez pentru slabitul asta, clar, inseamna ca am nevoie de un program si mai activ.

Esti ne-bu-na de legat ,cumatra!
Auzi la ea:un program si mai activ!!!!
Pen'ce?Sa nu mai ai nici macar oase?Ca de carneeee,nici gand!

Fetelor,fumeia asta e piele si os,i-am zis ca-i anorexica cand am vazut-o!
Baga-ti mintile in cap cumatra,io ma simt XXXXXXL pe langa tine!Zau!

Hai mah, ca exagereaza cumatra! Nu am numai piele si os, si nu sunt nici asa de slaba (am 54 de kg). Sunt doar mai slaba decat eram anul trecut, atata.

Mergi la inceput

Mandarinutza, concediu frumos va doresc atunci! Mai ai cumva programul acela de teatru de la MTR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Hei!!
Nu e varicela. Deci, Cris mai are inca liber pentru afara.
Vreau sa intreb dc mai e vreun copilas care sufera de constipatie???

Mandarinutza si eu aveam intalnirea de 10 ani sambata, dar nu m-am putut duce, imi pare tare rau.

Mergi la inceput