Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (389)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
la multi ani Yaia!
Ce aniversare frumoasa, prima cu doi copilasi.
Sa fiti fericiti cu totii!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Teo, pe mixt m-am ingrasat la 62 
, dar eram racita, ma simteam rau, am avut de compus mult si amk mancat compulsiv de-a dreptul, din 2 in doua ore...
Acum am 60.3 si sunt in a 5-a zi de terci ![]()
Rox, 54???
My Gooooood.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
gabitz78 spune:
yaia - la muuulti multi ani fericiti si numai bucurii
.multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca.sacosa mea e verde si mare, da?
sabina - felicitari!

gabriela - sa-ti traiasca mica crestina si sa va va aduca numai zambet si soare.

si ce n-am zis de eliza, ca n-am vrut sa eclipsez pe nimeni
e ca stie toate literele si citeste pe strada.![]()
hai va las....treaba multa, ca intotdeauna.
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 si ce n-am zis de eliza, ca n-am vrut sa eclipsez pe nimeni |
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
|

Bravo Eliza!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Mai mamici,sunt cam ingrijorata
: de aseara ,Mihnutzu' tot acuza dureri de burtika in zona ombilicului.Are scaun normal,nu are febra,nici alte simptome,doar durerea asta sacaitoare.Acum m-a sunat mamaia sa-mi spuna ca s-a plans si in parculet de durere si ca l-a adus acasa in brate 
Abia astept sa plec de la servici si sa-l duc la Budimex-cred ca e de competenta chirurgilor,nu?Poate o echo abdominala,ceva!
Offfffffff!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Stai mai cumatra linistita, poate nu e asa grav de chirurgie, pare sa fie un colon iritat daca ma intrebi pe mine. Hai, fugi repejor la spital, cred ca si o eco ar fi utila, si da mi un semn sa stiu ca sunteti bine.
Tinem pumnii stransi, si multa multa sanatate Mihnutului!
cecilia L spune:
Teo, sanatate lui Mihutu, sper ca nu este grav, sa sti ca si Cristi se mai plange de durere de burtica dar numai cand nu a facut KK...dupa ce face este ok.....
Andreea11 da si noi suntem cu tendinte de constipare. Imi pare rau ca ai ratat intalnirea, si eu am ratat-o pe cea de la facultate...10 ani, trebuia sa nasc![]()
Gabitz, nu ma mira nimic la Eliza, ai dovada ca este un copil super...dar vezi sa nu fie prea mult, totusi e cam mica si apoi o sa se plictiseasaca.
.....ma dau si eu cu parerea. Sa-ti traiasca finutul/finuta( nu am retinut ce ai botezat)
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani, Yaia sa fi sanatoasa, iubita si sa te bucuri de baietii tai minunati.
Cecilia si
cecilia L spune:
Roxana, Trebuie sa ne pui niste poze ca altfel nu te cred ca nu esti piele si os![]()
Mandarinuta, concediu placut.
Ana, ai mare dreptate curse in toata regula face pe bicicleta, tb sa ma motorizez si eu, role sau bici, altfel piele si os este putin spus ca mai ramane din mine.......
Cecilia si