Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

of, Doamne... Dumnezeu s-o ajute pe fetita!
acum am citi postul tau, Andira...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira doamne fereste! saracuta ...doamne ce animale

vladi acum e si mai belit aeroportul ca l.au renovat e al doilea din europa ca marime ceva de genul asta, m.am plictisit in masina si in tren dintr.un terminal in altul
ala din frankfurt e adorabil, ma simteam in star trek :))))
eu iubesc aeroporturile, obisnuiesc sa stao toata ziua in ele

andira tu miri de yaia u finlandeza eu sunt curioasa daca freedelia rupe ceva in chineza sau copiii, are haiosi asa blonzi si vb chineza super!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Din ce tin minte scriu:
Eu am depus actele dupa ce s-au terminat cele 42 de zile de postnatal. de ce sa mai astept 60 de zile dupa?
Apropo:) am primit si primele doua indemnizatii!!!!! rock on!!!

Plecam si noi in Spania in august cu Taromul. Eu am platit ceva pt bebe in plus dar nu mult. maine sun sa intreb si iti spun Ina cum stam cu bagajele!!

Ramyyyy dulce mamica sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita langa cei pe are ii iubesti!!!!

Oanka80 m-a impresionat extraordinar mesajul tau in pm pt lunitele lui Joy.

pe mine sa ma iertati ca nu scriu la multe lunite la bebei. dar nu am vreme. oricum le doresc din inima tuturor bebelusilor sanatate si sa fie iubiti!!

Eu de maine ii fac bebelusei suc de morcovi si mere! Nu ii dau nimic solid pana la 6 luni da asa am decis eu dupa tonele de citit!!

Zicea careva de mancare. eu mananc de toate! absolut de toate! ex: capsuni la blender cu branza de vaci si miere! ex 2: fasole frecata cu varza murata!

Azi am fost la vaccinul de 4 luni! naspa! e f flotanita de atunci si acuma numai de jumatate de ora am reusit sa o adorm! draga mamei!!!

Joy baga pumnul in gura si isi linge degetele intr-o veselie cand ii e foame sau nu gaseste vreo lumina dupa care sa se uite! eu nu stiu cum sa o urmaresc sa nu ii bage in gura! ar insemna sa stau toata ziua sa o pazesc!!!

muncesc si eu la ceva de cateva zile. o sa va spun si sa va trimit pe contul comun!!!

revin, a venit barbatumeo acasa de la alergat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna mamicilor!
Venim si noi la raport:
- am facut vaccinul de doua luni, a plans zdravan 2 minute dupa care am ras inca 2 minute si apoi somn de voie vreo 2 ore;
- in ultimele 3 saptamani a crescut 1100g si 4 cm;
- nici eu nu mai am sanii tari, sunt destul de moi, dar simt cand este sau nu lapte in ei; dar, dupa cum se vede Albert creste foarte bine si cu laptic din sanii pe care eu ii simt goi;
- iesim in parc dimineata si seara, ca la pranz e teroare;
- pumnisori in gurita la greu, si inainte si dupa papa;
- nu ne place suzeta deloc, dar am inceput sa preferam degetelul mare de la mana stanga, la care se stramba serios, dar nu se lasa, poate poate isi schimba gustul;
- radem tot timpul, o imitam pe mami si gangurim si ii plac catecele in maghiara (sotul ii canta in maghiara si Albert se distreaza de numa-numa); eu nu stiu maghiara si ca sa-l distrez cant si eu dupa ureche, rade sotul de mine ca pocesc cuvintele intr-un hal fara de hal;
- nu mai stiu ce vroiam sa zic;
- aaa, am vizionat poze si filmulete cu iepusasi superbi, suntem o odisee binecuvantata!

Va pupic si pe voi si pe iepurasii vostrii!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

.La multi ani Ramy
La multi ani Yaia cu intarziere

Alexandra - merci de info.
Ai dreptate cu stresul si somnul .Am si zis ca sapt trecuta am primit numai vesti proaste si oricat as vrea sa nu ma afecteze e imposibil cand e vorba de familie.
IAr cu somulul hmmm intrasem intr-un cers vicios. Maya se trezea din ore in ora sa suga de foame si uite asa abea aveam timp de mers la Wc, de unde somn si odihna.

Roxana- si mie imi plac aeroporturile . Imi place misrosul si atmosfera. Si mirosul de metrou imi place
Ieri ma pacalit racoarea din casa si am plecat cu Maya in maneca lunga. Pfff m-am oprit in 2 parcuri sa-i dau sa suga. Pana am intrat intr-un magazin si am cumaparat un body cu maneca scurta.
Am schimbat-o asa in el ,ne spalat , ne nimic si s-a linistit . A dormit tot drumul dupa aia.
Azi am plecat in maneca scurta dar tot cald i-a fost. Maine o scot in cracii goi. Si asa ma stie tot cartierul ca sunt nebuna si scot copilu despuiat domne'. Pai daca afar sunt 30 de grade . Eu nu stiu cum de dorm copii aia infofoliti in carut.
Si aici bate vantul . Ea nu mai poate de placere cand o scot din carut sa-i fluture vantul cele 3 floace.

Oana- am vazut Eric bulanos in tinuta de vara.
Voi ii culcati asa in bulanele goale ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Traiasca Vladimir! la multi ani cu intarziere!!!!! sa fii fericit si sanatos!!!

Yaya si pt tine toate cele bune!!! esti tare daca vb finlandeza!!!

Honey si eu scot copila despuiata! mi se rupe mie ce zic babeturile sau binevoitorii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - sa nu ma injuri. Tot din cele citite: ne e bine sa combini legumele cu fructele pt ca au timpul de digerare diferit si fermenteaza. Nici la adulti nu se recomanda. Se recomanda fructele dimineaza pt ca au nevoie de mai mult timp ca sa sae digere si legumele seara.
Eu ce putin asa voi face.
Ma apuc sa ragai pitica..

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

erina nu.s in stare sa ma uit pe graficu ala....daca vrei sa.mi zici si mie cum e...s.a nascut cu 3250 si la o luna avea 4300, acum la o luna si 3 saptamani are cam 5.200...cam asa

POZE

AMr...4kg

Roxana stati cam asa. La nastere a fost sub percentila de 50%, la o luna e putin peste cea de 50% aproape de 75% iar la 1 luna si 3 sapt e bine peste cea de 75%.

Percentila 50% e media de dezvoltare a copiilor de virsta ei.

Spre exemplu acum cind e peste 75% inseamna ca in medie e mai grea decat ceilalti copii, dar totusi aprox 25%% din copii sunt si mai grei decat ea. Sper ca am fost clara.

Vad ca Silvana merge ascendent. Cu siguranta la un moment dat va merge paralel la o percentila.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby joy, ti.au placut pantofii de la garvalin?
tu poti sa faci ce vrei normal ca nu tre sa dai explicatii, daca asa ai decis f bine, sa spui totusi ce prefera

denisa are pielea alba dar nu atat de alba ca ivan, eu as fi vrut sa fie cu pielea inchisa si ochii albastri...nu neaparat dar asa ca dee

fetelor nici eu nu urez la multi ani, sa nu sar pe cineva...

denisa eu o culc doar in body de cateva zile

kossir indiferent de ia 10 sau 20% nu are dreptul la bagaje de hala decat de mana, asa e peste tot
si lufthansa face figuri si mai mari, in sensul ca toti dau voie 23 la hala, ei au 20 ceva de genul asta, si 20 fix .....si uite asa scos roxana piureurile si blugii in mijlocul aeroportului :))))

o idee pentru diversificare : nu da.ti prima data fructe sau ceva ce sigur vor accepta mai usor fiind dulci, da.ti legumele care le decideti voi asa se vor obisnui cu gustul mai usor

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fete!
N-am mai intrat zilele astea din lipsa mare de timp si nici acuma nu-s prea relaxata, dar am vrut sa va anunt pe cele care sunt interesate ca am vorbit pentru vaccinul BCG cu cineva care sper in cateva zile sa mi-l aduca, in conditii sigure, asa ca, daca vreti sa-l faceti cele care n-ati apucat, copiilor am numarul de telefon pe gmail sau dati-mi PM ca sa stabilim cum facem.

Va pup pe toate cu bebei cu tot!

Mergi la inceput