Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
mis.a stricat windows...si sunt pe laptopul lui leo care are doar 5 taste bune ![]()
vladi merci de sfat, nici nu ma mir sa.mi dea altceva decat ce cer, ma refer la scoica sau scaun, dar eu daca vin cu scoica nu pot veni cu caruciorul si nu sta toata ziua in scoica, iar loc in avion nu are ea , doar ivan...vad eu ce fac
ina apa e ok , nu cred ca are nimic si eu o sa.i dau pe caldurile alea
cenia nu mi se deschide pagina la tampenia asta de cmputer, sa incerc mai tarziu cand il afc pe al meu
apa plata de bebelusi special e si aici si costa o gramada de bani, eu am folosit.o doar a inceput 1-2 saptamani, pe urma am trecut la apa plata normala, pe care scrie ca poate fi folosita pt prepararea lp si e scazuta in sodiu
cenia si mie mi.a zis pediatra la ivan ca e buna cea de la robinet de aici, fiarta, dar fiarta doar 2 minute de cand da in fiert, ca pe urma se pierd nu stiu ce saruri...si zau ca numai de asta nu stau sa ma uit la ceas mereu
niki ce bine a luat maria in greutate...in prima luna cat a luat?
denisa mie imi plac cei care nu infofolesc copii, bine ca iesi cu ea asa, eu zic dar nu pot...nu stiu ce naibam de parca tot gros o imbrac
aici pana vine caldura, e vant nasol mai mereu, in primul an cand am venit aici iarna eu mi.am pu caciula in timp ce toti copiii erau cu capul gol :))))
kossir eu nu vreau sa stie romana, dar intre timp incepe sa.mi fie indiferent, asa cum unii ii invata doar romana si ei invata in scoli limba locala, asa si cu romana, noi i.am vb doar spaniola, dar a invatat romana din auzite
marsy da asa facea ivan, ne miram toti ca un gandac de abia 2 luni cam asa, stie cine il ia in brate, sa nu mai zic, ca a stat doar eu cu el 2 saptamani si cand a venit leo si l.a vazut urla ca din gura de sarpe, silvana nu e asa, o poate lua oricine in brate ,doar rade
din pct asta de vedere il vad pe ivan mai receptiv cum am zis
ina daca bebe nu are loc special cumparat la pret normal nu are dreptul la bagaje de hala decat la cele de mana in plus, asta pana la 2 ani....
pe ivan l.am pus din scoica in carucior normal la 3..5 luni cam asa
nici el nu statea in landou de la reflux
acum abia asteptt sa scap de landou s.o pun in cl sport
chiar azi il scot sa vad cum e
oana da transpira in scoica, de aia ii pun un prosop e mult mai bun decat altceva pt ca absoarbe bine si lasa pielea sa se oxigeneze ca lumea, vezi ca se vede si in poze
erina nu.s in stare sa ma uit pe graficu ala....daca vrei sa.mi zici si mie cum e...s.a nascut cu 3250 si la o luna avea 4300, acum la o luna si 3 saptamani are cam 5.200...cam asa
rebiana ti.am lasat ceva pe yahoo
gaby, vladi
ma nu pot sa vad nici.o poza, am citit si.am retinutsa ma uit dupa maya, sophia de cenia, eric in costumase frumoase, abia astept sa.i vad
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
gata am reusit...nu stiu cum sa vad pozele
tare simpatica e maya in poza cu titlu ii mananc pumnu !
cenia frumosi copii ai ...imi place tare mult rochita eleganta alba a sophiei
cand sa ma uit la oana s.a stricat iar....
ela vezi ca in kiabi hainele sunt mici , silvana are hainele din kiabi cu care e imbracata in poze de 6 luni si lui ivan tot mici ii sunt tre sa iau de 5 ani si ivan e normal de inaltime si greutate
La multi ani Rammy si Yaia sa fi.ti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre
andra si eu ma intreb ce face nikole, zilele trecute i.am admirat bebelusa, e tare tare frumoasa! e exotica, are trasaturile tatalui si culorile mamei, e un copil superb....ca toti de aici de fapt
si tare nevoie as avea sa intre nikole sa.mi povesteasca de la ea de acolo, cum ca a vazut multe soparle nu de alta, dar ieri in curea interioara era una mare pe perete am urlat la leo de ziceai ca l.am vazut pe alejandro fernandez in pielea goala
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
kossir spune:
Mihaela, organismul meu cred ca s-a adaptat nevoilor Sofiei. Si eu am sanii moi, uneori am impresia ca nu e nimic in ei, chiar ca Sofia n-ar avea mare lucru de supt si ca trage in gol. Dar avand in vedere ca doarme bine, uda scutecele, a inceput sa faca caca chiar zilnic, nu m impacientez. Maine cred ca mergem la vaccin si vom vedea si cat are. Acum de exemplu doarme de 3 ore si a mancat de aproape 4 ore. astept inca
.
Yaia LA MULTI ANI!!! Scuze de intarziere, sunt cablata pe copii acum
. Cat despre scaund de masina, ai perfecta dreptate, eu imi faceam probleme de drumul de la aeroport pana la parintii mei. Sunt 350km.
Dar am primit chiar acum o veste buna. Mi-a facut rost o prietena de o scoica de la un copilas de un an 
. M-am calmat.
Cat depsre bagaje, n-am idee. Sper sa aiba si ei dreptul la cele 20kg desi n-am de gand sa-i cumpar bilet. Se palteste 10% din bilet parca. Noi mergem cu AIR FRANCE. De obicei mergem cu ALITALIA dar nu sunt foarte multumita si sper sa fie mai bine cu francezii.
Am vazut poze de Robin
, ce mare s-a facut si seamana cu tatal lui, desi in unele si cu mami.
Vazut si Eric cel pus pe discutiisi plajuiala, dolofanel de 
. Si Maya cea uimita. exact asa face si Sofia cu manutele, chiar mai adanc le baga. Si isi duce o mana cu alta, ma rog atatea metode are 
.
Andira cu tot cu escala si la noi vor fi in jur de 10 ore, iar Sofia va avea 4 luni si ceva. Iti spun dupa ce ajung cum a fost.
Ramy LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si iubita.
Tot nu s-a sculat
Are 4 ore de cand a mancat.
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Roxana tu vorbesti serios, nu are voie la nici un kgde bagaje daca ii platesti aia 10% din bilet??????????
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
eu am zburat cu iberia, tarom si lufthansa pana in 2 ani ai lui ivan, nu a avut niciodata dreptul la bagaje de hala, acum s.or fi schimbat nu stiu, chiar ma duc sa ma uit in pagina la iberia sa vad cum va fi in august
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
kossir nu s.a schimbat nimic..nici la air france, un bebe doar cu bagaj de mana de 10 kg si anumit dimensiuni are voie si o singura piesa de carucior
deci nu se poate si scoica si carucior normal, decat daca scoica se fixeaza peste sport....
www.airfrance.es/ES/en/common/guidevoyageur/pratique/preparer_bagage_soute_airfrance.htm" target="_blank">Uite aici
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
andira spune:
Kossir multumesc, chiar abia astept sa-mi spui.
Noi am primit alta veste crunta. Fetita unor prieteni, cu care ne stim de ceva ani buni, si cu care am fost anul trecut la mare, a avut un accindent de masina.
Era in masina cu bunicii, la Plaiul Foii, pe drum forestier, cand un inconstient cu un BMW X5, baut, fara permis, a intrat cu 150km/h in masina in care se aflau... In urma impactului astuia i s-a rupt roata, daca va puteti imagina... Culmea e ca a fugit in padure, nici macar n-a ramas la locul accindetului, l-au prins apoi.
A murit una din persoanele din masina, iar fetita e in coma la Targu Mures, a fost dusa cu elicopterul Smurd, i-au facut operatie de reconstructie craniana.
Suntem zguduiti, si eu si sotul, mie nu-mi vine sa cred..... Iar aia din X5 n-au nici pe naiba!!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
cenia spune:
fetele multumesc mult de felicitari!
vad ca voi chiar va uitati la poze! uau.
in scoica pot sa stea mai mult de 2 ore! noi calatorim sau o culc toata noaptea in scoica daca e necesar. asta pina o creste un pic, dupa aceea la patut.
nu dau apa acum, dar de la robinet voi da. m-am exprimat gresit. nici nu o mai fierb.
plinge bebe fug
vladimirescu spune:
andira, Vladimir a zburat prima data la 9 luni, scurt (1,5 ore) pina in Antalya, l-am dus cu carucior + scoica. A fost f cuminte si de aia am prins curaj si l-am luat cu noi pest etot pe unde am fost, mai putin destinatii lungi (Mexic, din astea), ca mi-a fost frica sa-l expun prea mult la microbii din spatiul inchis al unei aeronave :)
Cel mai lung drum a fost San Sebastian in Spania, cu schimbare la Madrid, cam 6 ore zbor in total plus 2 ore in aeroport Madrid... A fost un inger, pt ca i-am explicat citeva zile inainte ca mami va fi singura cu el, caruciorul, valiza si bagajul de mina, si a fost cel mai cuminte copil, a stat mereu in carucior in aeroport (Madridul e horror la schimbat avioane, faci kilometri prin el pe un traseu f complicat) si in avion a stat cu centura permanent ca asa l-a invata mami :)) Am mare noroc ca e f rational si intelegator!
Ca o paranteza: cind am plecat, la decolare, s-a uitat pe geam, a vazut de sus oceanul cu valuri care se spargeau de un munticel verde ca o insula in mijlocul golfului si a zis incet : "mami, sa-mi faci si mie la Bucuresti o Spanie cu ocean..." uite ca mi-au dat lacrimile cind mi-am amintit ce dulce si cuminte era el acolo, nostalgic...
honeybaby spune:
Roxana - dulce Silvana. Si ere pielea alba? Vad ca si Maya e alba ca mine. Speram sa semene cu tati aici
Andra - nu le am cu filmatul pt ca nu-mi plac filmuletele "tremurate" si nu aveam cu altfel si cu camera si cu jacaria in mana.
btw mai ai ac id de mess ?? Ti-am trimit parola de la userul comun de 2 ori acolo
revin...
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna