drepturile copilului in germania

drepturile copilului in germania | Autor: gabriela8624

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata!
Sunt stabilita in berlin din decembrie 2009, de cand am ramas insarcinata. Spuneti-mi va rog ce drepturi va avea bebelusul meu cand se va naste daca eu sunt romanca, nu muncesc aici , platesc doar asigurarea medicala, iar tatal bebelusului e tot roman, de 15 ani stabilit aici, are aceleasi drepturi ca ale unui neamt si are o mica afacere aici. Nu suntem casatoriti, tocmai de aia va intreb daca bebelusul va primi kindergeld-ul si tot ce primeste un bebelus neamt.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela8624

Buna dimineata!
Sunt stabilita in berlin din decembrie 2009, de cand am ramas insarcinata. Spuneti-mi va rog ce drepturi va avea bebelusul meu cand se va naste daca eu sunt romanca, nu muncesc aici , platesc doar asigurarea medicala, iar tatal bebelusului e tot roman, de 15 ani stabilit aici, are aceleasi drepturi ca ale unui neamt si are o mica afacere aici. Nu suntem casatoriti, tocmai de aia va intreb daca bebelusul va primi kindergeld-ul si tot ce primeste un bebelus neamt.

sotul tau ar trebui sa stie despre aceste amanunte, daca locuieste in Deutschland de atatia ani. bebelusii nemti au drepturile pe care le ofera parintii, statul le da doar o alocatie. pentru care trebuie sa te adresezi la Familienkasse. va primi Kindergeld ptr ca locuiti impreuna.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput