Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Vai ce bine e acasa, azi avem zi libera, de fapt sotu , dedsi e abia ora 9,30 dimineata sunt deja 22 grade afara nu stiu cum am sa rezist inca 2 luni, fac tare urat la caldura si umiditate.
Mai pe mine nu ma mai tin genunchii , cand incerc sa ma asez sau sa ma ridic mor de durere.

Fetelor realizati ca mai avem un picut si ne vedem podoabele , eu una am 3 calendare pe care tai zilele

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Otilia, ma faci sa rad. Poti face confuzie intre brad si molid, azi m-a lamurit si pe mine Stefan ca noi pana acum am cules molid si nu brad. www.emaramures.ro/FotoMaramures/La%20Basesti,%20in%20raiul%20lacrimioarelor/Pin-rosu.jpg" target="_blank">Pinul are mugurii orientati in sus si sunt mult mai parfumati decat cei de brad/molid.

Sorina, La multi ani!

bumblebee, Doamne-ajuta in continuare!

giorgia, mie imi place Antonia Maria, la EMA MAria parca sunt prea multi de "ma". Vad ca sunt de aceeasi parere ca racusor. Si Carmen. Saptamana 35 ...

racusor, cu vata... eu am folosit mai mult de doua pachete, la o nastere normala cu epiziotomie "lunga" nu prea suporti tamponul. La urma urmei cred ca depinde de fiecare cat de repede se reface. Aparat de ras numai chef de bibilit nu o sa ai in spital. La fel gelul intim, de 2x/zi se face toaleta pe capra cu o solutie preparata in spital.

rodyka, din pacate morisca noastra nu e functionala, pioneza e prea groasa si nu da voie sa se invarta. Nu am in casa niciun bold, macar de samanta

aelita, azi e sarbatoare mare la crestini ortodocsi

crispro, daca ai de unde sa-ti ie colac eu zic sa nu eziti. Sau instruieste sotul sa-ti ea dupa ce nasti, ca nu se stie in timpul travaliului ce se poate intampla (de ex sa nu te dilati suficient si sa ajungi la ceza).

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Aelita pai daca aveti in plan sa stai mai mult acolo, ne vedem la cafea pe terasa mea sau a ta!!
eu aici stau toata viata te astept

camera copiilor,
ziceam ca o terminam azi,dar ne-am apucat tarziu rau,abia la ora asta astupa cate o gaurica pe la tavan...Daca se incepea de dimineata...dar ne-am invartit cu altele.
eu am spalat jucariile de plus,pernele,am de spalat perdeaua ,cortina...pfuuu si am asa o leneee!

inca nu avem clar cum o facem,am luat niste culori dimineata si sa incercam pe perete sa vedem cu ce ramanem.

patutul eu nu il pun acum,am sa folosesc cosuletul la mine in camera,langa pat,si sa iau o mobila de infasat tot la mine in camera.
si dupa vreo 5 luni sa il pun in patut.
dar poate pun patutul dupa ce se naste,cum am facut si la Sofia,si il pun acolo ziua,iar noaptea in cosulet langa patul meu sa imi fie mie mai usor.
asa au stat si ei doi ,intai la mine,apoi la patut in camera lor.

pana prin ianuarie mai vedem...poate ne mutam pana atunci,daca gasim ceva sa ne ia ochii.o sa schimbam casa,dar eu nu prea ma grabesc ca imi e tare greu sa plec din casa mea...Si cand am facut-o,nu prea aveam ganduri de copii,si acum ia uite-ne catai ne facem

27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele care nasc natural, voi va luati colac? Citeam ca e foarte util un colac medicinal, dupa epiziotomie, ca altfel nu poti sta in fundic... Ma bate gandul sa imi iau...

Cristina 32+ cu

Eu am perna gravidei cu bilute de poliester imi va servi si de colac, dar am cerut sa nu ma taie decat daca incep sa ma rup

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
depinde de noroc .la Sofia nu puteam sa stau nicicum,m-a vazut la control cum stateam ,nu mai stiu cate zile trecusera...groaznic era...si m-a pus pe masa si mi-a scos atzele ! mi-a spus ca ma strangeau tare tare -nu stiu cum cususera.si dupa ce le-a scos am scapat !
la a doua epiziotomie,au cusut asa bine,ca la 3 ore stateam greceste,cu picioarele sub mine,faceam dush,nu am simtit nimic nimic !
deci am inteles eu ca a contat mult cusatura,mana.
la prima cica strangea din ce in ce mai mult ,dupa cum se retragea cicatricea..nu am priceput nici eu ,dar am vazut cum a trecut dupa ce au scos atzele--care normal nu se scoteau,dar daca simtit ca nu mai puteti de usturime,mergeti la un control,si eventual le scoate inainte sa se absoarba ele.

27+

Mergi la inceput

CRISSY-

Citat:
aelita, azi e sarbatoare mare la crestini ortodocsi
alta??n-am stiut ! dar nu fuse Cosntantin si Elena? ca eu nu prea le stiu...
acu eu ce fac?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu bantui pe net pana vine sotul de la piscina...

pana vineri trebuie sa fac lista scurta pentru carucioare, poate ma ajutati si pe mine

CE SA CUPRINDA
- landou, scaun auto, carucior sport
- plasa cumparaturi
- husa ploaie
- husa pentru picioare
- geanta scutece
- umbreluta
- suport biberon
- sa fie usor
- sa incapa in lift si in portbagaj
- sa fie usor de manevrat

LISTA SCURTA
- Espiro Vector 4 Air 3 in 1 - nu stiu daca vor fi expuse la targ
- Chicco Trio Enjoy
- Inglesina Zippy System

mai aveti idei ce sa cuprinda si cam care carucioare ar putea sa corespunda acestor nevoi? eu voiam ceva de maxim 2000 RON, cel de la inglesina e mai scump, dar poate ca fiind din colectia de anul trecut au reduceri mai mari la el

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

La celelalte targuri eu le-am vazut expuse pe cele de la Chico - trio (aprox 1.500-1.600 cu reducerea de targ) si de la Inglesina (Zippy Sistem - 2.200 cu reducerea de targ; stiu sigur ca din asta avem noi). De espiro nu imi aduc aminte. Sigur vor mai fi si cele de la Peg Perego care sunt iarasi f bune, dar cu toate dotarile acelea majoritatea depasesc 2000; sunt unele insa aproape de 2.100-2.200.

Toate firmele de mai sus le au pe toate incluse, (nu stiu daca chicco are suport pahar inclus) mai putin umbreluta, care eu nu stiu sigur daca trebuie acum. Bebele nostru vine vara, dar va sta in landou care are acel acoperis ce apara de soare. Cand il mutam in in carut sport sau chiar in cosul auto (pe cadrul carutului) deja e toamna si nu mai bate asa soarele.... Voi ce ziceti?

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Buna fetelor!
Va citesc in ultima vreme dar nu am scris din lipsa de timp...chiar ma intrebam cat de des e normal sa simt bebelul ca misca pe zi..parca acum o luna il simteam mai puternic la nivelul ombilicului,dar acum il simt mai jos si mai putin intens in ritm si lovituri,il simt mai mult seara cand ma intind in pat,desi mi s-a recomandat sa stau in pat nu pot pt ca am cursuri de urmat la facultate si sunt mereu pe drumuri,mai rau e ca am placenta previa si mi s-a spus ca nu voi naste natural,ba am ramas si fara doctor deoarece m-a refuzat sa nasc la spitalul privat din Constanta,acum voi incerca un alt doctor ,am programare miercuri ,daca nu ,voi ajunge pe la Bucuresti(habar nu am inca la cine si unde).Intre timp stiind ca pot naste prematur mi-am facut bagajul de spital,dar inca nu am cumparat nimic bebelui,am zis sa mai astept pana fac 28 saptamani,poate e o prostie,dar asa simt...nici nu stiu ce sa-i cumpar mai intai si ce sa-i pun in bagaj pentru la spital..dupa cum vedeti am o multime de intrebari si temeri acum ca voi intra in trimestrul al 3 lea de sarcina...brrr
pupici la burtici

26+Thomas

Bine ai venit!
Ce nu am inteles- doctorul e cel care vrea sa nasti la spital privat sau tu vrei?
Si de ce te duci la BUC?Nu ai gasit un alt doctor in Cta?

saptamana 31 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

aelita, "Sfanta Treime" (cruce rosie, la noi se tine si maine, exact ca la Pasti, 3 zile). De-acum faptul e consumat, fa si tu vreo 2 matanii si spune o rugaciune in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

carmenalbu- mi-a zis dr sa stau in pat asta dupa ce pe la 3luni si ceva am avut o sangerare,atunci mi-a descoperit placenta previa...mi-a zis sa nu fac sport sau sa alerg pe scari,sa o iau usor cu toate,dar nu mai asa nu am facut pana acum...asta e..daca e sa nasc la Bucuresti voi inchiria un apartament cu ceva vreme inainte,probabil din iulie sa fiu in zona,nu ma risc la drum Cta-Buc vara in trafic...sper totusi ca doctorul de miercuri sa fie mai optimist si sa nu fie nevoie de plimbari prin capitala in toiul verii..am emotii pentru vizita asta la doctor,sper sa fie ok

26+Thomas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

aelita, "Sfanta Treime" (cruce rosie, la noi se tine si maine, exact ca la Pasti, 3 zile). De-acum faptul e consumat, fa si tu vreo 2 matanii si spune o rugaciune in plus

deci ma iarta
se pune ca eu mare lucru nu am facut?
gata,am gasit motiv sa stau
nu mai fac,nu mai fac

27+

Mergi la inceput