Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
racusor2010 spune:
o uitasem pe Lala ma bucur ca au iesit analizele mai bune bafta si la urmatorul control si sa vii cu vesti la fel de bune
saptamana asta sper sa fie cu vesti bune pentru toata lumea...noi joi mergem la eco de 34 saptamani, miercuri terminam cu ajutorul lui Dumnezeu saptamana 34 si sa speram ca se elibereaza si apartamentul sa ne apucam de treaba ...
si daca mai cumpara sotul carutul si salteaua, daca iau in calcul si comezile facute, listuta pentru bebe e cam gata in proportie de 80%
Bulina 33+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Florentina_C spune:
Neata' Saptamana usoara si scurta. La mine e prima zi de munca si abia astept sa vina vineri cand o sa imi iau concediu pt o zi... Nu stiu ce-i cu mine, ma simt obosita ... cred ca este de la stresul examenelor care vin. si de la problemele cu sotul meu (are o prblema cu piciorul, a facut lichid iar vineri mergem sa vedem ce are de fapt...)
In rest, delfinasul da voios din picioruse... ma face asa fericita cand il simt.
Va pe toate...sper ca sunteti bine toate caci nu am reusit sa citesc din urma si nu stiu daca am timp de recuperat ca si la munca sunt cam ocupata .
Va
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Rodyka, super pozicile de la Gibraltar
Aelita, m-as muta si eu in camera copiilor tai
Lala, bine ca au iesit analizele mai bine
Racusor, ai sa bifezi 100% de pe lista, acusica
Florentina, sanatate multa sotului si sa treaca saptamana asta usor
Anca, ma bucur ca a ramas colul inchis, si ca bb e bine!
Alina 30+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Erik, Enik, Ana-Maria, votat
Azi avem o sarbatorita: lacry1988. Nu stiu daca ne mai urmareste, dar oricum, Sanatate multa si un calduros LA MULTI ANI!
Alina 30+ cu
gargarita
ooana spune:
Neataaaaa
fac cinste, o cafea cu mult laptic...o bere fara alcool pentru cine doreste , azi e prima mea zi de concediu de odihna
...fug sa citesc din urma si revin
Oana 33+ AMR 6- Matei
Victo spune:
he he..Oana, bine iti sade in concediu!
azi tre sa fac si eu calculele.maine sa i le duc la sefu. si eu mai am 4 zile de mers la serviciu si ajunge. e super-suficient. macar de-ar aprecia cineva efortul nostru de a merge cu ditai burta..dar ma indoiesc.cel putin seful meu nu cred ca da mare importanta.
la noi e si chestia ca el e in pragul pensiei, iar eu proaspat intrata in campul muncii(din iulie anul trecut) si acu ma apuc iara de facut copii :)
ma duc si eu sa fac o cafeluta mica mica :)
revin, ca azi sunt tot pe acasa, sa mai aranjez pe ici pe colo, ca de maine la serviciu. iar Stefan mi-a stabilit programul de dimineata: mami, sa faci curatenie si mancare :0 asa imi zice dragul de el mereu, ca asta i-am spus ca e motivul pt care eu raman acasa dimineata si nu mai merg la serviciu (noi nu ne intalneam dimineata, ca eu plecam inainte sa se trezeasca el, air acum e Raiul pt el, ca il imbrac eu si ii dau lapticul ;)).
Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Asa auzisem si eu ca Botezatu i-a facut trusoul, dar Racusor mi-a dat o idee tare bune sa ii intreb pe cei care fac costume populare, ca parca costumasele alea clasice de botez nu ma incanta prea tare. Sorina LA MULTI ANI!!!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!!!!! Si eu mai vreau neaparat o fetita...ma gandeam sa mai incercam , cand o avea Raul cam 8 luni, nu stiu daca nu e prea repede, bine, acum mi-e usor sa vb, sa vedem cum ne vom descurca cu 1 copil...plus ca al meu ma ameninta ca nu stie sa faca fetite Noapte buna, somn usor Paula, 31+ cu , Raul Codin AMR 8 saptamani |
la capitolul fetite ridic si eu 2 degete ..adika ma inscriu ...dar asa peste 1 sau 2 ani
Oana 33+ AMR 6- Matei
racusor2010 spune:
Oana bravo...odihna si relaxare
si eu sunt de azi in concediu de odihna ca pana acum medical...
si de pe 2 iunie prenatal...uh....
victo deci asculta copilul da? curatenie si mancare
Bulina 33+ cu poznas
racusor2010 spune:
Florentina, sanatate sotului! sa se faca bine, sanatos pentru bebe
Bulina 33+ cu poznas
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Florentina, sanatate sotului! sa se faca bine, sanatos pentru bebe Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
si multumiri de incurajari racusor, bumbleebe
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***