Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor eu va urez somnic dulce....
maine dimineata la prima ora vine sotiorul drag acasa..cu placinte bune facute de mama
ma duc la

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fete dragi, salutari si de la noi!

Multumesc celor care s-au gandit la mine Mycya, Btz, Crispro, Laurika, Michelle si toate celelalte fete, scuze daca omit pe cineva, inca nu am recuperat toate capitolele...

Datorez lunga absenta problemelor cu munca... au fost 2 saptamani ingrozitor de stresante, dar am reusit sa ne apropiem de final... de la 1 iunie ne retragem oficial din una din firmele in care eu si sotul eram asociati, desi cu pierderi financiare care ne schimba radical situatia si planurile, dar speram din suflet sa ne descurcam.

Bebelul nostru este bine, chiar a fost foarte activ in ultimele zile, mai putin in seara asta.. Dar o pun pe seama oboselii. Aseara am avut burtica cam tare si incepusem sa ma ingrijorez, dar pana dimineata eram ok.

Am apucat sa citesc ca Mirela are puiut(i) in burtica! Felicitari, ma bucur din tot sufletul (stii ca ti-am spus ca eu simt ca va fi cu noroc)!!! Sa dea DD sa duci sarcina cu bine la termen si sa te bucuri de puiul sau puiutii tai!!!

Voi incerca sa recuperez treptat capitolele care s-au adunat, desi mai am si saptamana asta de rezolvat ultimele detalii cu iesirea noastra din cealalta firma..

-ici multi si multa sanatate tuturor burticilor si tie, Maya!

Azi am intrat si noi in saptamana 29! Trebuie sa-mi actualizez saptamana

Elena 26+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Proba cu semnatura cea noua

Elena 28+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinariu, noapte buna va doresc, noi abia am sosit din oras, am mai facut mici cumparaturi (gen unghiera, termometru, betigase...) si ne-am oprit sa mancam la chinezi (a invitat printesita in cinstea surorii ei!!!).

am descarcat si cateva poze din Gibraltar, o sa pun link-ul apoi la semnatura, langa catelus, sa va amintiti si de el...

va , burticute!

32+ AMR 7+ www.animalut.net/user/anca-maria.html" target="_blank">catelusul printesitei are nevoie de voi........Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

POZE CAMERA,adica doar zugraveala facuta azi,ca restul e demontat ,maine le asezam.

RODYCA superbe pozele ! sunteti o familie frumoasa,ai o fata scumpa foc-printesita ta,si ai sa razi dar imi plac sandalele tale rosii de mor !
ati avut o vacanta de vis !

27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Nici eu nu stiu in orice moment al zilei.
Cand da cu capul in col stiu sigur ca este capul in jos. Cand scoate prin burta un picior asa ca o ascutitura imi dau seama ca-i piciorul, genunchiul n-ar putea sa-l plimbe pe o distanta mare, cu manutele nu lovesc asa puternic.
Dar daca nu misca nu pot fi 100% sigura.

Ce-o fi cu Anca_vlad ca n-a scris azi. Nici Alina2005, nici Ramo, Carla e la spital.

Tina, parca Sheri mai ia Arefam, nu stiu cat de mult.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+ Iulia Alexandra

suntem bine am avut ceva zile mai plice, am fost la controale bb are aproape 1000g si 37cm!

in rest decar razboi soacrei ca m-am saturat sa fac pe fata buna si amenajam camera copiilor adaptari cat de cat!

schimbat una alta!

astept sa vina sa i-a masuratori pt jaluzele tip black-out si sa monteze sina pt perdea sa schimb plafoniera!

chestii mimore pt ca daaca e si baietel si fetita...dar vb cu sotul sa facem un schimb la 4 camere undeva sa fie aproape si de scoala si de gradi...bb va merge la aceeasi gradi unde a fost vlad!

Am vrea undeva in zona panduri mariott, nici nu avem pretentii...dar caum stam la prosper! Asa ca vrem sa pastram zona!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

si pt ca sunt cea mai matinala si nu am mai facut nani de la 5 sa va mai spun ca am colul de 4 cm si inchis a facut fata cu brio contractiilor si nervilor din ultimile zile!

am citit si din urma....declar ca la alta odiseea nu ma mai bag!

gata mi-a dat DD pereche sa ii cresc frumos si sa le asigur o educatie frumu de acum!

in rest sa fim sanatosi ca cezariana e programata intre 5 si 10 august!

pot sa cer prenatal...si cu 655 tot stau acasa pana in primavara!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

chiar asa ... nu a mai facut nimeni ochi...

fug sa mai trag un pui de somn ca vad ca bb a terminat cu tumbele de dimineata!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Daca intradevar bebe print a purtat trusoul lui bote!! ( ma surprinde tocmai pt ca bote a mers la toate posturile tv sa arate ce cadou ii face el printului),
Eu totusi cred ca trusoul de botez a fost fcut de cineva in domeniu! Dar printii nu se implica in drepturi la replica telenovelistice gen bote si bianca!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

din cate stiu i-a facut si bote trusou, dar nu asta popular...micul print a purtat un costumas traditional din Maramures si chiar a avut si un clop in miniatura

doar ca era marisor micul print, eu cred ca avea vreo 6 luni...si ziceau astia la tv ca avea 7.5 kg e mare, e mic, ca nu imi dau seama

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata delfinariu

Carmen bafta astazi, sa nu te agiti, nici cu pregatirile dinainte si sa fie totul bine, sa vii acasa repede

Rodi ce frumos e in Gibraltar! o excursie de vis! maimutelele alea sunt bestiale, am vazut si unele cu puiuti o familie frumoasa foc ! sa fiti sanatosi

larisa gata, azi vine sotul cu bunatati...

fetele si eu ma mai bag la o odisee, dar peste vreo 2-3 ani asa poate ne iese si noua pereche

aelita foarte frumoasa si vesela camera

anca ma bucur pentru vestile bune, asa poate stai relaxata ca nu o sa fie ca la vlad si ca o sa ajungeti cu bine la 5-10 august, cand e programata cezariana

puiut sanatosi sa fim, ca daca suntem sanatosi avem si putere de munca si nu ne lasa Doamne Doamne de izbeliste. o sa vina si bebe acum o sa vezi ca o sa treceti cu bine peste perioada asta mai grea dpdv financiar..bine ca v-ati mai linistit si macar ati luat o decizie

de azi gata, sotul la serviciu si vine iar mama la noi dar fara dulciuri, ca iar m-am certat cu cantarul trebuie sa pap din nou la ore fixe si doar fructe, ca altfel vad ca ne suparam

mi-a facut prietena comanda la mothercare le primesc weekendul viitor, acum sa vedem cum se descurca prietenul care le aduce din Londra cu toate cutiile alea ma simt cam prost ca am apelat la ei

o zi usoara si frumoasa!!

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput