Leoaicele DC **51**
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Salutari!
Nici o miscare pe aici?
Io's de aseara indoita in doua,cu o criza de lumbago.
Dimineata n-am fost in stare sa duc copilul la scoala.
In rest ..cald si naduseala.Poate trage o ploita sa ne racorim.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Annie80 spune:
Neata, cafea
si eu in dureri....spate , burta , ovare
Azi avem ultima zi de scoala, deci Katty, Adi si noi suntem absolventi de Cl 1... daraici e fara coronite, festivitati :(
si noi ne coacem...dar am impresia ca aici e mai racoare ca acolo 31-33 grade, dar umiditatea pana la cer
pup u all!
adi69 spune:
Fetelee..imi dati o idee ce sa fac dulce ptr serbare?
Sa nu necesite stat mult in picioare ca nu ma tine spatele.
Chiar nu mai stiu ce sa fac.Ceva sa se poata manca usor,fara prea multa mozoleala,dar sa fie si bun si usor de facut.
Si ieftin..:)
Am facut inventar si am gasit asa: oua,zahar,faina,iaurt,ulei,ceva gem de caise,gutui,cacao.lapte praf,untura si vre-o suta de grame de ciocolata.
Voi ce ati face ca mie nu-mi mai functioneaza neuronii..cred ca-s slab alimentati cu sange-care s-a oprit tot la sale si-mi zvacneste pe acolo..:(
Annie80 spune:
ma doare capul rau... cu gandul la Adi, incercam sa ma logez Adi .... normal ca nu a mers
adi incearca cupcakes .. le poti adapta dupa "ce ai prin casa, multi le folosesc aici in loc de tort pe la aniversari
bafta, si sa ne arati poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Neata!
Incerc si eu...chec crezi ca le-ar placea?
2-3 checuri, taiate felii, nu stai mult in picioare si e si usor de dus, prezentat pe tava, eventual cu glazura de ciocolata deasupra sa-i atraga!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
fetele
am citit tot, vad ca ma ignorati total voi fetele din Bucuresti dar va mai stresez eu cu intanlirea dupa ce ma eliberez la servici...asta pe la inceput de iulie, aseara al plecat la 8 de la munca, cu o seara in urma la 8.30h asta dupa ce am avut si fata cu mine, imi e mila de ea saraca, si-mi e necaz ca o chinui degeaba pe acolo (degeaba pentru ca nu vad niciun leu in plus la salariu, ba chiar imi ia 25%) o sa trebuiasca sa ma duc si sambata / duminica de la 8 la 13h dar sper ca nu saptamanal, asta doar pana terminam cu cei din clasa a VIII-a.
nu va mai stresez cu ale mele va
Gabi , ma bucur ca ai scapat de comisii
Adriana , super pozele de la voi din curte iar Catalina ta e o frumoasa! imi place parul ei si zambetul
Annie , poze de sf. de an scolar nu ne arati?
Katty , mi-au placut pozele voastre de sf de an scolar, e un dulce Robert al vostru, baiat mare deja!
o sa revin si eu cu poze ca am muuulte rau dar nu am descarcat din aparat
adi69 spune:
Salutari!
Noi murim de cald..voi?
Am facut pana la urma doua portii de chec simplu,economic, cu rahat si cacao.Una jumate am dus-o la cimitir dimineata(au facut ptr soacra mea de 20 de ani),jumatate,adica o coronita mica o duc acusica la mamica unui coleg de clasa ,unde ne strangem sa facem coronite.
Ptr serbare am bagat la frigider o/un... ceva. Nu stiu ce va fi pana la urma,am facut un blat de cacao si unul mai mic alb,din pandispan,crema juma de ganaj,juma de frisca cu lapte condensat.Voiam sa-l imbrac in pasta de zahar,sa-l portionez si sa pun pe fiecare portie cate o litera si un numar sa fie ca niste prajituri..dar mai vad dupa cum am timp.
Catuta,mersi de complimente.
Eu n-am vazut poze de la serbarea lui Andrei..de ce?
Ma uit mai in urma..dar nu acum caci trebuie sa fug.
PS:
Spatele tot nu mi-a trecut,sper sa nu fiu fortata sa merg la spital..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Adi, n-ai vazut poze ca nu le-am pus inca aici! Catuza le vede ca are tot cont pe picasa si-i apare cand imi actualizez eu albumele!
Uite poze, si de la serbarea de marti si de la festivitatea de ieri. Pozele de marti sunt foarte multe ca am trimis adresa si catorva parinti!
Revin pe seara, ca acum fug de la munca!
Catutza, saptamana viitoare sunt in concediu, cu drag as vrea sa ne intalnim!
Si aici e cald, cel putin eu asa am inteles, n-am iesit inca de dimineata si pana acum adica..aici avem AC!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Fata mea cea fricoasa in a merge singura(face cate max 5 pasi )ma ia de mana deget si plecam sau ii pun hamul si pleaca cu el
(deci hamul stie cum e cu mersul) e o cocotata...Ea nu doarme in patut de ffff mult dar nu-l stransesem depozitam in el lucrurile la care nu vroiam sa aju7nga ea(andrele,crosete,margele forfecutze,cuttere,fimo,margelutze,nasturei....
)In general eu imi faceam treaba in bucatarie cand venea al meu de la servici,,,caci mi-am inchipuit ce o duce capul...dar cum al meu are lucrari in deplasare si vine la o luna si sta de sambata pana duminica seara
)...am inceput sa fac cate ceva si ziua.
Azi spalam vasele si deodata s-a facut liniste (nu-i auzeam gura ei),Bogdan comenta la filmul shrek3...vin fuga n-o vad...sarise in patutz peste toate cele enumerate.Nu stiam ce sa fac mai intaii...
Am luat-o zambind (ca sa nu-i vina ideea sa se miste),am verificat-o nu avea absolut nimic...apoi m-am apucat de treaba strans patutz,gasit al loc (pe mobila a maruntisurilor....).Acum e nervoasa ca nu mai are locul de sarit....iar eu ..caut sa vad ,sper inaintea ei pe unde va vrea sa se urce sa escaladeze.
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!