Leoaicele DC **51**
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
neata,
pe fuga ca n-am baterie...
Copilutz, ce Dos impecabil..super, eu va trebui sa ma straduiesc mai mult !
pup u all o zi faina, cica aici au anuntat furtuni cu tunete si vant puternic... inca luceste soarele, dar sper a o furuna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aeperju spune:
Poate va era dor de noi:
http://community.webshots.com/album/577868201NpDIxb
Emma si Andrei (21.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello,
Emma, cum sa nu ne fie dor, multumim de pozele cu puiul frumos! Ce dulce e in poza "pisoias" , iar unde sunteti voi doi, ziceti ca sunteti frati, seamana cu tine bucatica!
Copilutz drag, ce frumos e goblenul tau! O sa le pun si eu pe cele de acasa, nu pe cel terminat ca nu stiu pe unde e pus! Ma bucur ca sotul tau e bine si nu are glaucom!
Annie, deci vin furtuni pe la voi...va mai racoriti si voi!
Dany, tinem pumnii mamei tale, sa DD sa fie bine!Felicitari pentru inspectie!
katty spune:
Neata!
Haideti la o cafea!
E saptamana cand copilul meu devine "absolvent" de clasa I! Maine avem serbarea si banchetul! Joi e festivitatea de decernare a diplomelor...asa ca...am baiat mare...tu, Adi, cum esti? Va pregatiti si voi, nu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
neatza
a fost superb in excursie dar foarte obositor inca nu-mi revin....
saptamana asta am fosrte mult de munca asa ca nu stiu cat o sa intru, va
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katty Hello, Emma, cum sa nu ne fie dor, multumim de pozele cu puiul frumos! Ce dulce e in poza "pisoias" ![]() Catalina & www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Robert-Andrei ![]() ![]() |
ha ha! Multumim frumos!
Emma si Andrei (21.09.2007)
adi69 spune:
Salutaree!
Asa este Katty..saptamana asta avem absolventi,doamne cand trece timpul asta!
Catalina are serbare sambatata asta.
Vineri avem sezatoare-parintii vor face copiilor coronite ,asa cum cere traditia scolii .Coronite vor primi cu torii..asa cere domnul invatator..:)
Mai trebuie sa fac un tort..in care sa se regaseasca ..cat de cat..povestea lui Radu si calatorie lui (impreuna cu copiii) in cautarea literelor.
Punct.
Nu-mi da prin cap inca nica , nici o idee..nik.. Nu pot sa pun pur si simplu niste litere pe tort..dar mai am timp sa ma gandesc.
Acum,am vesti noi!
Am pozat ieri primul dovlecel din gradina meaaa..nananaa.
Am patru tufe de dovleci,pline de flori,printre care si un dovlecel de cinci cm..haha..abia astept sa creasca..il fac tablou..hihi.
Capsunile,vre-o cinci buline mici,n-am apucat sa le trag in poza ca le-a papat repede Catalina.
Mai am si cateva floricele la vita de vie, la rosii si la hatmatuchi,castravetii se infoaie si ei in pene,poate reusesc si ei cateva floricele,iar pepenii rosii si galbeni au scos nasul la aer.
Am pus si rasaduri de salata ..nu stiu daca se vor prinde.Mai vedem.
Cam cald insa si n-am timp sa merg sa ud zilnic saptamana asta.Pleaca Catalin la Bucuresti,eu cu restul..las ca vine ea vacanta!
Danny,multa sanatate mamei tale..Doamne ajuta!
Ce fain ca va intalniti cele din Bucuresti!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
azi am incheiat alergaul pe anul acesta pentru Bogdan...cu depus hartii si hartiutze oficiale...valabile pana la anul in aprilie....
Sper de acum sa fiu mai odihnita(visatul nu costa nik....nu-i asa)
all
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
katty spune:
Hello,
Dodolina, ma bucur ca pentru 1 an v-ati linistit un pic! Doamne ajuta!
Adi, nananana, vrem poze cu dovlecelul din gradina si cu restul trufandalelor! Pai, te lauzi si atat? Dovada! Vrem dovada!
Cat despre tort, abia astept sa ni-l arati, sunt convinsa ca vei gasi in imaginatia ta ceva special pentru el! Cum ai zis tu cu litere pe el ar fi super! Sau sa pui un avion mic, si deasupra litera A, un balon, si deasupra un B, o carte si deasupra un C, etc, cateva litere sau sa faci chiar tortul in forma de carte (Abecedar!!!)
adi69 spune:
Dodo,bine ca ai terminat!
Katty,io nu stiu daca mai fac tort,ca barbata-miu nu e prea de acord..
La serbari e traditie sa aduca parintii ceva dulce(facut in casa..) pentru bufetul de dupa.Insa se pare ca numai eu si ocazional cate inca cineva a respectat traditia,iar Catalin nu mai e de acord sa mai duc..
Ar trebui sa fac un tort care sa ajunga la 20 de elevi , plus fratii si surorile aferente(eventual parinti) cati se aduna la serbari,plus pasta de zahar ptr figurine si litere..plus farfurii,servetele si lingurite..se ajunge pe la 200 lei,daca nu depaseste.
Adunat la banii ce i-am dat pana acum la scoala,100 ptr carti,coronite,flori,plus banii ce se vor strange ptr "atentia" dl invatator..plus bani ptr curatenie in clasa inca 150(daca or ajunge),plus ce am cheltuit saptamana trecuta cu spectacole si festivaluri,plus ce vor mai cere ptr serbarea la balet(inchiriere sala,bufet,profesoara..)
A! Mai vrea si in tabara de creatie,70 ron ,o saptamana..la scoala,de la 9 la 4.
Am pus poze