Ghiocei de martie-aprilie 2009***210***
Raspunsuri - Pagina 7
pisigri spune:
Felicitari surioarei! Lasa, important e sa aiba o sarcina cit mai usoara si bebe sa fie sanatos..."culoarea putzuricii" (am citit asta ieri undeva pe forum si m-a distrat teribil) e mai putin importanta
. Vorbesc eu, care ziceam non stop ca tre sa fie fata ca altfel fac schimb in maternitate :))
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Felicitari surioarei!
Dodo, faci niste lucruri foarte frumoase...si foarte migaloase, eu n-as fi in stare!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
cativ13 spune:
studiez intens pozele

si bomban in gand-nici macar in soapta- apoi mergem in parc ca a dat soarele dupa o ora de ploaie...poate in toamna ne bagam si noi la intalneala dar nu mai zic nimic dinainte k iar se trezesc astia da faca sedinta de Q sau training de produse
Dyanna, felicitari surioarei
sigur se vor descurca si va fi bine
si felicitari si tie pt nuneala...poze?Pisigri, eu sunt cu comanda ca am o prietena care mai are o prietena etc. si sigur ca te primim -unde-s multi puterea creste
vorbim maine sa aveti o seara placuta
mami de Silvia Ioana
novus spune:
Dyanna, feliciatri surioarei si sa fie sanatos bb ca sexu' nu mai conteaza, acum
!!
Pisigri, inca nu am ajuns la o concluzie dar studiez variante astfel incat sa fie accesibil si celor din Buc ca noua ne e cam la fel de departe oriunde !
Cativ, dau sfoara-n tara pt comanda ? ca am si eu doritoare
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Dyana, wow! Felicitari surioarei iubite, sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Pisigri, eu nu mai comand de la Aramis ca mi-s cam supa' pe ei ca una comand si alta trimit 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Pisigri, acu' mi-am dat seama ca m-am bagat ca idioata in seama; am facut ca-n banc:
Noaptea pe la 2, 3 suna cineva insistent la usa unei tipe care, evident, dormea. Merge tipa, speriata, la usa:
-Cine-i?
-Dvs. ati dat anunt la ziar ca doriti ore de franceza si pian?
-Da.
-Am venit sa va spun ca pe mine sa nu va bazati! ![]()
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Dodo, minunate lucrusoarele facute de tine 
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Bianca, ca se murdareste Vladimir inteleg da' nu te face si pe tine varza cind il iei in brate? Oricum, mortal filmuletzu', mortal Vladimir pentru care am eu, asa, o slabicine aparte 
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Merg sa-mi aranjez cumparaturile de la supermarket si sa ma scald, poate bag si o pipa, 2
Revin apoi; sper sa fie mai aglomerat pe aici; daca nu, oi intra pe la Montignace ca in ultima saptamina mi-am facut rau de cap si vorba ' ceea "non si vede, ma si sente" 
A, uitai sa zic ca am admirat si printesa mica Luana;
Ayla de ce nu mai esti...cum erai? ![]()

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Pisik06 spune:
Seara buna!
Ma bucur ca v-au placut pozele. Eu astept sa vina si restul de excursioniste sa isi povesteasca impresiile.
DYANA, super veste
. Bravo surioarei si o sarcina usoara
Am vazut si eu pozele cu Luana, frumusica si cocheta si filmuletul cu Vladimir
. BIANCA, tot respectul pentru tine
INAPREDA, haios banc![]()
Azi am scapat de vizita la soacra, am facut si un strop de shopping, adicatelea i-am luat Anei adidasi, ca ma stresam toata ca ea e singurul ghiocei fara adidasi, nu de alta dar sunt f practici. Asa ca, per total, declar o zi satisfacatoare, minus durerea crunta de cap pe care am avut-o pe la 5.
Am fost si in parc unde ne-am vazut cu nasii si ne-au dat si sandalele pe care ii rugasem sa ni le ia, ca nu se gaseau decat in mall-ul de langa ei, adica Berceni, asa ca acum are Ana incaltari de sezon. Ii mai trebuie o pereche de sandale mai deschise, dar e timp.
Ana si-a incheiat seara cu o cazatura zdravana pe burta
. Am pus-o pe lada de la cuier sa o descalt si am mai lasat-o juma de minut cat am scos ceva din rucsac, timp in care eram cu ochii pe ea. Si chiar sub ochii mei a facut un plonjon pe burta direct cu mecla de pamant
. S-a ales cu o umflatura sub ochi, de bine ce i se vindecasera nasul si fruntea. Nu de alta, dar tre' sa facem pereche pe masura lui ginerica, nu?![]()
Si apropos de ginerica, da cuscra, ai observat bine ca Ana are aere de shefa. Vai si amar de ala care ii iese din cuvant
.
Am fugit si eu sa ma pregatesc de nani, ca nu am apucat sa ma odihnesc dupa mini-vacanta![]()
Noapte buna!
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente