Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele am pus poze cu patutul aici
Restul camerei cand e aranjata

F frumos!!!Sa il folositi cu mare drag, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de Leti!

am si eu o intrebare...am vazut ca multe dintre voi ati optat pt aparatori, pt 1/2 de patut, adica 3 piese... De ce?
Eu ma gandeam sa le iau pt tot patul

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

carmen ce frumos arata aranjat, sa dea Domnul sa doarma fericita, sanatoasa in el si sa aibe numai vise frumoase!

Asteptam cu interes si restul pozelor!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carmen f frumos asa am si eu in cap sa iau numai ca putin cu roz ca peretii sunt varuiti cu alb si pana ii fac camera ei sa nu fie prea incarcata cu roz.abia astept sa vad poze cu Leti in patutz.dar poze cu burtica ta cand vedem?

Bianca 29+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici.Off ce rapide sunteti la scris,abia abia am recuperat de citit
Roxana LA MULTI ANI sotului tau ,iar Antonia e o dulcica cu strugurelul.Mmm ce bine suna tort de capsuni,cred ca o sa fac si eu saptamana viitoare
Mycya drum bun si fara evenimente rutiere.Sper sa ajungi rapid la un calc sa ne dai de veste da?
Racusor LA MULTI ANI si sa dea DD sa aveti o casnicie frumoasa in continuare.Petrecere placuta
Adriana poate sotul tau trece prin momente grele,sper sa reusiti sa va intelegeti.Frumoasa faza cu desenatul pe burticuta.Te
Ariana off prin cate treci tu pentru bebelinul tau.Cu siguranta vei fi o mama excelenta.
Aelita cu intarziere LA MULTI ANI baietelului tau cel dulce.
Anca vaii prin cate ai trecut tu pana la 3 anisori a lui Vladut.Sper sa fie mai bine acum.
Carmen ce faci?Cum te mai simti?
Bumble ambele nume imi plac foarte mult.
Otilia ai 2 fetite superbe
Enik eu iti votez pisicuta zi de zi.Am salvat link-ul la bookmarks
Laurica ce mai faci draga?
Crissy pana la urma unde vei naste?Spuneai ca ai dori la Iasi
Dragaica si eu am aceeasi tensiune si pulsul cam la fel.Mai multi medici au zis ca e ok in perioada sarcinii
Carla multa sanatate tie si bebelinilor.
Eu mor de somn,dar tre sa facem bagajul ,speram sa plecam maine dimineata,sa vedem ce rezolva tata cu masina,caci a noastra e prea mica pentru cate bagaje avem noi.Luam toata casa
Eu de sotul meu am numai cuvinte de lauda,desi poate nu stiti povestea noastra,noi avem foarte putin timp de cand suntem impreuna.Bebe a aparut pe neasteptate si desi eram amandoi cu zurluci in cap ne-a maturizat extrem de mult.Eu nici nu ma asteptam el sa reactioneze asa bine la aflarea vestii,colegii mi-au spus ca a plans cand le-a zis.Mititelul.Acum imi este alaturi mereu,zi de zi,ma sustine,ma intelege cand urlu la el degeaba,cand ii cer ceva nu ezita si nu comenteaza,mai zice el cate ceva da in gluma,e un bucatar bun si foarte harnic in toate.Se simte prost ca nu imi poate oferi conditii materiale excelente,dar in schimb mi-a dat sufletul si asta e de ajuns pentru mine.Plus ca are grija de mine dpdv estetic .ma vopseste,ma epileaza,stie la ce saloane sa ma trimita (si eu am lucrat ca agent la saloane insa cum am pierdut legatura cu toate,el mi le-a refacut).E un sot fantastic si punct.Gata ca m-am intins ca o placinta.Insa cine stie cand ne mai auzim,acolo nu avem net momentan si pana cand ne vom pune dureaza
Va pup

32+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Aelita

Bianca 29+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mersi fetele si eu abia astept sa vad toata camera, arata ea deja promittor, dar mai am putin!!
Am luat o aparatoare (e de fapt o bucata), ca asa mi-a recomandat, nu stiu ma gandesc ca e suficient daca vad ca se loveste iau pt tot patutul! Care e fff solid!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Btz_ovi o sa va scriu imediat cum ajung acasa la sot si eu ca tine am bagaj ogramadaaa,si mai am si de adus de acasa

Bianca 29+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
cat despre rosiile care le stropesti si se inrosesc in 2 zile...asa e! Exista aceasta solutie! Am auzit si eu dar noi nu am folosit.

Noi avem o ferma vegetala si avem si un solar, dar nu am recurs la aceasta procedura.

Ce frumos, pe unde aveti ferma? Ce mult ma atrage si pe mine ideea unei ferme! Si unde gasim rosii de la tine?

26+

E in Braila, terenul fermei este chiar intravilan, e pe centura Brailei. De acasa si pana la ferma fac 10 min, de mers cu masina.
E f frumos, de cele mai multe ori cand merg acolo ma relaxez, binenteles in weekend...ca in cursul saptamanii e haos.

Acum nu am mai pus nimic in solar pt ca nu are cine sa-l administreze.
Ferma se axeaza pe cultura mare (grau, floare, soia, rapita, porumb) Mie imi placea sa ma ocup de el, dar de cand am ramas insarcinata...binenteles ca aveam oameni dar lucram si eu cu ei.

Acum ne-a invitat un cumnat la un gratar de peste, dar mai pe seara am sa va pun poze (cu burtica dar si cu solarul)...sper sa ma simt bine!

Va pup si o duminica placuta in continuare!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Tina distractie placuta la gratarel si sa stai cumintica pe scaunel

Bianca 29+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mi-a adus tata cirese de curte de la vecinul nostru.Mmm ce gust bun au.
Legat de verdeturi:mama sta la curte,dansa planteaza mereu rosii,castraveti si restul,asltfel incat vara nu numai ca nu cumparam nimic,dar au un gust deosebit de bun si fara chimicale.100% naturale.Iarna le pune la frigider,face zarzavaturi,asa ca noi suntem asigurati.Mai cumparam din piata primavara de pofta,dar nu exageram.
Creste gainuse,desi nu sunt multe (cam 10 buc) fac destule oua incat nu avem nevoie sa mergem la market,iar cum stiti si voi borsul de gaina de curte e cel mai gustos.Chiar si cand stateam la apartament,mereu mergea la tara dupa verdeturi si carnita.Ne-a invatat sa mancam cat mai natural,fara toxine si asa o sa il invatam si noi pe junior.Cred ca de asta ei sunt asa sanatosi la varsta lor.

32+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput