Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

OTILIA nici ai mei nu se suporta sa se atinga in somn ! asa ca unul se pune in dreapta,unul in stanga.dimineata cand raman doar eu in pat,ca tati pleaca la 6-7,si fiecare isi stielocul.
daca vin peste noapte ,ne cam inghesuim,adica ne baga pe noi magarii la mijloc,si ei la margini,nu suporta niciunul la mijloc.si atunci ori duc unul din ei inapoi dupa ce a adormit,ori pleaca tati cu coada intre picioare la ei in camera in paturile lor
S-a intamplat ca ei sa simta ca el pleaca si sa se tina dupa el ,si eu sa raman in ditai patul singura,si pe ei sa ii gasesc pe TOTI TREI intr.un pat mic !
lor le lipesc paturile(au doua paturi,unul se baga sub celalalt,si se ridica seara) ,tati se pusese intr-un pat,ei doi dupa el calare unul la stanga unul la dreapta.se muta in celalalt pat,ei iar calare pe el,ca in final asa i-am gasit,inghesuiti toti trei intr-un pat de o persoana,stalciti sforaind.

27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

larisa, va invit si pe voi, ca e mare e un tort de visine, dar nu stiu inca cu ce umplutura am vazut ca are glazura de sirop de visine...

o sa ii fac o poza mai tarziu, ca arata tare bine

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

pai poate dupa 1-2 luni de la nastere ne vedem si noi fetele din Bucuresti macar, cu bebii in parc. Cu piersicutele de la Alexia am iesit si a fost super fain.... Bine era daca imi dadea prin cap sa organizam ceva si inainte de statul in pat..of proiectele si munca asta....

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

aelita, nu am scris mare lucru, dar nu se astepta si asta l-a dat gata "Draga tati, Rebeca Stefania si mami vor la primbare. Multumim" - ceva de genul asta.

larissa, eu sunt de acord.

33+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pe fiica-mea daca o intreb cum o cheama zice Elise Negara Stefania. Si doamne-fere sa o corectez...

bumblebee, eu am o pt Stefan / Stefania, dar parca Victor Andrei se potriveste mai bine cu numele. www.sfantulandrei.info/" target="_blank">Sfantul Andrei este ocrotitorul Romaniei.

tina, numele+prenumele suna f bine

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu ma bag

Adriana, ce frumos ai scris nu putea tati sa ramana impasibil

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

se trezesc si vin singuri la mine fara plans,fara galagie,se mai baga o tura la mine in pat.
unul in dreapta unul in stanga.
sa vedem al treilea unde o sa se bage!

O sa vina la tine in brate, ca doar n-o sa ramana mai prejos

Si eu m-am emotionat privind filmuletul de la larisa

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele am pus poze cu patutul aici
Restul camerei cand e aranjata

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
cat despre rosiile care le stropesti si se inrosesc in 2 zile...asa e! Exista aceasta solutie! Am auzit si eu dar noi nu am folosit.

Noi avem o ferma vegetala si avem si un solar, dar nu am recurs la aceasta procedura.

Ce frumos, pe unde aveti ferma? Ce mult ma atrage si pe mine ideea unei ferme! Si unde gasim rosii de la tine?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cineva imi zicea...ca oricat am incerca sa ocolim toate prostiile din agricultura e ff greu atat timp cat nu e crescut la tine incurte!...din pacate ne ramane varianta sa ne adaptam .... la ce avem la dispozitie!

Dar lasa ca imi fac eu casuta mea pe pamant si o sa imi fac si un micsolar si promit ca o sa am puii si gainile mele!

macar atat!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Carmen , ce frumos arata!

33+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 !

Mergi la inceput