Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Tina, imi place Eu am venit cu Stefan, sotul cu Andrei. Ungureanu Victor Andrei Ungureanu Victor Stefan Stiu ca bb meu e invingator, si-i multumesc lui DD pt acest dar Am gasit mai multe semnificatii Andrei: al poporului/ razboinic Stefan: coroana/ purtatorul coroanei Eu sunt in orice caz topita, chiar m-am uitat pe un site si am cautat mai multe trasaturi ale caracterului in functie de nume, la mine s-a potrivit in linii mari Alina 29+ cu ![]() gargarita |
eu recunosc ca asta cu semnificatia numelui mi se pare ceva superficial, pueril...ca si horoscopul.
Pentru mine e important Sfantul ocrotitor al copilului. Sfantul ocrotitor are o mare importanta pentru viitorul unui om. In cazul tau si Andrei si Stefan sunt nume de sfinti.
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui Mycya Tina mie imi place asa cum suna si cu numele de familie. ![]() |
ma bucur!

tina
30+ cu 
AMR 9+ si vine
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 si mie imi place tina....suna bine |
Merci mult!

tina
30+ cu 
AMR 9+ si vine
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Tina, imi place Eu am venit cu Stefan, sotul cu Andrei. Ungureanu Victor Andrei Ungureanu Victor Stefan Stiu ca bb meu e invingator, si-i multumesc lui DD pt acest dar Am gasit mai multe semnificatii Andrei: al poporului/ razboinic Stefan: coroana/ purtatorul coroanei Eu sunt in orice caz topita, chiar m-am uitat pe un site si am cautat mai multe trasaturi ale caracterului in functie de nume, la mine s-a potrivit in linii mari Alina 29+ cu ![]() gargarita |
Si Victor si Stefan au rezonanta puternica, pot fi foarte bine folosite ca prenume unice. Andrei mi se pare ca merge bine cu Victor.
Mie imi place sa pun prenumele inaintea numelui cand pronunt.
Cel mai mult imi plac Victor Andrei Ungureanu sau Stefan Ungureanu.
Puneti numele in propozitii sa vedeti cum va place voua.
Tina, Tudor Gabriel Cirstei suna foarte bine.
Aelita
, mereu ai o vorba buna pentru noi toate.Esti o norocoasa ca te lasa copiii sa dormi bine. Eu acum dorm cu Elisa, cu Ana am dormit pana la aproape 5 ani
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+
Iulia Alexandra
bumblebee spune:
Larisa, tocmai pt ca sunt nume de sfinti ambele inca dezbatem.
Trebuie sa il mai rostesc, sa vad care si ce sentimente imi trezeste. Ambele variante sunt sonore, acum am inceput cu toate curiozitatile de rigoare, cum o arata, cum o fi prmul zambet, daca o sa fiu lesinatoare sau bocitoare sefa, offf, mi se umple sufletul cand ma gandesc ca ma apropii cu pasi mici, dar repezi de momentul marii intalniri.
Alina
29+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
bumbleeblee, eladea, mycya, tina, bamboletta 

Paula noi o sa ii spunem Andrei...Ioan e numele pe linie barbateasca in familia sotului si m-am gandit sa le fac o surpriza lui si socrului
socru mai ales a fost foarte mandru 
bumbleeblee eu am scris si am zis numele intreg (cu tot cu numele de familie) sa vedem cum suna...dupa aia am vb cu bebe putin sa vedem daca asta e numele potrivit...ca era Alexandru inainte
si acum simt ca Andrei e numele copilului meu
efa
Victor Stefan parca se leaga mai bine...
tina imi place Tudor Gabriel 
eu beau capucino cu biscuite cu ciocolata
...si va citesc...sotul face de mancare ![]()
si avem si tort pentru mai tarziu
a luat sotul si acum tot face misto de mine ![]()
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
tina_80 spune:
Aelita, asa ma gandeam si eu ca-i mai bine ca intr-o deplasare scurta sa folosim apa si prosopul. Merci de sfat!
Cat despre rosiile care le stropesti si se inrosesc in 2 zile...asa e! Exista aceasta solutie! Am auzit si eu dar noi nu am folosit.
Noi avem o ferma vegetala si avem si un solar, dar nu am recurs la aceasta procedura.![]()
tina
30+ cu 
AMR 9+ si vine

larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Larisa, tocmai pt ca sunt nume de sfinti ambele inca dezbatem. Trebuie sa il mai rostesc, sa vad care si ce sentimente imi trezeste. Ambele variante sunt sonore, acum am inceput cu toate curiozitatile de rigoare, cum o arata, cum o fi prmul zambet, daca o sa fiu lesinatoare sau bocitoare sefa, offf, mi se umple sufletul cand ma gandesc ca ma apropii cu pasi mici, dar repezi de momentul marii intalniri. Alina 29+ cu ![]() gargarita |
Sfantul Andrei a increstinat Romania de unde si normal ca foarte multi baietei sa ii poarte numele. In acelasi timp Stefan e un nume mai rar. Cand strigi Andrei in parc raspund cel putin 2-3 copilasi. Oricum cred ca voi v-ati propus sa il strigati Victor nu?
Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 bumbleeblee, eladea, mycya, tina, bamboletta ![]() ![]() Paula noi o sa ii spunem Andrei...Ioan e numele pe linie barbateasca in familia sotului si m-am gandit sa le fac o surpriza lui si socrului ![]() bumbleeblee eu am scris si am zis numele intreg (cu tot cu numele de familie) sa vedem cum suna...dupa aia am vb cu bebe putin sa vedem daca asta e numele potrivit...ca era Alexandru inainte efaVictor Stefan parca se leaga mai bine... tina imi place Tudor Gabriel ![]() eu beau capucino cu biscuite cu ciocolata si avem si tort pentru mai tarziu Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
am zis eu ca numai fete intelepte pe aici. Foarte frumos gestul tau!

vreau si io tort..

Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
racusor2010 spune:
larisa, va invit si pe voi, ca e mare
e un tort de visine, dar nu stiu inca cu ce umplutura
am vazut ca are glazura de sirop de visine...
o sa ii fac o poza mai tarziu, ca arata tare bine 
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!