Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Tina, imi place

Eu am venit cu Stefan, sotul cu Andrei.
Ungureanu Victor Andrei
Ungureanu Victor Stefan
Stiu ca bb meu e invingator, si-i multumesc lui DD pt acest dar
Am gasit mai multe semnificatii Andrei: al poporului/ razboinic
Stefan: coroana/ purtatorul coroanei

Eu sunt in orice caz topita, chiar m-am uitat pe un site si am cautat mai multe trasaturi ale caracterului in functie de nume, la mine s-a potrivit in linii mari

Alina 29+ cu
gargarita

eu recunosc ca asta cu semnificatia numelui mi se pare ceva superficial, pueril...ca si horoscopul.
Pentru mine e important Sfantul ocrotitor al copilului. Sfantul ocrotitor are o mare importanta pentru viitorul unui om. In cazul tau si Andrei si Stefan sunt nume de sfinti.

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Tina mie imi place asa cum suna si cu numele de familie.

ma bucur!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

si mie imi place tina....suna bine

Merci mult!

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Tina, imi place

Eu am venit cu Stefan, sotul cu Andrei.
Ungureanu Victor Andrei
Ungureanu Victor Stefan
Stiu ca bb meu e invingator, si-i multumesc lui DD pt acest dar
Am gasit mai multe semnificatii Andrei: al poporului/ razboinic
Stefan: coroana/ purtatorul coroanei

Eu sunt in orice caz topita, chiar m-am uitat pe un site si am cautat mai multe trasaturi ale caracterului in functie de nume, la mine s-a potrivit in linii mari

Alina 29+ cu
gargarita

Si Victor si Stefan au rezonanta puternica, pot fi foarte bine folosite ca prenume unice. Andrei mi se pare ca merge bine cu Victor.

Mie imi place sa pun prenumele inaintea numelui cand pronunt.

Cel mai mult imi plac Victor Andrei Ungureanu sau Stefan Ungureanu.
Puneti numele in propozitii sa vedeti cum va place voua.

Tina, Tudor Gabriel Cirstei suna foarte bine.

Aelita , mereu ai o vorba buna pentru noi toate.
Esti o norocoasa ca te lasa copiii sa dormi bine. Eu acum dorm cu Elisa, cu Ana am dormit pana la aproape 5 ani cand n-a fost chip sa o mai pun pe Elisa in patut iar cu amandoua e foarte greu ca se loveau in somn. Asa ca a cedat Ana, a inteles ca e mare, are patutul ei si mai bine sa doarma in el. Uneori tot mai vine peste mine dar rarut. Sa vad cand si cum voi reusi cu Elisa. Ca si la aparitia Elisei, va fi musai ca bb Iulia sa doarma in patutul ei.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Larisa, tocmai pt ca sunt nume de sfinti ambele inca dezbatem.

Trebuie sa il mai rostesc, sa vad care si ce sentimente imi trezeste. Ambele variante sunt sonore, acum am inceput cu toate curiozitatile de rigoare, cum o arata, cum o fi prmul zambet, daca o sa fiu lesinatoare sau bocitoare sefa, offf, mi se umple sufletul cand ma gandesc ca ma apropii cu pasi mici, dar repezi de momentul marii intalniri.

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bumbleeblee, eladea, mycya, tina, bamboletta

Paula noi o sa ii spunem Andrei...Ioan e numele pe linie barbateasca in familia sotului si m-am gandit sa le fac o surpriza lui si socrului socru mai ales a fost foarte mandru

bumbleeblee eu am scris si am zis numele intreg (cu tot cu numele de familie) sa vedem cum suna...dupa aia am vb cu bebe putin sa vedem daca asta e numele potrivit...ca era Alexandru inainte si acum simt ca Andrei e numele copilului meu efa

Victor Stefan parca se leaga mai bine...

tina imi place Tudor Gabriel

eu beau capucino cu biscuite cu ciocolata ...si va citesc...sotul face de mancare

si avem si tort pentru mai tarziu a luat sotul si acum tot face misto de mine

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Aelita, asa ma gandeam si eu ca-i mai bine ca intr-o deplasare scurta sa folosim apa si prosopul. Merci de sfat!

Cat despre rosiile care le stropesti si se inrosesc in 2 zile...asa e! Exista aceasta solutie! Am auzit si eu dar noi nu am folosit.

Noi avem o ferma vegetala si avem si un solar, dar nu am recurs la aceasta procedura.

tina 30+ cu

AMR 9+ si vine

Mergi la inceput

Citat:

Larisa, tocmai pt ca sunt nume de sfinti ambele inca dezbatem.

Trebuie sa il mai rostesc, sa vad care si ce sentimente imi trezeste. Ambele variante sunt sonore, acum am inceput cu toate curiozitatile de rigoare, cum o arata, cum o fi prmul zambet, daca o sa fiu lesinatoare sau bocitoare sefa, offf, mi se umple sufletul cand ma gandesc ca ma apropii cu pasi mici, dar repezi de momentul marii intalniri.

Alina 29+ cu
gargarita

Sfantul Andrei a increstinat Romania de unde si normal ca foarte multi baietei sa ii poarte numele. In acelasi timp Stefan e un nume mai rar. Cand strigi Andrei in parc raspund cel putin 2-3 copilasi. Oricum cred ca voi v-ati propus sa il strigati Victor nu?

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

bumbleeblee, eladea, mycya, tina, bamboletta

Paula noi o sa ii spunem Andrei...Ioan e numele pe linie barbateasca in familia sotului si m-am gandit sa le fac o surpriza lui si socrului socru mai ales a fost foarte mandru

bumbleeblee eu am scris si am zis numele intreg (cu tot cu numele de familie) sa vedem cum suna...dupa aia am vb cu bebe putin sa vedem daca asta e numele potrivit...ca era Alexandru inainte si acum simt ca Andrei e numele copilului meu efa

Victor Stefan parca se leaga mai bine...

tina imi place Tudor Gabriel

eu beau capucino cu biscuite cu ciocolata ...si va citesc...sotul face de mancare

si avem si tort pentru mai tarziu a luat sotul si acum tot face misto de mine

Bulina 33+ cu poznas

am zis eu ca numai fete intelepte pe aici. Foarte frumos gestul tau!
vreau si io tort..

AMR 9 saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

larisa, va invit si pe voi, ca e mare e un tort de visine, dar nu stiu inca cu ce umplutura am vazut ca are glazura de sirop de visine...

o sa ii fac o poza mai tarziu, ca arata tare bine

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput