Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 hihihi...uitandu-am printre pozici, am gasit pozici cu dovlecelul meu la 6 luni in patutul lui...tot alb... http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric6Luni#5212417554350317234 ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip![]() bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
cum trece vremea cred ca incepi sa realizezi cu adevarat abia cand apar bebelusii care cresc intr-un ritm ametitor

Oana
33+ AMR 6- Matei
Victo spune:
oana, ce fel de tort vrei sa faci>?
dupa 1 iunie cd voi fi in concediu si eu ma bag :)
Paula
cu
Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo oana, ce fel de tort vrei sa faci>? dupa 1 iunie cd voi fi in concediu si eu ma bag :) Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica |
vezi pe pagina anterioara unde ii raspundeam Bamboletei...a pus o poza cu tortul facut de ea cu branza de vaci si capsuni

reteta este pe ultima pagina a capitolului 109
Oana
33+ AMR 6- Matei
Victo spune:
na ca am schimbat si eu semnatura, de fapt trebuia maine..dar na..oricum, sunt aproape sigura ca bb va veni mai repede cam cu o saptamana.deci nici 7 sapt nu mai sunt.
am inceput sa pun si eu pe lista de cumparaturi scutecele new born..:) bine ca doar ce am scapat de celelalte :)
CD oare ce mai face?
imediat vin baietii de la parc, sper sa manance sclifositul asta mic.
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
Otiliav spune:
Neata!
O saptamana frumoasa sa aveti, cu multe vesti bune!
Eu sunt la servici desi n-ar trebui ca e zi libera, numai ca maine am prea multe pe cap si trebuie sa livrez ceva urgent.
Ah, si am venit cu masina cea noua, emotii, emotii. Am schimbat si saptamana, lunea viitoare incep si eu AMR.
Crissy si noi tocmai am facut sirop de muguri de brad. E bun pentru gat cand au copii probleme e de prefereat medicamentelor.
Tina, Bamboleta, Michelle, v-am vazut in poze noi sexoase, cu burtici rotunde si frumoase toate 
Carmen, am sters eu vreo 10 poze ca si asa am pus o tona
. Hai mai pune cu tine ca stiu ca ai poze frumoase, da?
Ma gandeam la tine ieri ca trebuie sa raschetati parchetul, of, numai praf mult sa nu faca sa te apuce stranutatul, tusitul.
Eladea, ce bulanase in leagan roz am vazut
. Pe ce loc mai sunteti? Ma oftic ca eu uit sa votez si de acasa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 29+
Iulia Alexandra
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Enik, Erik, votat![]()
Bamboletta
, m-a terminat tortul, arata
, vreau reteta![]()
Sorina, Rodyka, Crispro, Tina, Bamboletta, vazui burtici, lucrusoare
sunteti superbe, la fel si lucrusoarele
Am mai vazut camra Letitiei, intr-adevar, de printesa
pe Erik la 6 luni
, m-am topit toata... sper ca n-am uitat nimic
Alina
29+ cu 
gargarita
Victo spune:
aa..nu ca eu vreau cu visine si cu ciocolata :) mai am visine in congelator, ciocolata gasesc..blatul de pandispan..acu crema sa vad cum o fac.
gata pe ziua de azi, ca dupa ce culc copilu si eu ma bag la somn, ca m-a trezit de la 6 jumate
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
angharad spune:
buna dimineata!
pana la intarcare ma plangeam ca ma tine copilul treaza noaptea, dar acum mititica doarme, iar eu citesc forumul si inghit in sec de la arsuri cate 2 ore pe noapte.
numai ce-i trecu ioanei nasucul curgator ca m-a apucat pe mine; cred ca de la prea multa inghetata. si-mi programasem sa-mi spal parul azi, dar cred ca mai aman un pic.
am intrat si eu in albumul foto si am mai sortat si updatat putin imaginile ca tot se cam micsoreaza spatiul de stocare. banui ca atunci cand incep sa apara delfinasii va trebui sa deschidem un alt cont pe picasa, asta sa ramana anexa la odisee.
mai e vreo gravida mai gravida decat mine? auzi, sa trebuiasca sa consult de fiecare data un calendar cand sunt intrebata cate saptamani de sarcina am...noroc ca am retinut dpn-ul :)
vineri ne intoarcem acasa si vom sta cuminti pana apare bebe, si dupa, cel putin o luna-doua, pana ne apuca iar dorul de duca.
sa aveti o saptamana minunata, urmata de altele la fel sau mai, pana la 40.
pupici
30+ cu ftz super mic Luana
si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)
bumblebee spune:
Denisa, draga mea, sper ca poznasii din burtica nu o sa-ti mai dea multe emotii, dar sub supraveghere medicala sigur va fi bine!
Crissy, harnicuta!
Si eu trebuie sa iau in calcul siropelele, chestiile astea, ca sa pot da bblului la nevoie. Stiti cum e vorba aia cand esti racit, daca iei antibiotice trece in 7 zile, daca nu iei nik, trece intr-o saptamana
. Stiu ca e exagerat, dar uneori merge![]()
Alina
29+ cu 
gargarita

Andreea, Eric (9.12.2007) si