Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 asa zic si eu, ca slabesc dupa sa vedeti ce ma incurajeaza sotul Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
asa a pus si mama, peste 20 kg cand a fost insarcinata cu mine
eu am deja 15 kg...si mai pun

psihic m-am si obisnuit cu cifra asta 20 kg
dupa ce apare bebe gata cu dulciurile si sunt convinsa ca pana la botez peste 3 luni o sa fim toate in forma

Oana
33+ AMR 6- Matei
Ariana1 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 hihihi...uitandu-am printre pozici, am gasit pozici cu dovlecelul meu la 6 luni in patutul lui...tot alb... http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric6Luni#5212417554350317234 ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip![]() bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ce-mi plac bebelusi rotunjori. Iti vine sa-i mananci. Sper si al meu sa se faca la fel, sa-i pape mama bulanelele, obrajorii, poponeata
Ariana1
34+
- Stefan Calin
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ariana1
Ce-mi plac bebelusi rotunjori. Iti vine sa-i mananci. Sper si al meu sa se faca la fel, sa-i pape mama bulanelele, obrajorii, poponeata Ariana1 34+ - Stefan Calin |
hihi..esti mortala...
aici se vad mai bine aparatorile de la patut... racusor parca intreba...aaa...si daca ar fi aparatori pe tot patutul, ei saracii n-ar mai vedea nimic in afara lui...si nu le place asta, mai ales dupa ce mai cresc putin...
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric6Luni#5209910543181621330
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric6Luni#5209843855775845858
Andreea, Eric (9.12.2007) si
34+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Aici poza , si mi-a adus si familia!! (cei care stau in italia!Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
poza asta am ratat-o
..chiar vroiam sa va intreb ce facem cand se umple contul cu poze? Oana
33+ AMR 6- Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 trei poze - de la o nunta, din luna de miere si de la nunta noastra... pozici si am mai pus una de la o nunta care ma distreaza tare..sotul meu nu a pus in viata lui tigara in gura Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
nici pe astea nu le-am prins

Oana
33+ AMR 6- Matei
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
nici pe astea nu le-am prins ![]() Oana 33+ AMR 6- Matei |
ce sa facem...avem si noi astea care clocim in pat un avantaj..nu ratam nici o poza nimic
cine umbla la soare, la plimbare...asta pateste...
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crissy77 spune:
'neata burticoase!
Daca tot mergeti la cules de soc... adunati mai multe flori si ce nu folositi pt socata puneti la uscat, ceaiul din soc e f bun la raceli+cure de slabire.
Eu imi fac provizii (bine, zona mi-o permite) de: soc, cimbrisor, muguri de brad, flori de tei, musetel, menta, toate culese de manutza mea, iese un ceai bestial din aceasta mixtura
. Avem un mar de vara (singurul care face mere dulci din toti pomii din gradina), vara trecuta aveam 10 kg mere adunate de pe jos, le-am curatat de coaja si am dat prin robot. Pulpa am pus-o la congelator iar cojile le-am bagat la cuptor si le-am uscat bine si acum le folosesc la ceai.
Cristina
26 s cu
&
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
crispro spune:
Tinaaaa, am vazut poze noi. Esti superba. Dar tu faci misto de noi? Unde ti-ai ascuns burtica de 30 de saptamani???
Bamboletta - foarte frumoasa - si fetita ta la fel, are cu cine semana...
Dragaica, am vazut 3 pozici noi
. Sexxy mamma! Dar nu ai pus deloc la fata!!! Eu sunt cat un balon la fata!
Eladeea, imi place de Eric la 6 luni! Imi plac obrajorii lui!!! Votat!
Enik, votat pisic!
Crissy, tu esti tot pe modulul II pana la sfarsitul lunii, nu? Sa ne dai de stire cand putem din nou vota ![]()
Cristina
32+ cu 
ooana spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Buna fetelor, va multumesc ca va ganditi la mine. Eu sunt iar in spital cu un cocktail in vena.Mama ei de contractii. dar m-am linistit ca bebeii sunt f bine,au 1500gr fiecare si colul se pare e de 3.5 si inchis,de la 2.5 de acum o sapt.Am stat ff cuminte la patut si se pare ca si-a facut efectul. Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 29+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -8 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Carla sa fi cuminte si vei vedea ca o sa fie bine

Dragaica foarte frumossss

Oana
33+ AMR 6- Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui bamboletta poze cu tortul numai pt Oana..restul nu va uitati ![]() Bamboletta 26+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |

...gata m-am hotarat maine sau poimaine fac tort, arata demential Oana
33+ AMR 6- Matei