Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
larissa_79 spune:
ce misto sunt hainutele de pe mothercare...astia nu trimis in ro nu?
voi cum comandati?
Larisa
31+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
ei zic pe site ca nu, sheri zicea ca a reusit sa comande in iarna...
eladea ne-a dat datele unei mamici care te ajuta contra unui comision sa comanzi hainute din UK...
eu acum o sa comand printr-un prieten, ca vreau chestiile astea de alaptare si e mai mare comanda...
ce nu imi place la ei ca la newborn nu au body de alea cu 6 capse, dar o sa comand prosopele de la ei cu gluga, salopete, babetele si un set de 8 piese dar il iau de 0-3 months...
voiam si rompers, dar pana m-am cacait eu, nu mai sunt decat de newborn...
mai vedem mai incolo ce avem nevoie ...
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
bianca nu prea stiu cum functioneaza
vad dupa ce nasc 
dar am inteles ca astea de la avent sunt cele mai bune, de asta iau de la ei...
voi sigur aveti mothercare in germania, daca nu oricum livreaza acolo, asa ca e mai usor 
Bulina
33+ cu
poznas
Mycya spune:
racusor m-am uitat si intradevar are si aici dar este in Hamburg,bine ca nu ma duc pana acolo dar o sa dau comanda.
Bianca
29+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
maurice spune:
larissa ti-am admirat printesa, e atat de frumoasa! Sunteti o familie draguta, iar tu esti tare tanara, dupa cum "vorbesti" ma asteptam sa fii mai in varsta.
De fapt si pe Carmen mi-o imaginam mai in varsta, dar vad ca suntem de-o seama, doar racusor e mai mititica parca.
Eu am stat azi pe sezlong, am profitat ca s-a facut cald, si am citit, o carte impresionanta, "Bebelusul este o persoana", ideea principala fiind aceea ca bebe aude/simte inca din burtica, i se imprima anumite trairi, dupa nastere la fel, au facut diverse experimente si au demonstrat cat de mult simt bebeii, si cum se exprima.
Este si un documentar cu acelasi nume, in franta aparut, acolo vezi aceste experimente descrise in carte.
26+
racusor2010 spune:
maurice, anul asta fac 30 de ani
in iulie, chiar dupa ce nasc...deci prea tinerica nu sunt ![]()
Bulina
33+ cu
poznas
larissa_79 spune:
hahaha eu ..dupa ce ai povestit de iubitul tau, neintelegerea cu el...am crezut ca sunteti doar prieteni...vreo 24-25 de ani. de curiozitate m-am uitat la varsta in profil si nu m-a venit sa cred ca suntem cam de o varsta....![]()
eh par eu mai matura...calitatea de "mama deja" ma fac sa vorbesc mai sfatos asa cred...dar is o alintata de fel...![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui maurice larissa ti-am admirat printesa, e atat de frumoasa! Sunteti o familie draguta, iar tu esti tare tanara, dupa cum "vorbesti" ma asteptam sa fii mai in varsta. De fapt si pe Carmen mi-o imaginam mai in varsta, dar vad ca suntem de-o seama, doar racusor e mai mititica parca. Eu am stat azi pe sezlong, am profitat ca s-a facut cald, si am citit, o carte impresionanta, "Bebelusul este o persoana", ideea principala fiind aceea ca bebe aude/simte inca din burtica, i se imprima anumite trairi, dupa nastere la fel, au facut diverse experimente si au demonstrat cat de mult simt bebeii, si cum se exprima. Este si un documentar cu acelasi nume, in franta aparut, acolo vezi aceste experimente descrise in carte. 26+ |
Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la 
enik83 spune:
ne dati si noua un votik??
pleaseee...![]()
am trimis adresa si pe gmail ![]()
27+ cu o minune de 
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html
crispro spune:
Legat de pompe de san, toata lumea lauda pe cea de la Avent. Acum nici cea electrica nu trage dupa cum vrea ea. Initial primele miscari i le dai tu, manual, ii arati cat de tare vrei sa traga, dupa care o setezi pe automat -ceea ce e foarte ok, ca poate unele suntem mai sensibile, altele mai amatoare de senzatii tari.
Insa mi se pare scumpa de luat acum, pentru ca nu stim daca si pe ce perioada vom avea nevoie... Io merg pe manuala, initial. Apoi mai vedem...
Cristina
32+ cu 
larissa_79 spune:
racusor..la fel pare mai mica de varsta ca se alinta....sau o alinta sotul si ea ne povesteste.
la fel si eu am crezut ca, carmen e mai mare...nu stiu de ce...e foarte matura in exprimare.
Larisa
31+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la