Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ai papat numai bunataturi facute si cumparate cu dragoste

eu tocmai m-am uitat la o nastere naturalanu stiu cine ma facuse curioasa,mai vazusem cu mult timp in urma dar parca nu era la felacum nu ma mai dau curajoasa ca nasc natural fara epidurala

Bianca 29+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele am pus poze cu patutul aici
Restul camerei cand e aranjata

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

foarte frumos patutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

acum tot incerc sa ma hotarasc ce fel de pompa sa imi iau: electrica sau manuala...vreau de la avent

cea manuala la oferta e 15 lire la oferta, cea electrica 90 lire

pareri am auzit de ambele parti...

ma gandesc sa imi iau manuala pentru inceput...si daca nu ma voi descurca, daca bebe nu vrea sa suga etc sa imi iau electrica...

nici nu stiu cum e mai bine

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

acum tot incerc sa ma hotarasc ce fel de pompa sa imi iau: electrica sau manuala...vreau de la avent

ma gandesc sa imi iau manuala pentru inceput...si daca nu ma voi descurca, daca bebe nu vrea sa suga etc sa imi iau electrica...

Bulina 33+ cu poznas

eu merg pe manuala...ca poti tu controla mulgerea. pe mine ma dureau sanii ca erau plini...n-as fi suportat ceva automat...oricum eu nu sunt adepta sa te mulgi si asa sa hranesti copilul...suge bine de bine nu la revedere. bine e buna sa te mulgi din cand in cand...ba e tensiune in sani, furia laptelui etc..dar asa ca stil de alaptare e imposbil. de asta zic ca cea manuala e suficienta...

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ariana1

Acum, cei mai importanti sunt bebeii, sa creasca sanatosi si sa ne vedem minunile in brate.

Ariana1
34+ - Stefan Calin

Ariana, te felicit pt sarcina obtinuta, si ma gandesc ca in toata povestea tu esti cea mai norocoasa, ai in burtica copilasul mult-mult dorit si asteptat. Ce va aduce viitorul vei vedea, o certitudine insa este ca il vei infrunta cu un baietel mult dorit in brate! Un baietel care va deveni un barbat ce va sta alaturi de tine toata viata si merita intr-adevar tot efortul tau in momentul de fata: sa-l aduci la termen si sanatos .

Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am mai citit pe net si se pare ca e f buna pompa manuala de la avent...cred ca o iau pe asta pana la urma..

bine, eu am citit pe net ca se cheama avent isis...

oare asta o fi?

http://www.mothercare.com/dp/B0030BTKKM/ref=ord_cart_active/279-2456048-2751137?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

am mai citit pe net si se pare ca e f buna pompa manuala de la avent...cred ca o iau pe asta pana la urma..

bine, eu am citit pe net ca se cheama avent isis...

oare asta o fi?

http://www.mothercare.com/dp/B0030BTKKM/ref=ord_cart_active/279-2456048-2751137?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core

Bulina 33+ cu poznas

dap..asta pare a fi

Larisa 31+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 9 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:

Bulina 33+ cu poznas

eu am gasit de la chicco in revista aia de la baby waltz cu 35 de euro....dar nu stiu daca e electricaca nu inteleg...cum ar trebui sa arate?

Bianca 29+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Racusor acum am vazut poza...e la fe ca aia care am vazut eu in revista numai ca asta e mai ieftina de la avent ca e la reducere. da am o intrebare cum functioneaza?ca vad ca are un maner ceva....

Bianca 29+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna burtici..
noi adineauri am venit din oras..am fost la plimbare si la cumparaturi.. apoi am papat si acum stam la tv..
voi cum sunteti?

27+ cu o minune de
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html

Mergi la inceput