Gravidute&Mamici de IASI(116)
Raspunsuri - Pagina 5
iulia-stefy spune:
Va ofer o
si o prajiturica.....
dastefa, ne
pentru Miruna sa isi revina. Eu cred ca in timp isi va reveni.... Era prea mica pentru atatea antibiotice puternice.... si sase saptamani.... Multa sanatate printesei.
Imi aduc aminte cand nu ii dadea Stefaniei de diagnostic d-a dr. Rugina ca a zis la un moment dat: as fi preferat sa iasa la analiza, macar stiu ce tratez, deci te inteleg ce simti.... Si cum a scris si Ralu, analize bune... pacient.... vai de el. Capul sus
.
Ani, scuze, dar n-am vazut cafeaua ta ieri... ca nu mai munceam sa mai dau una.... Bine ca Darius e ok.
vanessa, stai cumintica.... Stiu ca vrei sa-l vezi cat mai repede...
Alina, conteaza ce simti tu, sotul tau... voi il cresteti... restul... lasa-i in lumea lor.... 
Inutsa, mai ai putina rabdare... nu mai e mult... Si sa vezi ce de treaba o sa aveti voi doua.... Eu nu pot face nimic fara ea... e mereu prezenta, dar sincer nici nu vreau... fara ea.
Anilansa spune:
Buna
iulia, mersi de 
vanessa... si eu sunt de aceasi parere cu oana_oana
... Eu sunt nascuta prematur la 7 luni si toata sarcina mea ( cu Darius ) am stat cu frica sa nu il nasc pe Darius prematur ... Dar dr mi-a zis ca un copil la 7 luni nu e un copil cu probleme .. doar trebuie sa ai mai multa grija de el.
Bun noi ieri am inceput capitolul " Olita"
... prima incercare , in pantaloni, a doua pe mobila, a treia la olita
... si apoi a luat-o de la capat
... azi o luam de la capat.
Eu ieri am facut Ciorba Radauteana cu piept de curcan( pt mine si sot) si supa de pui cu legume( pt Darius)![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Buna ziua!
Asadar, a venit si caldura mult asteptata. Al meu baiat dupa gradi sta pe afara pana pe la 8 cand nu mai poate de foame si e murdar din cap pana-n picioare.
Eu am inceput tratamentul cu aloe si ma simt cam slabita dar cica e normal. O veste buna ar fi ca mi-a iesit pt prima data urina sterila (dupa tratamente cu homeopate) dar mi-e frica sa ma bucur. Mi-a mai dat acum un tratamnet pt cistita (ca usturimile tot sunt prezente dar moderate) si a zis sa repet urocultura luna viitoare. Daca iese sterila e f bine. Abia atunci o s ama bucur si eu. Dar....sper sa fie bine.
iulia, argila nici acum nu a sosit din pacate.
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Ah am uitat sa mentionez ca al meu sot s-a captusit cu helicobacter la stomac (de-aia avea arsurile alea cumplite dupa ce mnanca). Asa ca ia si el aloe si homeopate. Speram sa treaca repede.
alynta27 spune:
Salutare!
Ai mei baieti se uita la "a-ho" adica la Alba ca zapada si pitici! Asa ca scriu in liniste!
Emma ma bucur ca analizele sunt bune! Sanatate sotului! E nasol si se trateaza cu regim!
Dastefa e o veste buna ca analizele sunt bune! Va fi bine eu asa cred!
Lacra multumesc!
Luni merg la eco- v-am mai zis si abia astept! Ma doare burta! Sunt in plin proces de intarcare intarzaiata! Au inceput sa se vada si roadele! Sunt fericita ca nu l-am rupt brusc! Se drege cu iaurt ca lapte dulce nu vrea!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ralnied1 spune:
Emma, multa sanatate si tie, sa te faci bine pana la urma, ca te chinui de ceva vreme.
Am si eu un semn de intrebare, poate aveti idee...
Va merge cineva sa scape de o piatra la rinichi de 15 mm daca am retinut eu bine.
Intrebarea: cat sa dea la doctor, asistente si ce mai e pe-acolo?
Precizare: inca nu stie modalitatea de lucru a doctorului, adica tipul interventiei.
Merci pt eventualele raspunsuri!
--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte.... sau mai bine un frappe cu gheata....
Ani, bafta cu olita.
Emma, ma bucur ca esti mai bine. Multa sanatate sotului....
Alina, nu ai pentru ce, de asta suntem aici sa ne sustinem. Eu te admir ca poti si vrei... In sufletul meu, pooate putin te si invidiez.... 
Ralu, nu stiu ce sa-ti raspund, ca nu m-am lovit de asta.
vanessa80 spune:
Buna dimineata! IULIA mersi pt.
.
Eu stau mai mult in pat, caci oricum nu prea am forta pt nimic. Ieri am mers 30 min la cumparaturi in Kaufland, cu sotul bineinteles.
Ma bucur ca vine week-end-ul, ca nu o sa mai fiu singura toata ziua. Sper sa fie vreme frumoasa, poate iesim sa stam pe o banca putin.
33+ 
aeperju spune:
multumim!
Azi il tin pe Andrei acasa fiindca are o conjunctivita tare urata. Ii pun niste Nettacin in ochisori sper sa treaca repede, daca nu mergem la control.
alynta27 spune:
Salutare!
Ufff Emma ce de-a probleme...
Mi-a venit rezultatul analizelor! Bune spre surprinderea mea!
Ma poate ajuta cineva?! La hemoleucograma mi-au iesit limfocitele 20.8%(VN=25-40%)si pachetocrit=0.18(VN=0.20-0.50%). Ce indica asta?!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra