Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Rechizitele sunt pentru un an.... La cresa am avut mai putine, dar trebuie sa tinem cont ca ei si strica mult din ele...din lipsa de indemanare. Sunt multe, dar pot sa zic nu? La noi la gradi stiu ca s-au strans bani si au luat ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Eu dorm tare prost! Fac naveta la baie! Plus ca ieri m-a durut burta si am bagat no-spa! Azi stau cumintica in casa, nu-i scot singura afara! Asteptam si noi alocatiile, indemnizatia sa mergem sa ne aprovizionam!
Abia astept sa imi tin fata in brate! Ma cuprind emotiile! Deja ma gandesc la rochitele si motat! Va fi un capitol nou si frumos in viata noastra!
Lacra voi cati bani ati strans?! Ca ma gandesc ca nu scap fara vreo 1-2 milioane! Cred ca e mai comoda varianta cu stransul banilor!
Dastefa da-mi si mie te rog o adresa de email, un telefon ceva ca am de gand sa onorez invitatia, dar de saptamana viitoare in colo!
Sambata avem o taiere de mot la fetita finilor! Va fi la tara si copii vor alerga in voie! Mai i-au si eu o gura de aer ca tare sunt rea de caldura!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

LA MULTI ANISORI, CASIAN!!!!!!!!!!

mamici, am o intrebare: cam la cat ajunge o gecuta de toamna [de fas] de 2 ani? dar o pereche de pantaloni/blugi? dar o bluzita de toamna, cu maneca lunga, de bumbac/tricot? toate pt copii 2 ani. nu prea stiu preturile la haine din astea si nush daca sa iau de aici sau sa iau din romania. vreau sa compar si sa vad de unde cumpar

fii-mea tot ma frichineste toata noaptea, ma mai si loveste cu picioarele de nervi ca ii e foame, asa ca dimineata ma trezesc cu niste dureriiiiiii . dar nici ca accepta alt lapte. uffffff

vanessa frumos nume ati ales!

aly ce listaaaaaaaa kilometrica. da, Bia e o fire vesela si cuminte, doar cam zvapaiata

ella am vazut poze cu "comuniunea" [asa ii zic aici] unui baiat, cre ca avea vreo 13 ani. imbracat tot in alb, si fetele tot in alb se imbraca la comuniune, in rochii diafane albe, dantelate. cica se sarbatoreste la ei mai tare asta decat ziua de nastere

aaaaaaa, sa va impartasesc bucuria mea: cumnata [sotia fratelui, fac nunta in august] e insarcinata in 2 luni . m-am apucat de cautat hainute "unisex" ca pana plecam de aici nu aflam sexul bebelului.

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

La multi ani, Nusa!

Va ofer o

Alina, anul trecut a fost 1,5 mil. sa vedem cat va fi la toamna.

Eu sunt cu nasul infundat si gatul super iritat.... am racit trecand din zone calde in zone reci......

Ieri s-au afisat rezultatele la gradinita si din toamna suntem gradinari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Felicitari!

Eu am racit si am puroi in gat. Partea buna e ca nu fac febra deci tratam cu homeopate momentan. Vada ca dau foarte incet inapoi ceea ce e foarte bine.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

vreau sa va spun ca sunt tare fericita-azi Miruna a inceput sa reactioneze la zgomote
s-a intors odata si am zis ca e o intamplare dar apoi am testat-o special si s-a tot intors dupa diferite zgomote
asa ca pt moment lasam la spate lucrurile pe care ar trebui sa le faca si nu le face si sa ne bucuram de ultima cucerire

Dar vreau sa va si rog ceva.Miruna daca sta pe burta nu duce deloc mainile in fata ci le tine lateral si un pic ridicate in sus,parca ar fi un pinguin.Intai am zis ca o sa se corecteze de la sine dar se pare ca nu .Sper sa se rezolve prin kinetoterapie-aveti idee unde si cum as putea rezolva problema asta?

alynta ai pm

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

dastefa felicitari pt progresele Mirunei!!!!!!!!! sfat cu kineto nu stiu sa iti dau

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Va ofer o

Emma, multa sanatate. Eu m-am rezolvat cu aerosoli....

dastefa, veste mai buna nu puteam primi azi. Ce bine.... Ma bucur sincer, deci nu am sperat degeaba. Eu zic sa vorbesti tot cu d-na Rugina sa te trimita in spital ca au Kineto. Si dupa ce mergi la cateva sedinte te invata cum sa faci tu cu ea acasa. Asa a facut cumnata mea cu nepotelul. Bine, cu alta problema, dar rezolvata tot prin kinetoterapie. In oras e 20 RON o sedinta, era..... Poate reusesc sate sun.

Eu sunt mai bine, insa noaptea asta a inceput Stefy sa tuseasca... plin... De joi a tot venit acasa cu secretii uscate in nasuc... si de vineri ii fac si ei aerosoli, nu doar mie.... fiecare cu mascuta ei.... doar cu ser si ulei volatil. Si azi noapte vad ca a inceput sa tuseasca. Azi bifam vizita la CIufulici sa o tund, ca zic eu ca de acolo i se trage, ca transpira foarte tare.... Sa vad cum o conving, ca prietena ei are "parul lung ca printesele" si vrea si ea la fel... si la lungimea de acum e cum e mai rau... nu-i suficient de lung sa i-l pot ridica la spate, doar cel din fata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

iulia unde e ciufulici asta? m-am tot uitat prin tarng dupa un coafor pt copii si n-am vazut...

kriss furati ieri la teatru si n-ai zis nic. te-ai uitat in ochii mei, ti-am facut din mana, da' cred ca te uitai prin mine

-----

Mami de roza + 25 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

legat de cuza voda, ca am uitat, am scris si la odisee...dr meu zice ca s-a mai reglementat situatia si nu mai e asa cum se aude. acu nu stiu...poate ca depinde si cu cine nasti? zic si eu...cica totul e roz mai putin the beast stafilococ...5 mil ceza la cerere, 2 milioane juma daca e pe uter cicatricial iar din banii aia cica se cumpara materiale...oricum, pt cine vrea arcadia se semneaza un contract de colaborare intre medicul care te urmareste si spital si dr vine si te rezolva. al meu a zis ca vine numa ca nu crede ca se va deschide pana nasc.

-----

Mami de roza + 25 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput