Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alina pentru alocatie sigur poate sa depuna! Daca a lucrat cu contract de munca acolo, inainte de nastere cred ca poate depune pentru indemnizatie! Cel mai bine sa mearga la Casa Sindicatelor la "Directia pentru alocatii si Indemnizatii" sau la gara la "Directia muncii" sa intrebe! La gara au program cu publicul de luni-vineri dimineata pana in 2.30 parca! La Casa Sindicatelor nu e program zilnic, sa caute pe internet sa nu mearga degeaba! Acolo se depun actele!
Dar sa mearga cu dosarul pentru alocatie pregatit ca sigur ii da: copie de pe certificat nastere copil, buletinele lor, certificatul de casatorie si o cerere de acolo! Sa aiba actele in original la ei! Cred ca pot depune si pentru trusou, prima pentru nastere! Acolo se lamuresc EXACT!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

alynta m-ai facut curioasa- ce aduce curierul micii printese?

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Dastefa un sling(un gen de marsupiu)!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Ciao!
Daca tot m-am plans de nazdravniile fiica-mi, are 2 zile de cand e mai cumintica , dar simt eu ca nu dureaza mult.

Ieri pe seara a vomat, nu i-a priit ceva la stomac. Apoi toata noaptea m-a foit, sugea tzitzi si tot plangea. Mai pe dimineata la 4-5 m-am mai dezmeticit si eu si am zis sa incerc cu un borcan de pireu de fructe, ce aveam la indemana. A papat vreo 120 grame pe nerasuflate, era rupta de foame! Apoi a dormit si ea mai bine.
Acum ma chinui sa ii dau lapte supliment [cumparat gata preparat], da'nu vrea, nenicule, si pace! Am incercat cu 2 feluri de biberoane [gat larg si normal], "n" feluri de tetine, diferite canite cu cioc, cu si fara supapa anti-curgere. NU VREA SA BEA LAPTE DECAT DE LA MINE! Dar noaptea laptele meu nu ii ajunge si plange de foame. Nush ce ma fac cu dra. Mai incerc, poate o pacalesc...

Am pus poze noi aici iar aici cu Venezia
La Venezia a fost f frumos, dar m-au omorat zecile de poduri care le-am trecut, si , cum "rucsacelul" de purtat bebele inca nu l-am primit, am purtat fata in carucior. A fost jale sa urcam si sa coboram atatea poduri carand carutul. Bianca toata calatoria a fost doar un zambet; doar pe drumul de intoarcere in tren pe la 10 seara a cedat, dar a adormit pe final. La un moment dat ne-a prins si ploaia, o ploaie din aia de vara care te uda leoarca si care tine muuuult. Noroc ca aveam umbrele. Pe final am ajuns si la Piata San Marco, care e f frumoasa, dar in poze nu am prins toata frumusetea. Lume multa si pestrita, turisti in special. Timp prea mult nu mai aveam, trebuia sa mergem la tren, dar nici nu am mai fi putut sta mult, caci batea un vant de te ajungea frigul la oase. Acum daca as mai vizita inca o data Venezia, as merge dar fara carut .

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lacra ce incurajare . glumesc. stiu ca o sa fie si mai si. de-ar fi fost prima cazatura, da'de unde... pe fii-mea o vad o nazbatioasa de pe acum
LA MULTI ANI, STEFANIEI! Tort din biscuiti? si lasa fata la leagan si la copii

alina cam asa ma gandeam si eu, cat o pazesc si tot o pateste. apoi aia care nu au habar de copiii lor...
o sa caut unguentul [deja ne-a trecut si e pus la pastrare] si o sa iti zic numele, sper sa se gaseasca si in ro. daca nu, ti-l aduc
nu mi-ai zis ce mai face Simona

kriss Ale seamana cu mica hip-hoperita. lectura placuta!

ella se numeste comuniune cumva? am vazut si aici ca e importanta prima miruire, sau nush exact cum ii zice, dar pt ei e mare sarbatoare asta

aly Bia merge tinuta de maini, se ridica in picioare daca se tine cu o mana de ceva. cred ca o sa mearga mai tarziu, ca se simte f bine cand se joaca stand in fund sau intinsa pe spate. in rest merge in 4 labe. nepoatei i-au trecut colicile. citit mailul si raspuns

dastefa fazan? wow! si cum a fost friptura?

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o .... Nu sunt in apele mele astazi, asa ca... ma duc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia, mersi de cafea si ... poate te simti mai bine
inesa, foarte frumoase pozele, creste Bia ... si ati tras mult cu carutul ... Simona face bine, chiar acum cateva zile ne-am intalnit cu ea.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Inutsa foarte frumoase locurile care le-ati vizitat,iar Bia...este o scumpa si o frumoasa in legatura cu ce ziceai tu,la catolici(nici eu nu stiu asa bine,le invat din mers,eu am fost ortodoxa)exista intai botezul,apoi pe la 7 ani ,cred,prima impartasanie,apoi pe la 13-14 ani mirul...este foarte frumos si foarte emotionant

Nu stiu daca v-am povestit,duminica m-am hotarit sa nu-i mai pun Biei pampers,i-am pus chilotei si i-am zis sa ma anunte cind vrea sa faca ceva... si am plecat la biserica,dupa ce s-a mai jucat ea pe acolo,caci nu prea are stare,se opreste si incepe sa plinga,facuse pisu,i-am spus ca rid copii de ea ca a facut pisu in chilotei insa degeaba,ea-mi spunea:"schimbi mami,pamapers";noroc ca aveam la mine schimburi,adica eram pregatita ,mi-am imaginat ca asa se va intimpla...nu stiu cum sa mai fac s-o determin sa ceara oala...acasa o las fara pampers,ii pun chilotei(i-am luat cu hanna montana,cu fifi,cu tweety,ii plac ei mult)si -mi cere ,vrea direct la wc,si face insa cind mergem afara...nu vrea sa-mi zicao scoatem noi la capat pina la urma,dar oare cind

haideti ca v-am zapacit cu povestile mele!!!
Va pup!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

stiti cumva unde as putea gasi lumanari de tort in forma de litere?duminca e ziua Biei de numa,Sf Anton si nu as vrea sa-i pun pe tort lumanari cu numere ci cu litere,numele ei...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput

Salutare! Azi am scos baietii afar 2 ore! Credeam ca vor dormi dusi dar se flutura prin casa!
Inesa fata ta rade in toate pozele! E o fire vesela!
Ella si noi am patit asta cu David in public! E normal pana se invata! Nu stiu unde ai putea gasi! Am vazut doar cu "La multi ani" in engleza dar litere separat....

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput