Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Fetelor, ma bag si eu ca musca in lapte la subiectul vostru... Sper sa nu ma bateti Sunt si eu o graviduta de 10s din Iasi, si am o intrebare, daca stie cineva pe aici despre dna dr Mihalceanu... daca trebuie platite eco la spital si cat costa, eventual si morfologia de trim. I. Intreb ca am tot rascolit internetul si n-am gasit nimic relevant, eu am fost de 3 ori pana acum si n-am platit nimic..pentru ca n-am stiut ca trebuie, bun, pacienta de-a ei sunt veche, cu laparoscopie la activ, etc. Si acum mi-au zis niste amice ca trebuia sa fi platit, si n-as vrea sa zica dna dr. ca sunt o nesimtita, dar nu stiu cum sa procedez mai ales ca urmeaza sa duc la morfologia de trim.I... As aprecia tare mult un sfat! Multumesc si duminica placuta!

Sarcina usoara iti doresc! Sunt pacienta dumneai! Am nascut baietii cu d-ei si in septembrie fetita cu d-ei o voi naste! La sarcinile anterioare mergeam in spital! Am inteles de la paciente ca ecografia costa 100lei! Si daca d-ra nu ti-a zis de bani nu te mai stresa! Nu e atat de "timida" sa uite sa-ti zica! Stie ea de ce nu a facut-o! Uneori mi s-a intamplat sa nu platesc- destul de rar! De obisei plateam ecografia(pretul afisat) si ii mai punem in buzunar bani)! Acum merg la cabinetul dr. Dragomir! Acolo am dat doar 100lei consultatia! Am incercat o mica atentie si m-a refuzat! Numai bine!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Salutare!
Lacra ai domnisorica mare! Eu as incerca un balsam de buze pentru fetite, un lac incolor!
Inutsa e nazdrava fata, hai?! E un pui de energica atunci! Cum stati cu mersul?! Da semne ca vrea? Nepotica tot colicoasa? Ai apucat sa citesti emailul meu?!
Emma bafta la bb2! Vine cand vrea DD!
Ella la voi in familie e cineva catolic?!
Kris dulcica fetita! Si mie mi se pare ex-sotul imbatranit! Arata mai bine cand erati impreuna!Poate sufera!(sper sa nu te superi, era doar o gluma!)

Azi m-am intalnit cu Dastefa si frumoasele ei in Bucium la Biserica! Ce draguta e mititica! Mi-a parut bine sa le vad! Ieri tati a fost liber si am avut o zi plina de treburi! Tot nu e gata curatenia dar le-am mai pus in ordine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Kriss, multumesc pentru primire!

Alynta, multumesc pentru raspuns. Deci sa inteleg ca daca ar fi cazul mi-ar cere ea? Sau data viitoare sa incerc si eu cu "bagatul in buzunar" cum am fost sfatuita? Tu cum de mergi acum la cabinet? Sincer as prefera si eu la cabinet, insa de fiecare data ma cheama in spital... la cabinet mi s-ar parea mai simpla "abordarea"... Aaa, si ai idee cat costa o morfologie de trim.1 ?

Sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o sau un frappe....

Noi ieri am fost la nasii ei la gradina si cu greu am luat-o aseara acasa.... Erau multi copii, leagan... si o fericire pe ei.... cum sa o rup eu de acolo... Abia cand a vazut ca se intuneca a zis in sfarsit ca vrea acasa.... pana atunci o rugam si nimic.... Ce-i drept nici pe mine nu ma prea atragea plecatul.... Ca acolo e tare frumos....

Multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Iulia, mersi de

tierry.... bime ai venit la noi, sarcina usoara si bebe sanatos... eu nu stiu nimic despre doctorita ta

... noi ieri am fost la tara... Darius a alergat toata ziua, eu am avut timp sa stau un pic linistita fara sa ma uit la el ... ca am avut inlocuitori - bunicii, verisoara, finul nostru (17 ani), nepotul nostru ( 19 ani)... si o curte plina de pasari, animale ( vitel, cal, porci)... darius sa plimbat cu tractorul ... a fost foarte frumos ... sa julit la cot si la genunchi dar asa e copilaria ca nici mama si nici tata nu au fost cuminti... asera a cazut frant la 9.15-9.30 el care saptamana asta la 11 a adormit

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ella la voi in familie e cineva catolic?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Alynta ,sotul meu e catolic din nastere,eu dupa casatorie si Bia ...de cind s-a nascutdeci noi suntem catolici...

Si noi am fost ieri la aer...dupa ce s-a trezit ,dupa somnul de prinz,am iesit la aer...

Un inceput de saptamina cit mai frumos!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Kriss, multumesc pentru primire!

Alynta, multumesc pentru raspuns. Deci sa inteleg ca daca ar fi cazul mi-ar cere ea? Sau data viitoare sa incerc si eu cu "bagatul in buzunar" cum am fost sfatuita? Tu cum de mergi acum la cabinet? Sincer as prefera si eu la cabinet, insa de fiecare data ma cheama in spital... la cabinet mi s-ar parea mai simpla "abordarea"... Aaa, si ai idee cat costa o morfologie de trim.1 ?

Sarcina usoara iti doresc!

Daca te cheama in spital asa trebuie sa mergi! Tot 100 lei e si morfologia in orice trimestru! Poti incerca sa-i d-ai o suma(o bagi in plic si i-o pui in buzunar)! Da iti spune ea daca e cazul sa platesti! Eu merg la particular acum pentru ca mergeam in maternitate si asteptam uneori cu orele! Acum stau singurta acasa cu copii si imi convine ca acolo merg dupa-amiaza, poate ajunge si sotul si nu astept mult! Daca as vrea pot sa merg si in spital! Cu soguranta la sfarsitul sarcinii cand ma va chema la control la dousa si la o saptamana voi merge in spital!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Buna!
Ella banuiam ceva de la botezul lui Mateo!
Lacra sunt fericiti copii in aer liber si cand au companie!
Alina ce frumos a fost la voi!

Eu am inceput sa ma gandesc la nastere si am deja emotii! In curand Maria va primi primul ei cadou( e pe drum-curier)!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

tati tocmai a prins un fazan in gradina
Daria e in extaz

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Mamici am o intrebare

Am o prietena care sa intors din Grecia, dupa ce a stat acolo cativa ani (nu pot sa spun daca a muncit acolo ca am uitat sa o intreb(.. acum sa intors inapoi cu tot cu sot si cu bebelul ei de 3 luni ... inainte sa plece in Grecia, a a lucrat ca vanzatoare ceva ani ... si ma intreba daca poate sa depuna dosarul pt indemnizatia de copil... acuma cand au venit inapoi in Iasi... ca nu se stie daca mai pleaca inapoi ...ca e foarte naspa treaba acolo
Ma paote ajuta cineva cuun raspuns

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput