Gravidute&Mamici de IASI(116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, si Stefy are alunite.... cred ca se mostenesc.... are una exact in zona unde am si eu una, dar tati are multeeeeeeeeeeee..... si vad ca ii tot apar.... Din ce am mai citit unele apar si datorita expunerii excesive la soare in timpul amiezei.... De aceea e bine de evitat scosul afara cand soarele arde puternic.... Un dulce lui Darius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Bineinteles ca ma asteapta cafeluta aburinda de la Lacra, multumesc!fiicamea in weekend se scoala la 7 jumate, iar in timpul sapt.8 sau dupa 8oricum cand am vazut vremea de afara..dar vad ca iese soarele timid
Inutsa,of,saracuta, bine ca nu a fost ceva mai grav..da, e fostul teoretic, practic inca nu e def.hotararea ca asa se misca lucrurile in RO
Lacra, la multi anisori!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

iulia, mersi de ... La Darius, ce mi sa parut mie a fi o alunita era o bubita ...mersi pt si noi o pt Stefi cea frumoasa

Aly, felicitari pt Gradinita

Inesa, of ... stiind ca BIA e in aceeasi luna cu Darius ... imi inchipui cu e si stiu prea bine ... la fel patim si noi ... Noi avem o vorba ... cu cat il pazesti mai mult cu atatea belele face... si noi am patit la fel ca voi( cu ambii parinti langa el... Darius a facut BUFFF de pe pat... norocul nostru ca era pus 2 paturi ca se jucase inainte cu taicasu ... era mai mic cred ca avea 9-10 luni.... of si cate o sa mai fie si o sa ne simtim ffff naspa ca nu suntem in stare sa avem grija de ei... POate o sa ai timp sa imi dai si mie NUMELE la unguientul tau ... si noua ne-a dat doctorita ceva si vad ca da rezultat

Eu azi am program de curatenie ... Darius de dimineata mi-a scos din patutul lui : cersaf, paturica, perna si salteaua ... ca sa mai am ceva de facut ...
In rest stam toata ziua pe afara ... asera am stat pina la 22.00 si Darius tot mai vroia, sotul adormea din picioare ca era treaz de la 4.30( a avut ore de la 5.10)

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Alina multumim! Asa fac si ai nostri deseori!
Emma ce dragut este Andrei! Chiar ca dormea haios acolo! Pe cand perechea?!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Ne straduim de mult timp dar cum o vrea Doamne Doamne!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor vin si eu cu o intrebare pentru mamicile de fetite(zic eu ca la baietei e simplu... zici ca nu e pentru baieti.... desi la unii nu merge): Cum explicati printeselor ca fardul de pleoape... etc machiaj, lac de unghii nu sunt pentru varsta lor.... ???????????? Ma dispera Stefania sa o dau si pe ea... cu fard, cu ruj, lac, cu crema... cu demachiant.... Si mereu cand ii spun ca nu sunt pentru ea ma intreaba de ce eu am voie si de multe ori ii dau niste explicatii care si mie mi se par stupide....

Kriss, Ani, multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia... nu stiu daca poti sa i dai o explicatie logica pt chestii astea, care pe viitor o sa le foloseasca si ea ... parerea mea... nu ar fi mai simplu sa ii iei un set pt copii cu ruj,oja... cred ca sunt si de jucarie , sau special pt ele *domnisoarele care sa nu le afecteze.Parerea mea de mama de baiat

Eu una ma uit la Darius ca tot ce are taicasu vrea si el... sapt trecuta iam luat o trusa de scule cu surubelnita, surubuti... si multe alte chestii.. din plastic... care sunt identice in mare parte cu ale sotului .... doar surubelnita electrica nu am gasit... si asa face si el pe mesterul in casa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

buna dimineata
va invit la o !
Ieri am "imbratisat lectura" in Pta Unirii si am primit o carte pt.cand vom fi mai maricele
Asta noapte a ramas la buni si eu am mers la film la TDS 2si am ajuns acasa aproape de 2 dimineata.

Lacra,si a mea ma urmareste cum ma machiez,cum ma creia o pauzasc, vrea sa ma imite. deocamdata nu cere decat crema:)nici mie nu mi-ar placea sa puna pe fata ceva la varsta asta..daca ii spui ca face buba pe fata nu tine?aaa.si am oroare de oja data la fetitele mici, am vazut mamici care de la nici 2 ani le dau cu oja pe unghii
Mi-am adus aminte, ti-am "vazut" declaratia ta pt.indreptarea celor 2%, din intamplare..cand am depus un teanc acum vreo luna..

o duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Fetelor, ma bag si eu ca musca in lapte la subiectul vostru... Sper sa nu ma bateti Sunt si eu o graviduta de 10s din Iasi, si am o intrebare, daca stie cineva pe aici despre dna dr Mihalceanu... daca trebuie platite eco la spital si cat costa, eventual si morfologia de trim. I. Intreb ca am tot rascolit internetul si n-am gasit nimic relevant, eu am fost de 3 ori pana acum si n-am platit nimic..pentru ca n-am stiut ca trebuie, bun, pacienta de-a ei sunt veche, cu laparoscopie la activ, etc. Si acum mi-au zis niste amice ca trebuia sa fi platit, si n-as vrea sa zica dna dr. ca sunt o nesimtita, dar nu stiu cum sa procedez mai ales ca urmeaza sa duc la morfologia de trim.I... As aprecia tare mult un sfat! Multumesc si duminica placuta!

Mergi la inceput

tierry, sarcina usoara!cum sa te batem?
eu nu sunt pacienta ei, dar din ce stiu eco-urile la spital nu se platesc, doar daca vrei sa ii lasi o atentie dr..
insa iti vor rasp.cu siguranta pacientele ei aici,azi sau maine cel tarziu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!!!
Si Bia mea vrea sa o dau cu ruj,insa eu mai mult ma dau cu luciu de buze sie la culoarea buzelor si mi-e mai usor,adica ma fac si eu ca o dau putin si gatain legatura cu oja pe unghiile ei...am vazut ca mama a dat-o cu ceva oja,bine nu rosie dar...a dat-o,insa Bia e atit de incapatanata incit nusta sa-i tai unghiile decit daca iese cu un cistig ceva
In legatura cu gradinita...Kriss daca ne permiteam de mult o inscriiam pe Bia la o gradi particulara,dar asa...oricum voi mai incerca si altfel sa-i fac sa mi-o primeasca pe Bia acolo la gradi si sper sa reusesc caci altfel....
Noi ieri am miruit o domnisorica la catolici ,foarte frumos si emotionant a fost,iar azi am fost la biserica unde deasemenea a fost frumos(ma repet imi cer scuze);acum bia doarme insa cum se trezeste ii dau sa pape si iesim la o plimbare prin copou

Inutsa multumim de aprecieri
Va pup!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput