Gravidute&Mamici de IASI(116)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Salutare!
Alina multumim! Asa fac si ai nostri deseori!
Emma ce dragut este Andrei! Chiar ca dormea haios acolo! Pe cand perechea?!![]()
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
David a fost selectat la gradinita cu program prelungit din cartier! Va trebui sa mergem saptamana viitoare sa luam lista de rechizite necesare!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
Buna.
Nu am mai trecut de mult pe la voi...va mai citesc uneori, dar timpul nu prea imi permite. Am intrat sa va nunt ca, daca sunteti interesate de o gradinita deschisa pe timpul verii am scris ceva la Prieteni
Daca vreti detalii astept Pm sau telefon (0743/020620)
ella10 spune:
Noi nu am reusit cu gradinita,pe motiv ca in septembrie Bia nu are 3 ani...
asta e....
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
POZE
kriss79 spune:
felicitari micului gradinar! asa de repede lista?la noi la gradi se afiseaza in toamna, in septembrie cica
mi-a zis o mamica in mare cam ce le cere..era o lista mai lunga decat ce folosesc eu la birou in 2 ani
bine..exceptand plastilina, hartia glasse samd![]()
vazut si Andrei! e f haios!![]()
Ale o sa fie colega de grupa cu "iubitul"ei, Andrei![]()
Alina, m-ai intrebat ce mai fac..bine, in general.incearca prietenele mele sa ma cupleze de zor ca sa nu ma mai plang atat
si ieri am iesit cu un tip dragut
Acum nu e cazul sa fac planuri ce o fi si ce/cum nu o fi..timpul le va decide pe toate.da`nu stiu cum se face ca numai peste "berbeci"dau
va mai tin eu la curent daca o fi ceva![]()
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
kriss79 spune:
ella, imi pare rau..eu stiam ca la stat nu primesc sub 3 ani(bine - 1,2 luni..), cum e la noi..dar ma gandeam ca ai "pila"..incearca la una particulara pana la vacanta de primavara 2011 si dupa aia depune iar dosarul acolo unde vrei tu..
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
alynta27 spune:
Kriss ma bucur foarte mult pentru tine! E adevarat ca nu e bine sa te imbeti in iluzii dar ai facut un pas mare iesind cu cineva! Sfaturi nu-ti d-au ca ai destule prietene, parinti care o fac dar o incurajare ca sa mergi mai departe pot sa-ti dau!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ella am mai auzit de faza cu varsta! Dar o gradinita cu program scurt nu var conveni?! In sensul sa aiba cine o duce, lua?! Bafta si eu zic sa mai incercati si la alta gradinita poate aveti noroc! Eu stiu ca ei mai primesc si copii peste numarul afisat! trebuie insistat, rugat, eventual "dat"!
Alina-Mirela
26+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:

poate ma dadeati pierduta
. au fost ceva probleme la sist electric al casei si nu mergeau prizele, iar acum s-a stricat un laptop, cel bun il ia sotul la scoala iar eu raman cu ala stricat, asa ca ioc computeruiala. acu l-am prins liber pe asta bun si profit ![]()
din pacate Bia a tras o tranta de la o inaltime cam cu a patutului ei; eram si eu si ta'su pe langa ea dar nu am reusit sa o prindem. s-a ales doar cu sperietura (sper
) si bocet. vreo 2 zile am fost varza, eram suparata pe mine de ce nu am prins-o , ca nu am grija bine de ea etc etc si ingrijorata pt ea si cam intrasem in butoi. azi era sa cada cu tot cu scaunul de masa; intorsesem capul dupa ceva pt 2 secunde si cand ma uit inapoi, ea se pravalea cu tot cu scaun. am reusit sa o prind, slava Domnului! stiu ca zicala "copil neastamparat" e un cliseu, dar ea chiar nu are stare o secunda! si atunci cand mananca se foieste, se apuca de spatar si se da huta, se da jos, sare in fund, si multe altele, fara intrerupere! si doar sunt atenta la ea dar tot i se mai intampla cate ceva, ba se loveste, ba cade in fund, ba aluneca. destul cu vaicareala
aly felicitari pt fetita si bine ca e bine merci in burtica! la multi ani si sotului!
as vrea si eu la intalneala, dar... poate ne mai intalnim si dupa ce ne intoarcem in iasi
dr anca multam!
o sa ii iau periuta de dinti Biutei , mare branza nu o sa faca ea cu periuta, da'macar asa, pt exercitiu. presupun ca pasta de dinti se incepe a folosi cand copilul invata sa scuipe, nu?
kriss, ella aveti niste dre f frumoase si cochete!!!!
kriss e un inceput si asta
. fostul (presupun) sot imi pare f imbatranit fata de pozele anterioare
alina poate il pacaliti pe Darius si sta in scaunel. si Bia statea mai mult la mine in brate decat in scaun, in romania, dar dupa drumul pe autostrada de 2 zile, cand a stat numai in scaunul ei, s-a obisnuit si acum doar acolo sta. mai greu la inceput cand plang ca nu vor in scaun. 
stiu ca Darius avea mai inainte iritatie de scutec si nu puteati scapa de ea. o mai aveti? si Biei ii aparuse o iritatie de la scutec, pe coapsa, sus, unde se imbina partile scutecului. si nu ii trecea cu nici un unguent pt iritatii. pediatrul de aici ne-a dat un unguent cu care am dat-o 3 zile si deja e pe trecute. daca nu ati scapat de iritatie, let me know, ca poate va ajuta unguentul asta cu care o dau.
ce mai face prietena ta-asistenta? transmite-i salutari!
dastefa
grasunica Miruna! si ce ajutor ai
!!! o sa fie bine
aeperju ce caraghios dormea Andrei ![]()
o sa pun si niste poze cu noi cand o sa pot. am fost in calatorii intr-o statiune de langa Trento iar miercuri am fost la Venezia, cu trenul. duminica mergem prin alte locuri, la "muntii de sticla", parca asa le zice
fug la
ca e tarziu
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
iulia-stefy spune:
Va ofer o
....
Alina, felicitari lui David. La noi abia pe 11 se afiseaza "rezultatele admiterii"
Ella, imi pare rau. Nici pe noi nu ne-a primit anul trecut din acelasi motiv. Stefy e nascuta la incepututl lui decembrie si nu avea 3 ani in septembrie... si acum... va fi "magarul intre oi"... ca va avea 3 ani si 9 luni.... si va avea in grupa copii de 3 ani....
Kriss, ma bucur pentru tine. E un pas inainte, cum spunea si Alina. Acum stii prin ce ai trecut si sigur nu mai gresesti.... 
Emma, ce simpatic e....
Inutsa, chiar ma intrebam ce mai faceti.... Ma bucur ca sunteti bine, ca a fost doar atat. Sa vezi tu ce va face mai incolo.... Asta ca sa te incurajez
. La prima busitura si eu am reactionat la fel... Eu am dus-o la urgente, ca a dat cu capul... M-am speriat, am chemat urgent sotul, mai aveam putin si picam din picioare si ea nu avea nimic....
Noi astazi implinim 3 ani si jumatate asa ca ma gandesc sa ii fac un tortulet....