Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
decenuela spune:
jiji doarme de mai bine de juma de ora...ca de obicei la 10...e praf
io am fost la examen ,...am laut 8...evident ca daca era mai atenta putea sa-mi dea mai mult..:))...saurumana inca o data fetili...de mare ajutor mi-ati fost
jiji dupa ce m-a cam chinuit a dormit vreo 2-3 ore in carutz..pana aproape sa ma intorc io. am iesit si afara unde a mai dormit vreo ora...ne-am conversat cu bunicii- socrii pe web..,..daca nu-l vad intr-o seara..e jale...baitza...tatza..biberon si go spre cu ene...
acu ma culc si eu deoarece...e atat de imprevizibil jiji asta..iar io atat de naiva....in fiecare seara sper ca ,poate se va trezi dupa 2....iar el profita de naivitatea mea....si mi-o face de fiecare data...
vreti reteta sa iesiti din butoi...vi-l dau pe jiji ( ati vrea voi) o sapt si sa vedeti cum nici nu aveti timp sa vedeti butoiul d-apoi sa cadeti in el....nici vorba
va pupilesc dulce...sa aveti o seara frumu..( pasarelele de noapte) io-s gaina de obicei....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Ampus si noi poze recente pe ultimul cont de poze Catalutza mami de Irina |
Vazut poze ! Ai o fetita superbaaa Si mi se pare ca e si f lunga . Sa-ti traiasca muuuuult de tot si sa va bucurati de ea
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
lorex spune:
Bun' sara gospodinelor!
Ayanna, ce frumos povestesti tu acolo de atmosfera calda din casa! . Pe Daria eu ti-as fura-o, nu s-o tin in brate numai . Sper sa nu te sperii si sa nu mai vii la intalneala de pe 1 iunie Glumesc, you know! Chiar, cum ramane? Unde ne vedem?
Danasor? Plateea? Mergem pe 1 la Tg.Neamt?
A, si ma tin demult sa iti multumesc pentru linkurile cu obiectivele turistice din Neamt.Am dat si eu un tur virtual pe-acolo!
DASTEFA, in fiecare zi a saptamanii acesteia m-am gandit sa te sun si tot n-am avut curaj, am zis sa nu nimeresc intr-un moment prost ales. Eu ma rog in continuare pt Mirunica desi...stiu ca va fi bine, dar ma rog ca tu sa ai puterea sa fii mai optimista! Nu stiu de ce, dar eu simt ca Miruna e bine, doar putin traumatizata si incet isi va reveni. In locul tau as mai sta, nu m-as mai duce la doctori, as mai sta putin sa vad daca si cum recupereaza! Un test auditiv i-ai facut?Poate i-a afectat auzul tratamentul indelungat cu antibiotic.Stiu si eu...Eu vorbesc si spun ce-as face dar tu simti mai bine, ca tu esti mama ei!
Nu vrei sa ne vedem la o plimbare intr-o zi frumoasa? Sa iesim cu fetele intr-un parc, mai stam de vorba...poate vine si Danasor!
Nici nu indraznesc sa te intreb....nu vrei sa mergi si tu la intalnirea moldovencelor? Poate v-ar prinde bine la amandoua!
Alecsa, fain cadoul pt strabunicul!Sa va traisca!
MP si MS, va multumesc ca ati acceptat prescurtarile! Vad ca si fetele au preluat imediat, deci se simtea nevoia..
Nu cred ca se mai poate schimba pseudonimul, adica poti sa-ti faci alt cont dar pierzi stelutzele
DandanaG (noroc ca intri mai rar ca te prescurtam si pe tine ), multumesc de consolarea cu degetul amortit.O sa incerc sa ma masez mai des poate-si revine.Desi ma bate gandul sa fac o reclamatie la Bata, ca am dat prea multi bani pe ei ca sa patesc asa ceva.Nu prea stiu cum sa fac insa ca sa fiu luata in seama.Poate ma invata ALexutzza!
Ana_g, vai...ce patishi cu okiosu nostru...m-au trecut fiorii cum descriai starea lui...eu cred ca ma panicam rau...fetelor, eu nu suport deloc s-o vad plangand! Asa-i multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca m-a scapat de colici ca nush cum as fi suportat.Probabil ca ma caleam eu pan al urma dar tot...nu cred ca as fi trecut usor peste asta!
Mandruta, fain bancul cu politistul!
Plateea, draga mea (chiar...de unde nick-ul asta? din mitologia greaca? sau e vreo denumire din lb latina?) m-am gandit la tine ca intrebai de ce oare plange noaptea! Ai incercat sa-i dai seara ceva pt colici? Cica infacolul functioneaza la majoritatea! Altceva nu stiu ce sa-ti spun, ca in mod normal de la LP ar fi trebuit sa doarma tun!
Asa...
..ce mai vroiam sa spun....
- ma mandresc cu fete inteligente si saritoare - mi-a placut cum ati ajutat-o pe Decenuela cu intrebarile pentru chestionar!
- melodia care functioneaza a noi si care merge pe repet e www.youtube.com/watch?v=0SeGLLgLL3A" target="_blank">Nani, Nani
eu nu reusesc s-o reproduc atat d efrumos.Cand ii cant ceva ii cand cu la-la-la si se uita la mine si rade!
- am vazut ca unele fete au cerut parola si nu stiu daca au primit-o (sagetutza, satulica parca...) asa ca va rog sa anuntati si aici cand raspundeti cuiva la astfel de rugaminti. Ca sa stim si noi daca au fost servite sau nu.
Azi am lasat una bobitza cu taticul ei si am fugit in carfour, mi-am luat o sacosa plina de biscuiti si napolitane ca sa rontai dupa masa!
Cum sa-l conving pe ta'su sa aiba incredere in instinctul de mama? cum sa-i explic ce-i ala si cum functioneaza unui economist?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
Decenuela, bravo! felicitari! pup jiji mic (imi dai voie macar atat, nu? )
ma duc sa ma uit si eu la poze si apoi la Tv...la pariu cu frica!
Va pupacesc!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
al3csa spune:
Eu nu m-am putut abtine si am fost iar in kiabi .. si bineinteles ca am plecat cu 2 sacose .. Frumoase rau hainutele alea .. Si ce material .. Am corupt-o si pe mama sa se duca acolo .. si pe nasa .. si uite asa Mini al meu primeste hainute numai de la ei .
In rest am avut o zi mai mult decat linistita si frumoasa ... Maine mergem sa ne cinstim la ziua strabunicului .. Cred ca o sa fie super incantat de poza aia
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
bravooooo deja mar copt??????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
sau poate nu... mai asteptam inca 1 sapt, dar nu prea ii vad rostul... m-am plans in stanga si in dreapta ca noaptea ma suge si sfatul pe care l-am primit a fost - suc de fructe, apoi supa de legume si mar copt seara (in loc de cereale) ca noi suntem pe dieta pentru grasi... mai noaptea trecuta am numarat - 6 apeluri! la fiecare ora ma tot tzatzaleste, dimineata sunt carpulitza, interesant e ca ziua mananca mai rar la 3-4 ore, eu imi explic astfel - noaptea nu mananca pe saturate intr-o singura repriza, mananca cat mananca si adoarme, dar fara sa se sature si astfel se trezeste iar peste o ora si tot asa (cam ce patzeste si DECENUELA)... solutia ar fi sa-i dai cereale pe seara, noi insa nu putem cereale si vom baga mar copt, pe post de masa consistenta.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Fetele dragi, Irina mea a urlat in seara asta doar 5 min si alea separate...a adormit ff usor si fara prea mare scandal!!!!!!!! ufff cata fericire. PLus ca acum a fost prima data cand i-am dat si din al doilea san sa manance!!!Pana acum doar unul singur si nici pe ala nu il termina. Acum mi s-a parut ca tipa ca nu mai iese si cred ca asa a fost ca s-a linistit cand am pus-o la al doilea. Si totusi cand a adormit (adik dupa 5 min) m-am muls cu mana sa vad daca iese si tasnea...deci lapte mai aveam in primul, aveti idee de ce ar prefera sanul celalalt??? Vad ca tot vb de diversificare...mie nici nu imi trece prin cap sa incep mai devreme de 6 luni...si nici apoi nu as vrea mi se pare asa simplu cu tztz...de-a gata, isi ia cat vrea si e deja cald si steril... Catalutza mami de Irina |
cred ca prefera sanul 2 because debit, si eu patzesc la fel destul de frecvent, imi goleste pe jumatate un san, apoi i-l dau pe al doilea care e mai plin si curge mai repede si se satura mai repede... cartile zic sa alaptam la o masa din ambii sani, iar la urmatoarea masa sa incepem cu sanul la care a supt ultima data.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 gata am facut baita si am papat cereale....cand cu bineronul, cand cu linguritza.......................' nici mie nu mi-ar trece prin cap diversificarea, catalutza, dar nu am ce face cu el,daca tot urla de foame si papa asa de des.......... ca laptele de mama isi modifica ...cum se zice..........adik da la bebe mai mult mai bun mai gras mai modificat, dar laptele praf e tot praf.................ce sa fac daca nu am sa ii dau tzitzi, si mie mi-ar fi multtttt mai uuuuuussssssssoooooooooooooooooooorrrrrr........................................ oooof ooooooooofffffffffffffffffff ma retrag!!!!!!!!!!! nu stiu cum se spune la voi dar va zic SA AVETI SARBATORI FRUMOASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOAPTE BUNA VA DORIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUPICIIIIIIIIIII Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
BEA, si eu ma vaicaream ca nu am, ca nu-mi ajunge si am luat (la sfaturile voastre, multumesc, uite nu stiu sa zic cui multumesc in special) Galactagil, 2 lingurite in ceai (are un gust bun care-mi place) de 3-4 ori pe zi si am scapat de stresul ca nu-mi ajunge sau ca nu-i fac fatza, fiind mare si grasunel eu nu o sa-i pot da cereale si va trebui sa alaptez mult si bine de acum incolo (pana pe la 12 luni minim) si atunci m-am montat pe o productie maxima de laptic... hai CA SE POATE!
Eleysa spune:
Buna seara fetele !
Mie imi pica ochii in gura de somn....abia acum am reusit sa va termin de citit ... raportam azi o zi mai maraita ...observ ca incep pufuletii sa se trezeasca foarte des noapte ...sper sa nu inceapa si la noi ca daca si noaptea ma tine in sah o iau pe aratura ......
Am citit pe aici ca ati pus poze frumi cu pufuletii pe noul cont ...asa ca va mai rog o data ..cine are ...cinde poate ...sa imi dea si mie PM cu noile parole
Va doresc o noapte buna si linistita !!!
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela jiji doarme de mai bine de juma de ora...ca de obicei la 10...e praf io am fost la examen ,...am laut 8...evident ca daca era mai atenta putea sa-mi dea mai mult..:))...saurumana inca o data fetili...de mare ajutor mi-ati fost jiji dupa ce m-a cam chinuit a dormit vreo 2-3 ore in carutz..pana aproape sa ma intorc io. am iesit si afara unde a mai dormit vreo ora...ne-am conversat cu bunicii- socrii pe web..,..daca nu-l vad intr-o seara..e jale...baitza...tatza..biberon si go spre cu ene... acu ma culc si eu deoarece...e atat de imprevizibil jiji asta..iar io atat de naiva....in fiecare seara sper ca ,poate se va trezi dupa 2....iar el profita de naivitatea mea....si mi-o face de fiecare data... vreti reteta sa iesiti din butoi...vi-l dau pe jiji ( ati vrea voi) o sapt si sa vedeti cum nici nu aveti timp sa vedeti butoiul d-apoi sa cadeti in el....nici vorba va pupilesc dulce...sa aveti o seara frumu..( pasarelele de noapte) io-s gaina de obicei.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
felicitari de nota! crede-ma e o nota f. mare pentru o mamica cu un copil mic! Acuma na, nu esti interesata de raspunsuri? sa faci pe bune acel chestionar cu noi mamicile de prin partea locului si sa ne prezinti si niste concluzii? (pe mailul comun)... care e esantionul optim?