Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iudita16
|
Cu placere! Ti-am raspuns din amintiri, acum vad ca Editare profil e de fapt Editeaza profil, iar Optiunile personale sunt de fapt Optiuni profil. Sunt sigura ca te descurci oricum!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Noi azi implinimun an de cand am vazut II pe test. Nu-mi venea sa cred, radeam si plangeam in acelasi timp de fericire si uite ca acum il am pe Arthur. Cat de repede trece timpul. Parca mi-e dor de burtica. la fete. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Felicitari!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
catalutza81 spune:
Fetele dragi, Irina mea a urlat in seara asta doar 5 min si alea separate...a adormit ff usor si fara prea mare scandal!!!!!!!! ufff cata fericire. PLus ca acum a fost prima data cand i-am dat si din al doilea san sa manance!!!Pana acum doar unul singur si nici pe ala nu il termina. Acum mi s-a parut ca tipa ca nu mai iese si cred ca asa a fost ca s-a linistit cand am pus-o la al doilea. Si totusi cand a adormit (adik dupa 5 min) m-am muls cu mana sa vad daca iese si tasnea...deci lapte mai aveam in primul, aveti idee de ce ar prefera sanul celalalt???
Vad ca tot vb de diversificare...mie nici nu imi trece prin cap sa incep mai devreme de 6 luni...si nici apoi nu as vrea mi se pare asa simplu cu tztz...de-a gata, isi ia cat vrea si e deja cald si steril...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Bea, succes cu diversificarea si spor la treburi. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
mersi............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Ruxita salutare fetele! cam liniste pe weekend... noi gata ne-am diversificat, ce mai tura-vura, incolo si incoace... am facut la storcator suc de mar si i-am dat 3 lingurite (ma rog, 6 ca a tot dat pe-afara), maine mancam mar copt! dimineata i-a spart timpanele lui taica-su cu chiuiala lui, pe mine m-a facut fericita! |
bravooooo
deja mar copt???????
Poze
Beatrice1982 spune:
gata am facut baita si am papat cereale....cand cu bineronul, cand cu linguritza.......................'
nici mie nu mi-ar trece prin cap diversificarea, catalutza, dar nu am ce face cu el,daca tot urla de foame si papa asa de des..........
ca laptele de mama isi modifica ...cum se zice..........adik da la bebe mai mult mai bun mai gras mai modificat, dar laptele praf e tot praf.................ce sa fac daca nu am sa ii dau tzitzi, si mie mi-ar fi multtttt mai uuuuuussssssssoooooooooooooooooooorrrrrr........................................
oooof ooooooooofffffffffffffffffff
ma retrag!!!!!!!!!!!
nu stiu cum se spune la voi dar va zic
SA AVETI SARBATORI FRUMOASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOAPTE BUNA VA DORIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUPICIIIIIIIIIII
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Ampus si noi poze recente pe ultimul cont de poze Catalutza mami de Irina |
VAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIII ce frumos ai imbracat-oooooooooooooooooooooo
si eu vreau o fetitzaaaaaa..............................
of eu am uitat ca pe 14 am vazut II
si pe 18 am vazut bulinnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooooof ce mare s-a facutttttttttt
si muritor de foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Poze
decenuela spune:
citat din mesajul lui Ruxita DASFETA, pentru ca e prematur sa aveti un diagnostic corect, tot ce poti face e sa nu te mai gandesti ca puiul tau ar putea avea probleme, schimba optica, priveste-o ca pe un COPIL NORMAL, iubeste-o mult, zambeste-i mai des, vorbeste-i, emotional ne dezvoltam socializand cu altii, iubind si fiind iubiti... spune-i ca o iubesti mai des, ea va simti asta cu siguranta... conteaza mult starea de spirit, aromnia din casa... asigura-i cel putin premizele pentru o dezvoltare armonioasa si cel putin nu vei avea regetul ca nu ai facut tot ce a fost in puterile tale... mai lasa o parte din povara grijilor tale lui D-zeu, singura nu o vei scoate in capat. eu sunt foarte panicata de plecarea copilului meu (nici nu prea am lasat-o sa plece in excursii) si cand se intampla sa intarzie ma transformam intr-o stafie care bantuia cartierul, nu aveam stare si ca sa n-o iau razna de ingrijorare ma rugam obsesiv pana imi ajungea copilul acasa... cu timpul am invatat sa las in grija Domnului o mica partea din ingrijorarea mea, altfel sigur as fi innebunit de angoasa... uneori trebuie doar sa crezi, fara sa stii... sa crezi ca totul va fi bine, atat. |
tare frumos i-ai spus..bravo
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
catalutza81 spune:
Bea nu fi suparata!!!! pls nu am vrut sa zic ca is mai tare ca nu ma gandesc la diversificare, poate doar mai inconstienta ca nu ma info din timp .
Ivan e super grasunel, normal ca nu ii mai ajunge laptele .