Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 2
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta E bine Irina? |
E bine, azi a plans mai putin, maxim un sfert de ora acum, seara. N-am bagat inca LP, maine o cantaresc si vad io ce fac. La Stanciu inca n-am ajuns, saptamana viitoare fac programare. Mersi de intrebare!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Dastefa, si eu cred ca medicii la care ai mers au fost rezervati din cauza "diagnosticului prezumtiv" pus de mf. Sper din suflet ca micuta Miruna sa va arate cat mai repede ca e o fetita normala!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 salutari si de la noi.............. suntem in toiul prajiturilor si a treburior asa ca A TASTAT iVAN SPATIU............. eu am cvinerea viitoare o sapt de la prima lingura de mar.............. si am fist azi in gradina si cred ca peste o sapt o sa pot sa ii storc si morcov si azi ii pun cereale in lapte azi noapte s-a trezit neobisnuit de des si asta ins ca nu se mai satra cu lap[ter doar.................. soooo veti sti si voi sigur cand sa incepeti...................... plecccccccccccc ca atata mai am de lucruuuuuuuuuuuuuuuu puppppppppp Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Bea, succes cu diversificarea si spor la treburi.
myky791 spune:
buna seara si de la noi.
vreau si eu pm cu parolele pls...
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
Ruxita spune:
salutare fetele!
cam liniste pe weekend... noi gata ne-am diversificat, ce mai tura-vura, incolo si incoace... am facut la storcator suc de mar si i-am dat 3 lingurite (ma rog, 6 ca a tot dat pe-afara), maine mancam mar copt!
dimineata i-a spart timpanele lui taica-su cu chiuiala lui, pe mine m-a facut fericita!
Ruxita spune:
DASFETA, pentru ca e prematur sa aveti un diagnostic corect, tot ce poti face e sa nu te mai gandesti ca puiul tau ar putea avea probleme, schimba optica, priveste-o ca pe un COPIL NORMAL, iubeste-o mult, zambeste-i mai des, vorbeste-i, emotional ne dezvoltam socializand cu altii, iubind si fiind iubiti... spune-i ca o iubesti mai des, ea va simti asta cu siguranta... conteaza mult starea de spirit, aromnia din casa... asigura-i cel putin premizele pentru o dezvoltare armonioasa si cel putin nu vei avea regetul ca nu ai facut tot ce a fost in puterile tale... mai lasa o parte din povara grijilor tale lui D-zeu, singura nu o vei scoate in capat.
eu sunt foarte panicata de plecarea copilului meu (nici nu prea am lasat-o sa plece in excursii) si cand se intampla sa intarzie ma transformam intr-o stafie care bantuia cartierul, nu aveam stare si ca sa n-o iau razna de ingrijorare ma rugam obsesiv pana imi ajungea copilul acasa... cu timpul am invatat sa las in grija Domnului o mica partea din ingrijorarea mea, altfel sigur as fi innebunit de angoasa... uneori trebuie doar sa crezi, fara sa stii... sa crezi ca totul va fi bine, atat.
Nik0le spune:
cris_m, decenuela, elena_iulia, MP, myky, imi pare rau pentru agitatia nocturna... Si Irina a avut in ultimele nopti cate patru treziri. Nu stiu de ce, dar nu asta imi da starea proasta, ci greutatea ei.
elena_iulia, crema de prajitura?! Imi pare rau, sper sa-i treaca repede puiului iritatia!
ioana_fota, sanatate multa!
lorex, sa stapanesti sanatoasa telefonul! Asta inseamna ca o sa te citim mai des? Nu pot decat sa ma bucur!
plateea, happy aniversary! Eu aniversez maine un an de la conceptie (am prestat o singura data, fix la ovulatie, ca je faceam experimente...).
cris.d, vreau si io telecomanda aia. Doar pt o luna, ca pe urma bag cereale. (desi cred ca n-o sa am incotro si o sa incep mai devreme ).
iudita, pentru semnatura mergi la meniul din stanga sus si alegi Profil personal, alegi Editare profil si in josul paginii ai Optiuni personale si un "+". Dai pe plusul ala, scrii ce vrei la semnatura si selectezi "Trimite datele". Succes!
Fetelor, cine n-are inca PM cu datele noi, rog sa mai ceara o data, ca nu stiu cine a primit si cine nu.
Nik0le spune:
citat din mesajul lui myky791 buna seara si de la noi. vreau si eu pm cu parolele pls... Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Ai PM!
danyelana spune:
Noi azi implinimun an de cand am vazut II pe test. Nu-mi venea sa cred, radeam si plangeam in acelasi timp de fericire si uite ca acum il am pe Arthur. Cat de repede trece timpul. Parca mi-e dor de burtica.
la fete.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
iudita16 spune:
citat din mesajul lui Nik0le cris_m, decenuela, elena_iulia, MP, myky, imi pare rau pentru agitatia nocturna... Si Irina a avut in ultimele nopti cate patru treziri. Nu stiu de ce, dar nu asta imi da starea proasta, ci greutatea ei. elena_iulia, crema de prajitura?! Imi pare rau, sper sa-i treaca repede puiului iritatia! ioana_fota, sanatate multa! lorex, sa stapanesti sanatoasa telefonul! Asta inseamna ca o sa te citim mai des? Nu pot decat sa ma bucur! plateea, happy aniversary! Eu aniversez maine un an de la conceptie (am prestat o singura data, fix la ovulatie, ca je faceam experimente...). cris.d, vreau si io telecomanda aia. Doar pt o luna, ca pe urma bag cereale. (desi cred ca n-o sa am incotro si o sa incep mai devreme ). iudita, pentru semnatura mergi la meniul din stanga sus si alegi Profil personal, alegi Editare profil si in josul paginii ai Optiuni personale si un "+". Dai pe plusul ala, scrii ce vrei la semnatura si selectezi "Trimite datele". Succes! Fetelor, cine n-are inca PM cu datele noi, rog sa mai ceara o data, ca nu stiu cine a primit si cine nu. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |