Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

E bine Irina?

E bine, azi a plans mai putin, maxim un sfert de ora acum, seara. N-am bagat inca LP, maine o cantaresc si vad io ce fac. La Stanciu inca n-am ajuns, saptamana viitoare fac programare. Mersi de intrebare!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Dastefa, si eu cred ca medicii la care ai mers au fost rezervati din cauza "diagnosticului prezumtiv" pus de mf. Sper din suflet ca micuta Miruna sa va arate cat mai repede ca e o fetita normala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

salutari si de la noi..............
suntem in toiul prajiturilor si a treburior
asa ca A TASTAT iVAN SPATIU.............

eu am cvinerea viitoare o sapt de la prima lingura de mar..............
si am fist azi in gradina si cred ca peste o sapt o sa pot sa ii storc si morcov
si azi ii pun cereale in lapte
azi noapte s-a trezit neobisnuit de des si asta ins ca nu se mai satra cu lap[ter doar..................

soooo
veti sti si voi sigur cand sa incepeti......................

plecccccccccccc
ca atata mai am de lucruuuuuuuuuuuuuuuu

puppppppppp

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Bea, succes cu diversificarea si spor la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna seara si de la noi.
vreau si eu pm cu parolele pls...

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

salutare fetele!
cam liniste pe weekend... noi gata ne-am diversificat, ce mai tura-vura, incolo si incoace... am facut la storcator suc de mar si i-am dat 3 lingurite (ma rog, 6 ca a tot dat pe-afara), maine mancam mar copt!

dimineata i-a spart timpanele lui taica-su cu chiuiala lui, pe mine m-a facut fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

DASFETA, pentru ca e prematur sa aveti un diagnostic corect, tot ce poti face e sa nu te mai gandesti ca puiul tau ar putea avea probleme, schimba optica, priveste-o ca pe un COPIL NORMAL, iubeste-o mult, zambeste-i mai des, vorbeste-i, emotional ne dezvoltam socializand cu altii, iubind si fiind iubiti... spune-i ca o iubesti mai des, ea va simti asta cu siguranta... conteaza mult starea de spirit, aromnia din casa... asigura-i cel putin premizele pentru o dezvoltare armonioasa si cel putin nu vei avea regetul ca nu ai facut tot ce a fost in puterile tale... mai lasa o parte din povara grijilor tale lui D-zeu, singura nu o vei scoate in capat.
eu sunt foarte panicata de plecarea copilului meu (nici nu prea am lasat-o sa plece in excursii) si cand se intampla sa intarzie ma transformam intr-o stafie care bantuia cartierul, nu aveam stare si ca sa n-o iau razna de ingrijorare ma rugam obsesiv pana imi ajungea copilul acasa... cu timpul am invatat sa las in grija Domnului o mica partea din ingrijorarea mea, altfel sigur as fi innebunit de angoasa... uneori trebuie doar sa crezi, fara sa stii... sa crezi ca totul va fi bine, atat.

Mergi la inceput

cris_m, decenuela, elena_iulia, MP, myky, imi pare rau pentru agitatia nocturna... Si Irina a avut in ultimele nopti cate patru treziri. Nu stiu de ce, dar nu asta imi da starea proasta, ci greutatea ei.

elena_iulia, crema de prajitura?! Imi pare rau, sper sa-i treaca repede puiului iritatia!

ioana_fota, sanatate multa!

lorex, sa stapanesti sanatoasa telefonul! Asta inseamna ca o sa te citim mai des? Nu pot decat sa ma bucur!

plateea, happy aniversary! Eu aniversez maine un an de la conceptie (am prestat o singura data, fix la ovulatie, ca je faceam experimente...).

cris.d, vreau si io telecomanda aia. Doar pt o luna, ca pe urma bag cereale. (desi cred ca n-o sa am incotro si o sa incep mai devreme ).

iudita, pentru semnatura mergi la meniul din stanga sus si alegi Profil personal, alegi Editare profil si in josul paginii ai Optiuni personale si un "+". Dai pe plusul ala, scrii ce vrei la semnatura si selectezi "Trimite datele". Succes!

Fetelor, cine n-are inca PM cu datele noi, rog sa mai ceara o data, ca nu stiu cine a primit si cine nu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna seara si de la noi.
vreau si eu pm cu parolele pls...

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Noi azi implinimun an de cand am vazut II pe test. Nu-mi venea sa cred, radeam si plangeam in acelasi timp de fericire si uite ca acum il am pe Arthur. Cat de repede trece timpul. Parca mi-e dor de burtica.

la fete.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cris_m, decenuela, elena_iulia, MP, myky, imi pare rau pentru agitatia nocturna... Si Irina a avut in ultimele nopti cate patru treziri. Nu stiu de ce, dar nu asta imi da starea proasta, ci greutatea ei.

elena_iulia, crema de prajitura?! Imi pare rau, sper sa-i treaca repede puiului iritatia!

ioana_fota, sanatate multa!

lorex, sa stapanesti sanatoasa telefonul! Asta inseamna ca o sa te citim mai des? Nu pot decat sa ma bucur!

plateea, happy aniversary! Eu aniversez maine un an de la conceptie (am prestat o singura data, fix la ovulatie, ca je faceam experimente...).

cris.d, vreau si io telecomanda aia. Doar pt o luna, ca pe urma bag cereale. (desi cred ca n-o sa am incotro si o sa incep mai devreme ).

iudita, pentru semnatura mergi la meniul din stanga sus si alegi Profil personal, alegi Editare profil si in josul paginii ai Optiuni personale si un "+". Dai pe plusul ala, scrii ce vrei la semnatura si selectezi "Trimite datele". Succes!

Fetelor, cine n-are inca PM cu datele noi, rog sa mai ceara o data, ca nu stiu cine a primit si cine nu.

merci mult de tot

Mergi la inceput