Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
lorex spune:
bon soir!
Alecsa, LML Yannis! Ce barbatel e el acolo in ultim apoza.Smekerash!
Plateea, si eu am vb azi cu soata.L-am avertizat ca daca nu a vrut bucuresti atunci de tg neamt nu mai scapa ca ma duc si singura daca ma enervez. I_am spus ca pe 1 iunie sa-si ia liber.Ne trezim, papam, si plecam la plimbar epana la Tg.neamt s-o vedem pe papushica de Daria .Voi cum v-ati gandit? ca pica marti...
Cum ai ales tu sa iei Milumil, cand toata lumea pe-aici a spus ca aptamil e bun, eu am spus si lactana..
eu dau acum Lactana si am observat ca se dizolva muuuult mai repede decat Humana.
Bobitza mea inca nu pocneste, o singura data i-a pocnit manutza dar am tras eu prea tare de ea! in schimb ii tremura un piciorus si pediatra mi-a spus sa-i dau calciu 10 zile!
Tipetele si starea lui BbTeo incepe sa-mi dea impresia ca singurul motiv viabil e starea de nasoala data de...tensiunile din casa!
Miremia, sa va fie de bine crestinarea!
vivi, chiar ma gandeam sa te trig la catalog. Dar observ ca numai trebuie sa ma gandesc la cineva si ash apare!
Valabil si pt Larisel, ca si la ea m-am gandit!
Si eu am un bad feeling about premergator, ca si ALexutzza.
Alexutzza, se vede ca nu recuperezi din urma ca intrebam cum sa fac sa returnez niste balerini cumparati d ela Bata, pe care i-am purtat si care mi-au facut o batatura de mi-a amortit degetul mare la picior si nu si-a mai revenit! Ziceai matale de ceva drepturi...
Ruxita, eu am ulei de bebelush de la Sebamed.Imi place cum miroase...mmm...a bebelush..:)
But: nu o dau decat ocazional dupa baie si am inceput pe la o luna jumate ca pana atunci nu am dat-o cu nimic. Am inceput s-o dau doar pt ca toata lumea folosea si numai eu nu...
Eu nu m-am dat cu nici o crema pe corp pana pe la 22 de ani si aveam o piele f fina si curata.
MERELE din piata:
eu cand vreau sa cumpar mere ma duc la piata ma duc la un mosnegut care sta la ultima taraba din fundul pietei si are mere maruntele si se vede ca nu-s tratate...
Ayanna, ne-ar face placere sa venim la tine insa nu am vrea sa deranjam, ca stim si noi cum e cu copilut mic si sa te mai si pregatesti de musafiri.Poate ne intalnim pe undeva pe la vreo terasa ca s anu te stresam prea tare.Eu de vizitat nush daca voi vizita ceva ca nu cred ca va mai fi timp, poate doar sa urc pana la cetate dar nu stiu...o sa vad..in fct de kef..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea no... ma duc sa "singing in the rain" noi 2... io si pompa... va doresc o noapte asa cum mi-o doresc si mie! N B fluturelele mele, oriunde v-ati afla! si sa nu veniti maine sa ziceti ca ati facut sex juma de noapte in timp de eu flutuream de zor pe-aici cu al3csa, ca va mananc ca pe biscuitii lui cristies! I will survive... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
pai daca tu m-ai lasat asa .. nu-mi ramane decat sa fac si eu juma de noapte .. (intre noi fie vb-- ce vremuuuri )
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Am auzit cum ca ar fi lipsa de pe DC... , asa ca am aparut si eu!
Al3csa, ce spui tu acolo cam suna a ce am patit eu Andrei acum cateva saptamani, cand ma plangeam ca nu mananca si am ajuns la doctor cu el. Rezultatul: ii dadeam prea des sa manance, dupa programul de bebelus de 1-2 luni. Dar ei acum sunt maricei, 4 luni +, deci programul lor de masa este acum cu 5 mese pe zi, sau unii chiar cu 4. La mine s-a rezolvat instantaneu problema prin spatierea meselor. Doctorul meu mi-a prescris programul: 6-10-14-18-22. Andrei a rezistat vreo 2-3 zile asa, apoi si-a bagat singur si a 6-a masa . Dar oricum, e mult mai bine acum. Ia vezi, nu o fi asta si la voi?
Plateea, te rog foarte mult sa te documentezi si sa ne oferi de acum incolo dulciuri Montignac (sper ca am scris bine!). tu nu vezi ca toata odiseea s-a "imbolnavit" de la nenea asta?
Si in continuare respectele mele cu pompa, bine ca mai iese!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Noi astazi am fost foarte veseli, am gangurit, de fapt i-am certat non-stop pe mami si pe tati, auzi gaza! Si apoi am ras in hohote cu tati in parc, dragul de el! Dintisorii se vad acum amandoi, au iesit, de acuma trebuie doar sa creasca... dar oare nu se raneste cu ei la gingiutza de sus?
ratusca_mica spune:
Azi am fost in vreo 4 magazine incercand sa gasesc biberoane de sticla. M-am suparat pe Aventuri, am si aruncat unul transparent ca nu stiu sigur ca am citit pe el ca e fara BPA si mai era si crapat ca l-am scapat pe jos! Deci: Billa, Cora, Help Net si SensiBlu. Doar la Sensiblu am gasit un amarat de Chicco de sticla de 240 ml si inca unul nu stiu ce no name care avea o tetina cu o gaura prin care bagam eu degetul! . Partea proasta cu Chicco asta este ca e format din ala lung si cu gat subtire, ori eu am acasa un alt Chicco cu gat larg si, evident, un sterilizator Avent in care nu incape acest biberon Dar l-am luat pana la urma, disperata ca nu mai gasesc deloc si pana la urma, ori il pun cumva-cumva in sterilizator, ori il fierb si gata, am zis!
A, si ma chinui de ceva vreme sa achizionez prima unealta pt diversificare, anume o razatoare din plastic cu tavita imprejur: prima data la casa mi-au zis ca nu are cod de bare si am lasat-o. Azi am luat special una cu cod de bare si la casa a incercat sa il scaneze dar era invalid... sa inteleg ca nu vrea copilul diversificare?
al3csa spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! Am auzit cum ca ar fi lipsa de pe DC... , asa ca am aparut si eu! Al3csa, ce spui tu acolo cam suna a ce am patit eu Andrei acum cateva saptamani, cand ma plangeam ca nu mananca si am ajuns la doctor cu el. Rezultatul: ii dadeam prea des sa manance, dupa programul de bebelus de 1-2 luni. Dar ei acum sunt maricei, 4 luni +, deci programul lor de masa este acum cu 5 mese pe zi, sau unii chiar cu 4. La mine s-a rezolvat instantaneu problema prin spatierea meselor. Doctorul meu mi-a prescris programul: 6-10-14-18-22. Andrei a rezistat vreo 2-3 zile asa, apoi si-a bagat singur si a 6-a masa . Dar oricum, e mult mai bine acum. Ia vezi, nu o fi asta si la voi? Plateea, te rog foarte mult sa te documentezi si sa ne oferi de acum incolo dulciuri Montignac (sper ca am scris bine!). tu nu vezi ca toata odiseea s-a "imbolnavit" de la nenea asta? Si in continuare respectele mele cu pompa, bine ca mai iese! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Da intradevar suna f logic ce zici tu acolo .. Dar nu stiu cum sa fac .. sa-l fac sa pape la 4 ore .. Vb cu sotul acum dupa ce am citit ce ai zis tu .. si ne-am gandit noi asa ca pana dimineata la 6 sa-l amanam cu ceai .. si dupa aia sa incercam sa-i dam sa pape mai mult ..
Sa ne tineti pumnii Sper sa reusim
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Azi am fost in vreo 4 magazine incercand sa gasesc biberoane de sticla. M-am suparat pe Aventuri, am si aruncat unul transparent ca nu stiu sigur ca am citit pe el ca e fara BPA si mai era si crapat ca l-am scapat pe jos! Deci: Billa, Cora, Help Net si SensiBlu. Doar la Sensiblu am gasit un amarat de Chicco de sticla de 240 ml si inca unul nu stiu ce no name care avea o tetina cu o gaura prin care bagam eu degetul! . Partea proasta cu Chicco asta este ca e format din ala lung si cu gat subtire, ori eu am acasa un alt Chicco cu gat larg si, evident, un sterilizator Avent in care nu incape acest biberon Dar l-am luat pana la urma, disperata ca nu mai gasesc deloc si pana la urma, ori il pun cumva-cumva in sterilizator, ori il fierb si gata, am zis! A, si ma chinui de ceva vreme sa achizionez prima unealta pt diversificare, anume o razatoare din plastic cu tavita imprejur: prima data la casa mi-au zis ca nu are cod de bare si am lasat-o. Azi am luat special una cu cod de bare si la casa a incercat sa il scaneze dar era invalid... sa inteleg ca nu vrea copilul diversificare? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
eu am acasa o razatoare de mar din sticla .. mi-a dat-o mamaie .. cred ca o are de cand era mama mica . Dar cica e cea mai buna ca nu oxideaza marul asa de repede in ea .. acum nu stiu .. eu nu am folosit-o decat o data la prima zi de diversificare .. dupa aia direct la sorcator pus in bibe si gata
al3csa spune:
Gata fetele eu ma bag la somn .. ne citim maine dimineata
ratusca_mica spune:
Vai toanta sunt! Acum m-am prins ca pot scoate treapta superioara de la sterilizator si asa incape si lunganul de la Chicco! Vorba alora de la CEC: "Hai ca se poate!"
Din gama intrebari despre diversificare:
1. Trebuie sa cumpar storcator de fructe? Daca da, de care: unul simplu de citrice sau unul mai smecher pentru orice fel de fruct? De exemplu cum storci suc din morcov, ca mie imi pare foarte sec...?
2. Ce este de preferat: fruct crud ras sau piure din fructul respectiv? Si ce inseamna piure, adica il fierb si apoi il macelaresc?
3. am nevoie de acum de scaun de luat masa si este recomandat de la varsta de 5 luni implinite sa pun copilul in scaun cum are Patriotul?
4. Fructele cu coaja sau fara coaja?
5. In cate zile trec de la "suc de..." la "piure de..."?
Cam asta imi trece mie prin cap de cateva zile
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Da intradevar suna f logic ce zici tu acolo .. Dar nu stiu cum sa fac .. sa-l fac sa pape la 4 ore .. Vb cu sotul acum dupa ce am citit ce ai zis tu .. si ne-am gandit noi asa ca pana dimineata la 6 sa-l amanam cu ceai .. si dupa aia sa incercam sa-i dam sa pape mai mult .. Sa ne tineti pumnii Sper sa reusim de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Dar el acum cere cand vii tu cu biberonul sau ii dai tu din oficiu stiind ca atunci e ora lui de masa? Ca eu asa faceam . Si se juca copilul meu cu tetina, o plimba prin toata gura, deh, el credea ca ne jucam... si cand vedea ca nebuna insista ca sa manance incepea sa urle, ca nu-i era foame! Ma gandesc ca poate incercati faza asta in timpul zilei sa vedeti daca merge, noaptea s-ar putea sa fie un pic mai dificil acum, avand in vedere ca probabil ultima masa a fost tot asa, una cu lapte putin. Vezi de maine dimineata, oricum pe lumina toate par mai roz, esti si tu mai odihnita etc